Erkekler kadınlara cinsellikle mi bağlanır?

erkeğe erkekliğini hissettiren veya erkeğe kadınlığını hissettiren kadınlar için ne düşünüyorsunuz. bundan ne kadar etkilenirler?
bu biraz iddialı bir soru metni olmuş gibi 🤔 şimdi buna klasik cevaplar verilebilir.. örneğin; yok canım ne alakası var, önemli olan zeka, duygusal uyum, ortak beğeniler vs.. şeklinde verilen cevaplar senin de hoşuna gidebilir.. Ancak günün sonunda sadece erkek için değil kadın için de cinselliğin ne kadar önemli olduğu gerçeği ortaya çıkar.. Yani her ikisi de normal iseler.. bu nedenle, benim görüşüm, eğer çiftler arasındaki cinsellik tutkuluysa kesinlikle tutkal gibi yapışırlar birbirine.. bu yüzden cinselliği sınırsızca ve sonuna kadar yaşayın.. bundan suçluluk duymayın...
Çok zor bi karar off off 😔
neden zor ki? bence gayet kolay.. 😉
İlkler her zaman biraz zordur :)
hmm derin mevzu 😉
Evvet
ee ne düşünüyorsun?
Bilemiyorum çok kararsızım. Hislerim yap diyor mantığım yapma
Hazır mıyız?
o zaman başlayalım.
Erkeği iki şekilde ele almamız gerekiyor. Boş da ki erkek ve halihazırda başka kadına bağlı erkek.
Boş da ki erkekten başlayalım. Sadece cinsellik ile bağlanmaz. İdealleri vardır aradığı kadın vardır. Eğer ideallerin de ki aradığı kadın ile cinsellik yaşarsa ancak öyle bağlanabilir. ya da kadının tarafı aşiret falan olabilir ve canını kurtarmak için cinsellik yaşadığı için mecburen bağlanması gerekebilir.
Halihazırda bağlı erkeğe gelelim. Bu erkek de sadece cinsel ihtiyaç için başka kadınlarla birlikte olabilir. Ve bu erkek de sadece cinsellik ile bağlanmaz.
Ancak diyelim çok iyi bir uyum yakaladı, bu sefer de terazinin iki tarafını tartmaya başlayacaktır. Hangi taraf ağır gelecek?
Unutmamak gerekir ki ilk kadına ne kadar bağlı ve hangi şekillerde bağlı. O kadar çok değişken olabilir ki hepsini burada sayamam ama şöyle söyleyeyim örneğin
Çocuk ile bağlıdır.
Makam ile bağlıdır.
Para ile bağlıdır.
Soy ile bağlıdır.
Bu bağların bütününü bir araya topladığımız da yine de sonraki kadın daha iyiyse (ki bu çok düşük bir ihtimal) ancak öyle bağlanır
Saygılarımla 😊
bazıları bizden daha iyi biliyormuş gibi yazmışlar. ne kadar serseri , çapkın , şerefsiz varsa birlikte olun sonra erkekler bağlanmazmış. birlikte olurken bilmiyor muydunuz gayet de biliyordunuz. işinize gelmedi. ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar. sırf kendilerini haklı çıkarmak için tüm erkeklere sallayacak kadar zavallısınız.
neler yazardım da yorumum kaldırılır istersen özelden yaz ayrıntılı yazarım korkma abazalar gibi yürümem.
kendim libidosu çok yüksek bir bireyim fakat bugüne kadar kimseye yürümedim. yan gözle bakmadım. sadece sevdiğim kadınla hayalini kurduğum herşeyi yaşamak istedim. karakterinden emin olduktan sonra beni en çok bağlayan şey cinselliktir. fakat gel de bunu kendi yüzüne maske çeken, egolarından hatalarını göremeyen "bazı" kadınlara anlat.
Kitabın ortasından konuşursun da bi tanesi etkilenip tanışma cesaretinde bulunmaz
tanışmasınlar kanka umrumda değil valla
Aynen en iyisi 😎
Erkekler cinsellik yaşadığı kadına bağlanmaz bunlar tecrübesiz ve sevdiğiyle cinsellik yaşayarak bağlanan kadınların safça olan uydurması.
Erkekler orspu ruhlu kadınlara aşık olup bağlanırlar. Ama bunun içinde sadece o erkeğe ait olmak yok işte. Bilmem anlayabiliyor muyum?
Biraz sevmeyen kadın olacaksın, umursamayacaksın, merkezin kendi keyfin bencilliğin olacak, dengesiz yaklaşacaksın, bazen flörtöz yaklaşıp bazen hı aynen deyip uzaklaşacaksın, ayarlarıyla oynayacaksın. Merkezinde o kişi olmayacak ve biraz takıyormuş gibi yapıp takmayacaksın. İsteklerini şartlamalar ile sunacaksın bu olacaksa ben de olurum neden olmasın gibi. Bunları rol olarak yapmak zor seven kadın için biliyorum. Bunu profesyonel şekilde yapan kadınlar sevmeyen kadınlar zaten. Erkekler de sevmeyen uğraşları başka kadınlara aşık olmaya yatkın.
Kesinlikle doğru tespit ve doğru yorum bu tebrikler ağzına sağlık 👍👏
bu dediklerini yapan tüm kadınlarla sadece gönül eğlendiriyorlar farkında mısın? ne kadar tecrübelisin çok merak ettim doğrusu. sadece kendisine ait olmayan, merkezi kendi keyfi, bencilliği olan. umursamayan ayarlarımızla oynayan ve merkezinde biz olmadığımız kadınlar seven erkeğin umrunda bile olmaz. diyorsanız abazalar çok yazıyor onlarla iyi eğlenceler dilerim.
kuyruk acılarıyla gelip heryerde erkeklere düşmanlığınızı kusmayın. sesimiz çıkmıyor sonra kendilerini haklı ve bilgili sanıyorlar.
Sana yağ çekip iki güzel sözle seni manipüle edip her şeyine tamam deyip onaylayıp tam tersini yaptığını fark ettiğiniz içten içe kendinizi kandırılmış hissettiginiz güzel bulduğunuz ve paranızı yemesine izin verdiğiniz kişilere kendiniz zalim diyorsunuz ama bağlı kalmaya devam ediyorsunuz çünkü size bir yerde karşı koyabilmiş tabii ben burada çoğunluğa göre yazdım, sizi yetiştiren annenin karakterine ve onunla kurduğunuz bağa göre bu bilinçaltınızdaki toksik ilişki kavramı değişkenlik gösterebilir.
annenin ve babanın karakteriyle bir yere kadar yaşarsın. bir yerden sonra kendi yolunu çizersin. çoğunluğa göre yazıyorsan da bazı diye belirtirmek zorundasın. alakam olmamasına rağmen sen ve senin gibiler böyle yazıyor. başka bazı erkekler öyle davranıyor diye tüm erkeklere baskı kuruluyor bilmem farkında mısın.
aynısını haberler bile yapıyor erkek şiddeti, erkek zorbalığı, erkek tacizi , sonra da otobüste toplumda yerden başka yere bakmayan milyonlarca erkek 🙂
Doğru sevdiğim erkeklerden hiç değer kıymet görmedim tamtersi bok gibi davranıp kullanınca aşık oldular.
onlar aşık değiller ama sen bilirsin
Cevap
61Cevap
Cinsellik. Ask varsa ruhu birbirine bağlar. Ama mesela kendimden ornek vereyim karsimdaki kadin bemi ne kadar adam yerine koyup saygo duyarsa onu o kadar göklere tasirim. Cinsellik ise isin bonusu. O taraftaki. Meziyetimde karsimdakinin istekli olusu çekici ve kadinsi olmasiyla degisir. Ama büyük resimde hissetmedigin bir his varsa istersen dunyanin en iyi seksini yap gemede fayda etmez penis ve vajina tatmimi olur. Ve asik olmadigin insanla orgazm da zor olur. Bi insani. Operken titremek var bide o insanla sekste yapsan dönüp kicini yatmak var. O titreyerek optugun insana doyamazsin ama diger tarafta hissiz iliskide sıkılır gidersin
Evet bütün Erkeklik duygularını ve organını kabartabilen Kadın, Erkeği kendine bağlayabilir tabi gözlerinin içide gülmesi lazım. Olgunlar bir başka oluyor geçenlerde 40 yaşında bir kadınla yattım yav kadında bir yemek hamaratlığı bir yatakta padişah muamelesi yapması yok böyle bir şey ya, genç kızlarında tripleri istekleri burun kıvırmaları bitmiyor
Yani zaten belirli bir bağ olmadan bunların yapabileceğini sanmıyorum çift olmayı deneyenler için buz gibi duran bir insanı cinsellikle bağlamak mantıklı durmuyor başkasına da bağlanabilir bu hesapla ama olan bağ tamamlanır güçlenir hatunum demek var sözel hatunum demek var bir gece önce birbirinize sahip olduktan sonra ☺️
Aslın da her şey cinsellik değildir bana göre. Eski konuştuğum kişi gözlerime hayrandı dokunmaya bile kıyamıyordu kimle konuşursam konuşayım gözlerden bahsettiler bu yüzden sivilce ve gözlerime alerji olmuştu🙃 ama cinsellik konularına girmiyorduk.
