Arkadaslar soru tam olarak bu, 28 yaşındayım şimdiye kadar yaşamadım ilişkilerimde böyle bir şey de bekarete önem verdiğim için falan değil duygusal birisiyim istemedim. Şu an ilişkim olan kişi kendisi 32 yaşında ilişkide istiyor böyle şeyler yakınlaştırır mi sizce uzaklaştırır mı? Fikirlere göre hareket etmiycem tabi de merak ediyorum sadece fikirlerinizi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinselliğe aç biri değilse senin için özel olan onun için sıradandır ama bi yandanda cinsellikte tecrübeli olan erkek bakireyle yatakta uyuşamıcağı için tercih etmez diye düşünüyorum, yok cinselliğe aç biriyse bağlanabilir ama o tecrübesizlik seni nekadar tatmin eder onu bilmiyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence yüzeysel kal
Amacina ulaşırsa bir kaç kere daha yaparsınız seni iyice kullanıp bırakır.
İleriye gitmeden nasıl yapacağını biliyorsundur.
Ama istersen o nu nasıl kendine deli gibi tutkulu bağlayacağım hakkında bilgi veririm00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
49Cevap
+1 yılErkekler bazen bir kadının tenine ve cinsel çekimine aşık olabilir. Hayran kaldığı teni her defasında isteyecektir. Bunu hiç bir zaman unutmayın. Hatta takıntı yaparsa şiddetle bunu istemeye devam edecektir.
32 Yorumla
Soran+1 yılHakkı buldum ama aksi bir durum da söz konusu 🤷
Soran+1 yılOlabilir
Eğer ilişkini tazeyse biraz daha duygusal doyuma ulaşın, hayata dair birşeyler paylaşın birlikte hem birlikteliğiniz pekişir hem de cinsellik yaşasanız da olumsuz etkilenmezsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz icin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ilişkinizin evliliğe doğru ilerleyeceğini düşünüyorsan yaşa
ama eğer sen ve ailen bekaret gibi şeylere önem veriyorsanız bence yaşama
oda sana saygı duysun bir zahmet14 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik muhabbeti şu an için yok ben istiyorum aslında da kendisinden ses çıkmıyor, bekaret konusuna önem vermiyorum ama üzülür muyum ona emin olamiyorum elde edince kötü davranıyor bazı erkekler
- +1 yıl
o bekarete öenm veriyor mu önce onu öğren sonra sana ben mi istedim ailem bakire karım olsun istiyor gibi bahaneler sunup ayrılabilir.
çok gördüm böylesini.
her haltı yapıp sonrada sen ailemize layık değilsin diyip yüzüstü bırakan şerrrefffsşzler çok fazla
Soran+1 yılKendisi önem verse bana teklif etmez ki bakireyim ben yaşayalım demekten cekinmiyor
- +1 yıl
Seviyorsan yap bence
Sonuçta sevdiğin insanla olacak
+1 yılSeni seven insan senden cinsellik beklentisi olmaz. Oyle bir beklenti icinde olan insaninda zaten amaci bellidir
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ölçütü müdür onu bilmiyorum çünkü sevdiğini de görüyorum 1 yıldır birlikteyiz sevmeyen uğraşmaz hayatındaki insana iyi kötü zaman ayiriyorsun vs. Kendisi birçok ilişki yaşamış öncesinde maddi olarak bayağı iyi durumu istediği her şeyi elde etmiş kadınlar parası için bile birlikte olmuştur kesin. Normal ilişki yaşamayı bilmiyor galiba
Cinsellik elde ettikten sonra soğumaya başlar sonuçta insanoğlu nankör amacına ulaştıktan sonra tekmeyi vuruyyo
16 Yorumla
Soran+1 yılBulasmamakta fayda var o zaman
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılValla erkeklerde eskorta gitme olayı var hepsinle bağ kursaydılar olmazdı. Tek bir şey bağlamaz diye düşünüyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabi kadınların bakışıyla erkeklerin ki farklı da sevgi zaten var aramızda
- +1 yıl
Yani belki güçlendirir dicem ama istediğine ulaşıp bırakan ya da kullanan erkek cinsleri fazla.
Soran+1 yılEvet beni de biraz o düşündürüyor, şu an iyi aramız ama izin versem degersizlestirir mi emin olamiyorum
- +1 yıl
Değersiz görürse zaten afedersin tam bir pézvınk yani kusura bakmayın öyle bir şey yaparsa. Ya da insan gibi sever ancak hemen senden cinsellik istemesi tuhaf ama durumun içinde olan sizsiniz yani.
Soran+1 yıl1 yıldır birlikteyiz aslında da bu konuyu hep dillendiriyor, ben ilişkide önem veriyorum bu konuya diye. Kendisi bayağı varlıklı birisi her istediği şeyi yaşamış istediği kişiyi elde etmiş. kendisi anlatmıyor bunlari da ortak arkadaşımız bahsetmişti. Sanırım hem simartti durumu onu hem de alıştı normal görüyor ilişkide böyle şeyleri
Nadir baglanan vardır, lakin her dediğini yaptıgın zaman sen artık gözlerinde basitleşiyorsun...
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru 😐
+1 yılHevesini alıncaya karar ilişkiye girer sonra bırakır gider , sakın aklınıza ya öyle olmazsa düşüncesi gelmesin böyle bir ihtimal yok. Bu ihtimal sadece ailene gelip , ben kızınız hanımefendiyi seviyor ve izniniz olursa evlenmek istiyorum diyen kişi için geçerli.