Sevgilimle cinsellik yaşadık... İyiki de yaşamışım. 3,5 yıl sonra da evlendik şu an daha güçlüyüz. Bir oğlumuz oldu. Maddi ve manevi olarak. Eşim kuyumcu 🥇 🤗 Mesleğini seviyorum. Beraber çalışıyoruz. Çatı katında ufak bir yerimiz bile var iş yerinde seks arası için. Cinsellik olmasaydı adamı kaçırmıştım. Seksin olmadığı ilişki açık ilişki sayılır. Adamım seks yapmayınca kolunda ki damarları bile şişiyor. Ordan anlıyorum libidosu geldiğini.
kaç yaşındasın
kanka yorumun sahibine sordum sen neden üstüne alındın @özgür1022
27 yaşındayım.
Yalnızca cinsellik bir faktör değildir ama kuvvetli bir etkendir, yalnızca cinsellik olursa o ilişkide basitlik hakim olur.
Erkeğine ve kadınına göre değişir bu. Cinsiyetle de alakası yok.
Kafa yapısı tam uyuyorsa cinsellik yaşamadan da bağlanılır aşık da olunabilir.
Özlenir, kıskanılır.
Sadece cinsellik bağlı kalmak için yeterli değil bence.
Erkeğe erkekliğini cinsellik yaşamadan da hissettirebilirsin. Bir erkeği sadece cinsellikle bağlayamazsın. O zaman sen onun gözünde malum konumuna düşersin.
*f*ck
Eig verilmeli bence tebrikler
@Bükreninsorusu anlıyorsun bu işlerden
Benim için sohbeti Muhabbeti önemli ilk başta evlilikte elbette cinsellik bağlar onun yanında güzel giyimi ev içinde mesela çamaşır suyu damlamış kıyafet ile yanıma gelse ter koksa sıkıntı
öz bakım önemli.. kadına değerli hissettirirseniz bu şekilde yanınıza gelmeyi tercih etmez
Erkek sevdigi kadına bağlanır bunu cilsellik olsun diye değil sevgi oldugu için yapar seven insanlar cinsellikte paylaşır ama sevmediği insanlarla cinsellik yaşayan erkekler onlara bağlanmıyorsa sorunun cevabı hayır 👍
Yeminle ben eski sevgilime deli gibi aşıktım ona dokunmaya kıyamazdım cinsellikte düşünmedim hiç
Erkekker doğaları gereği asla ama asla cinsellik ile bağlanmaz, o kadınlara özgüdür.
Doğru oldugunu düşünüyorum bunun. Fakat cinsiyetle ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Birinden etkilenirsin yakinlik kurarsin ve dokunduktan sonra hoslantin bağlılığa dönüşür
Karnı doyana kadar iş görür sadece. İşi bittiğinde arkasını dönüp gider.
Erkekler beyni ile değil hormonlarıyla hareket eden varlıklar yatak odasında
Bağlanmazzz!
İhtiyaç halinde arar hoşuna gittiyse kişiyi sadece
Yok hayır sadece cinsellik değil başka özellikleri de olabilir karşı cinse bağlayan sadık karakterli espritüel sempatik güleryüzlü iyi sohbet etmesi vs. felan
İnanmayın kızlar böyle şeylere. Gönül bağı olmadan bağlılık olmaz. Seks yapmak için uydurulan bahaneker bunlar
Öncesinde duygu, paylaşim olmuşsa daha da bağlanabilir. Ama sırf bunun için goruşuyorsa görüşmemeli bence. Sığ bir. ilişkiye dönüşür..
Zaten bir bağ, temel varsa bağı güçlendirmekte faydalı olabilir, ama o yoksa Cinselik çok bir duygu gerektirmez sanırım onlarda.
Şahsen iyi ve temiz kalpli olduğu düşündüğüm, güzel bulduğum kişiye bağlanırdım. Cinsellikle değil.
O da bir etkendir ama sadece ve sadece cinsellikle kimse bağlanmaz kimseye.
hayır cinsellikle bağlanmaz kaldı ki cinsellikle bağlansa bile bu sağlıklı olmaz cinsellikle bağlanan birisi cinsellikle başkasına da gidebilir
En İyi Cevap