00 YorumlaCinsellik kadınların bağlanmasına sebep olur daha çok diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum.🤔
14 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle, ben şu an bile çok seviyorum biseyler yaşasak daha çok baglanirim ama ondan emin olamıyorum işte, acaba beni parmağında oynatır mi her istediğimi yapar artık diye. Erkek sonuçta şu an sevgisini hissetsem de öyle bi durum olsa yaklaşımı ne olur kestiremiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini alamayan erkek bağlı kalır alan bir süre sonra gider
18 Yorumla
Soran+1 yılBir ilişkide şart mı peki sence bi erkek olarak sen erkekleri daha iyi bilirsin, küçük yaşlarda zaten normal bulmuyorum böyle şeyleri de belli bi yaştaki erkeklerin böyle beklentileri var sanki
- +1 yıl
Adı üstünde sadece beklenti bu belli bir seviyede bazı yakınlaşma olabilir ama evliliğe dair mutlaka kalması gereken şeyler kalmalı
Soran+1 yılBence de izin vermemekte fayda var, sevgisini falan hissediyorum da sürekli dillendiriyor bu konuyu
- +1 yıl
Valla onu bunu bilmem insanın yarına çıkmaya garantisi yokken bir başkasına ne kadar güvenebilir ki
Soran+1 yılKesinlikle doğru söylüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim inşallah her şey gönlünce olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aynı dileği ben de senin için diliyorum 🌺
- +1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Erkeği cinsellikle kendine bağlayabileceğine inanmak aptallık.
30 Yorumlaİnsanın beklentilerine balı birliteoldunuz kişiyle yetiyorsa biz saten kopmazsiniz ama bir eksinlik varsa illaki kopar biyerde
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok. İlişki yaşadığım kadının değeri sıfır olur..
10 Yorumlaher erkek bağlanmaz mesela ben bağlanmam bağlanan kadınla bir daha görüşmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEdebilirde etmeyebilirde bu karsi tarafa bagli kullanmak mi istiyor ciddi mi dusunuyor e zaten ciddi dusunuyorsa seni anlayisla karsilar ama zaten kullanma istegi icindeyse seni devamli zorlamak ister
00 Yorumla Kadinlar gibi değiller, kadinlar hormonları gereği ilişkiye girdikleri kişiyi yanlarında istiyorlar, gitmesin istiyyorlar tamamen hormonal, erkeklerde ne yazık ki böyle bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yönden bağlanır sadece canımm oda baska birını bulana kdr yani
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın güzelim 🤷
+1 yılParalı ise baglanmaz ama tanışarak yaptıysa bağlanma ihtimali yüksek
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal sevgilim işte paralı falan bi durum yok
- +1 yıl
Sevgilinse bağlanır tabi düşünsene hem sevdiğin hemde cinsellik yaşadığın birisi kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bir şey cokseverim 😁
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen seks yapınca ne olacak şimdi diye sormayacaksan yapmak da istiyorsan sevdigini de düşünüyorsan yap gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSexle bağlama olsa hayat kadınları tüm toplumu bağlardı.
Aksine senden alacağını alıp terketme riski daha fazla00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakınlaştırmz kaç aylık ilişkin? Büyük ihtimalle işini görüp gidecek. Sakın yakınlaştırır gibi fikri kapılma. Eveet diyenlerin tek amacı sekstir
10 Yorumla
+1 yılAsla erkekler cinsellik ile baglanmaz onu kadinlar yapar😅
40 YorumlaBağlamaz canım bence
24 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor kendisi ben daha çok baglanirim falan diyor da yalan söylüyor galiba izin vereyim diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım 💜💜
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bikadının veremediği hazzıveremeyecegizevkten emin olursa baglanır ne yaşadıgınabaglı
00 Yorumla Peşinden koşup zorlukla elde ettiği kadına bağlanır kolay kadınlar her zaman gelip geçicidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adamın niyeti işini halledip atmaksa çeker gider yoksa yakinlastirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir ama pek bağlayıcı olacağını sanmıyorum
10 Yorumla Bağlanmaz özellikle ilki değilsen
12 Yorumla
Soran+1 yılYo ilki değilim zaten kaç yaşında adam
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baglayabilirde uzaklastirabilirde bu ilk iliskinin onda biraktigi izlenime bagli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Seviştim diye bağlanmam.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik bağlayabilir de canım tabiki erkekten erkeğe değişir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşadığı amaca göre değişir. Niyeti tek gecelik ya da sadece fb olaraksa pek bağlanacağını zannetmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Evlenmeden uzak dur🤷♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık olmuştum ama sadece birine
10 Yorumla
+1 yılUzaklaştırır.
Şahsi düşüncem.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bağlanmaz, hatta ters teper
10 Yorumla
+1 yılDeğişir her erkeğin yapısı farklıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları öyle ama bazıları dusunu alana kadar
20 Yorumla
+1 yıl1 kadına değil 10 kadına bağlanır.
00 YorumlaErkekte öyle bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır basit bi kadın olursun
00 Yorumlaİlk kez olacaksa bağlanabilir.
00 YorumlaBen hiç yaşamadım ama yaşasam bağlanırdım
02 Yorumla- +1 yıl
Daha doğrusu bağlanmayacağım kadınla cinsellik yaşamazdım çünkü karşı tarafın üzülmemesi benim rahatlamamdan daha önemli
- +1 yıl
Biz erkekler için duş alınca geçer diye bi klişe var ama vicdanıma nasıl duş aldıracam orası muamma o yüzden dediğim gibi bu konularda gereğinden fazla dikkat ederim
+1 yılHayır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılBaglanmaz
10 Yorumla
+1 yılAsla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne kadarlık bir ilişkiniz var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumuna bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bahlanırım
10 YorumlaBence etkili
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değil
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla