kadınlar cinsel ilişki yaşadığı erkeğe bağlanıyor ve seviyor erkeklerde de böyle bir şey oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKim diyor kadınlar cinsel yaşadığı erkeğe bağlanıyor kız 😁 bir çok tanıdığım var hiçte bağlanmıyor veya sevmiyor. Kadınlar sadece beğenmediğini bir erkekle beraber olmaz olay bu. Benim çok yakın arkadaşım ilk buluşmada cinsellik yaşadığı adamla evlendi 7 senelik evliler. Erkekten erkeğe fark var ya. Kimi erkek bağlanır kimi erkek soğur. Bide kendinizi niye bu kadar küçük düşürüp bir erkeğin insafına bakıyorsunuz ki. Cinsellik iki kişinin yaşadığı eğlem yani. Sırf onunla cinsellik yaşadım diye ne olursa olsun evleneyim mi yani. Çıkın şu kafadan ya. Eğer böyle düşüneceksiniz de yaşamayın. Kendinizi yıpratırsiniz.
310 Yorumla- 1 yıl
uzman tv
- 1 yıl
@ Gizli Üye: bazı dediklerine katılıyorum ama birisiyle olduysa evlenilmeli sevgi ayağına yaşanıyorsa.. diğer türlü evlenecegin zaman sıkıntı yaşanabilir bunu normal bir şey gibi sunmayin...
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass ortada Sevgi varsa elbette ki evlenilebilir lakin bazı kadinlar bu durumu dramazite haline getiriyor. Cinsellik sadece erkekler için varmış gibi. Erkek kadınla yararlandiysa kadın da erkekten yararlanıyor yani. Sadece soruya ithafen bunu cevabı verdim. Gündelik ilişki tek gecelik ilişki bunlar hastalığa davettir maalesef
Soran1 yılİşte sevgili ayağına kim kime dum Duma kadınlar dramatize hale getirmiyor kadınlar fıtrat olarak duygusaldır bağlanma oranı yuksektir
- 1 yıl
anladım haklısınız konuda ama şahsen ben bakirim ilişki yaşamadım.. evlenmeden düşünmüyorum.. beklerim sıkıntı olmaz her erkek aynı değil.. yani ama şöyle bir şeyde var yararlanma mezvu tatminsizliklede sonuçlanabılıyor.. Kadınlar ilişki istediini almaıyor çünkü türkiye de evlilik de olsa veya sevgililikte yaşadığında hemcinslerim kendileri alacağını aldığında işi bittiyor...
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass genel de bu tipler yetersiz tipler bu yetersizligini bu şekilde yapıp kendi egosunu tatmin ediyor. keza sen hiç bir erkeğin iki dakika da geliyorum bu durum sorun olur mu veya doktora gitsem mi diye dert yandığını asla duyamazsin. Genel de erkek ortamın da bir saaten aşağı yapmamıştır. İstediğini almıştır gitmiştir. Hayır kim kimden istediğini alıyor kadın seninle babasının hayrına mi beraber oluyor. İktidarsız beceriksiz erkek tipleri bunlar keza hu tipleri de en iyi kadınlar bilir. Erkekler arasında bu durum ego savaşına döndüğü için asla bilemezsiniz. Sen güzel sana kardeşim bende eşimin ilkiyim ama eşim öyle değil şu an ki aklım olsa kesinlikle ter temiz biriyle evlenirdim.
- 1 yıl
Hadi dmde yapın sxtnginizi bi susun ya
- 1 yıl
@herseyibiliyom kardeş hadini bil saçma saçma konuşma
- 1 yıl
Soran1 yıl@herseyibiliyom bu ne terbiyesizlik soru sahibi olarak ben bir şey demiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğin yaşına, o anki kafa yapısına bağlı tamamen. Ben mesela seviştiğim adamla evlendim. Ama şuanki yaşında bekar olsaydı sırf sevişti diye o kadar etkilenmezdi. Deneyimleri olmuş olan bir adam olsaydı aramızdaki tutku o kadar olmazdı
11 Yorumla
Nasıl gördüğü ile ilgili. Eğer sadece cinsellik yaşama amaçlı görüyorsa bağlanmaz ki artık maalesef çoğu kişi öyle ve erkeklere göreaz da olsa böyle kadınlar da var.
Fakat zaten ciddi görüyorsa cinsellik yaşaması bağlanmasına sebep olur. Bir ilişkide ne kadar çok ve özel şey yaşanır ve paylaşırsa bağ o kadar güçlü olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik bağlamaz aşk bağlar sadece. kadınlar şunu öğrenemediği için ortada kalıyor her zaman.
00 Yorumla O eskidendi. Ben hepsine bağlanmıyorum. Artik zevkime bakıyorum.
51 Yorumla
Soran1 yılKaç partnerin oldu
1 yılBilmiyorum bacım evlilikten once cinselliğe karşıyım yapanında ta Allah belasını versin derim gecerim
41 Yorumla- 1 yıl
Abi varsın bu alemde yanlız olmadığım anladım sizin gibi
Cinsel iliskiden önce paylaşımlarınız olduysa yiyip içip gezip dolaşmışsan hoşlanmaya baslamissindir ve ilişkiden sonrada sahiplenme duygusuna giriyorsun heleki biraz çekingen davranışlar sergilesin ilk defa seninle yatmış gibi hissediyorsun. Tabi bu durumlar yaşa tecrübeye öz güvene bağlı olarak değişir. Kimisi bakire bozsa bile umrumda olmaz kimiside bildiğin kaşarla yatsa aşık olur.
10 Yorumla
1 yılErkekler böyle bisey yok adam gibi adamlarda böyle bisey var ama evlenmeden birlikte olmuyorlar arada bi bu fark var 😂😂
14 Yorumla
Soran1 yılBen de evleneceğim adam için soruyorum
- 1 yıl
O zaman evleneceğin adam evlenmeden el sürmez adamsa tabi
Soran1 yılAma hızlıca evlenmek ister değil mi
- 1 yıl
Cinsellikle evlilik istemenin alakası yok seven adam ister evliliği
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl"EN ÖZELİNİ" benimle paylaştığı için şahsen bağlanır ve "devamlılığına" odaklanırım... Ama bunu sadece "anlık zevk" olarak değerlendirip bağlanmayanlar da maalesef çok🤷
00 Yorumla
1 yılKadıni gerçekten seviyorsa bağlanır yoksaa kadınlar gibi değil erkekker
Çünkü kadınlar duygukari ile erkekler hormonları ile hareket eder10 Yorumla
1 yılSadece ihtiyaçtan ise mümkün değil. Gerçek hislerle yaşanan bi ilişkide bağlanmak tabiiki kaçınılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yanlış. Kadın bağlanır erkek bağlanmaz diye bir şey yok. İki cinsiyet de seks yapmaktan hoşlanmadığı birine bağlanmaz.
00 Yorumla
1 yılGenelde zamanla bendede oluyor bu lakin tutku ile arzulayip isteyipte birlikte olduklarimla kesinlikle bağlanma oluyor bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılHer kadın seks yaptığı her erkeğe bağlanmaz, erkeklerde de aynısı geçerli.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBi bardak süt için inek beslenmez diye bir söz var duydun mu hiç
00 Yorumla Erkek tatmin ederse kadin mutlu olur kadin tatmin ederse Erkek de muutlu olur ve boyle devam eder..
00 Yorumla
1 yılUzun zamandır yaşamadığım için bilmiyorum
Ama aşk olmadan seks olmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Kesinlikle oluyor ama burada kadının yaklaşımı çok ama çok önemli!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlarda böyle bir durum var mı gerçekten
11 Yorumla
Soran1 yılEvet var
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 gecelikse bağlanma olmaz ama fb yse olabilir zamanla
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılFb ama ben 1 gecelik istiyorum snra iletişim kurmk istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkeklerde bu oran daha düşük seks sonrası bağlananda var hevesini alıp yol alanda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Olmuyor. Hatta kadın takıntılı bir şekilde dönüp sürekli rahatsız edince rahatsız edici bile oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılZevk alıyorsa neren olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlternatifini bulanadiysa seviyomus gibi yapar 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlanı vardır tabi de herkes için geçerli değil.
00 Yorumla
1 yılBence kişiden kişiye göre değişiyor sanırım artık , belki erkek de kadına bağlanıyor da olabilir , cinsel ilişki aşkla yapılmalı ki daha iyi oluyor
10 Yorumla
1 yılEvet oldu şu an birlikte olduğum kadına tutuldum vazgeçemiyorum ondan haber almazsam hiçbir şeye kafamı veremiyorum
10 Yorumla
1 yılBence bağlanıyor ten uyumu varsa ve partneri de hoşsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayat kadınının YouTube de konuşmasını dinledim bazi erkekler aşık olup annesiyle tanıştırmaya çalışıyormuş evlenmek falan istiyorlarmış 😬😬
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek cinsellik sonrası bağlanma yaşamayabilir
138 Yorumla
Soran1 yılNeden kadınlar gibi bağlanma olmuyor
- 1 yıl
Duygusal yaklaşmayabilir erkek
Soran1 yılPeki merak ediyorum bir erkek neden bir kadın gibi hemen bağlanmıyor bunun sebebi nedir bir erkek olarak neden erkekler için cinsellik çiş yapmak gibiyken bir kadın için öyle degil
- 1 yıl
Çünkü kadınlar duygusal düşünmedikleri kişiye yaklaşmazlar erkekler daha bireysel düşünür bunu ihtiyaç olarak görürler.
Soran1 yılBunun sebebi hangi hormon
- 1 yıl
Testosteron
Soran1 yılO zaman bizde kendimize testesteronu arttiralim
- 1 yıl
😊 okadar kolay olsaydı keşke
Soran1 yılBir yolu var mi
- 1 yıl
Dışarıdan hormon tedavisi almanız gerekir ama tıbben böyle bir şey riskli.
Soran1 yılDr musun
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılBişey soracağım şimdi ben gidip Dr desem ki rahmimi almak istiyorum hiçbir sebep yok Ken alır mi
- 1 yıl
Hayır tabiki
Soran1 yılNeden bu kişisel bir karar ama
- 1 yıl
Bedenin bütünlüğü ama.
Soran1 yılAma mesela ben adet görmek istemiyorum ya da çocuk istemiyorum ve aldırmak istiyorum
- 1 yıl
Evli misin?
Soran1 yılDeğilim de neden sordun
- 1 yıl
Evliyseniz bunun kararını tek veremezsiniz diyecektim. Yaşınız da 18 altıysa yine aile izni gerekir.
Soran1 yılPardon evli olsam bile beden benim bedenim erkeğe ne halt düşüyor
- 1 yıl
Türk Medeni kanunda böyle maalesef
Soran1 yılTürk Medeni kanunu kadınlara söz hakkı vermiyor ne yazık ki peki ben gitsem Dr desem rahmimi aldırmak istiyorum desem alırlar mi
- 1 yıl
Evet tüp bağlama işlemi yapılır ama bu kalıcı bir işlemdir. Spiral taktırabilirsiniz.
Soran1 yılBen hiç ilişki bile yaşamadım ben direkt Rahmi aldırmak istiyorum
- 1 yıl
Doktora başvurun
Soran1 yılDrsun sanırım bunu isteyen hastanın bu isteğini kabul eder miydiniz
- 1 yıl
Evet doktorum kişinin kendi kararı
Soran1 yılKişi karar verirse Dr yapar değil mi
- 1 yıl
Evet yapabilir
Soran1 yılPeki teşekkür ederim peki rahim alındıktan sonra sorun yaşanır mi
- 1 yıl
Nasıl bir sorun
Soran1 yılHormon olarak kıllanma olur mu veya saç dökülmesi ve
- 1 yıl
Rahim üzerinden salgılanan hormon azalacağı için tabiki vücutta değişimler olacak
Soran1 yılNe gibi degisimler
- 1 yıl
Östrojen eksikliğine bağlı tüylenme
Testosteron artışına bağlı seste kalınlaşma
Yine östrojen eksikliğine bağlı libidoda azalma. Gibi gibi durumlar olacak
Soran1 yılPeki teşekkür ederim ❤️ iyi geceler
- 1 yıl
Huzurlu geceler
1 yılSanmam evlenmeden kimseyle birlikte olma
00 YorumlaBağlanmasa bile bağlar öyle yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet üst düzeyde hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUzun süreli ve devamlı ise olur
00 Yorumla
1 yılBuyur beklerim burdamıısn?
00 YorumlaYaşadıkça artık kefine bakıyorsun ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBağlananlar var ama ben bağlanmam
00 Yorumla
1 yılyatakta iyiyse
00 YorumlaEee tabiki de bağlanır
00 Yorumla
1 yılÇok istedim ama olmuyor 😢
00 YorumlaSeviyorsa olur tabikide
00 YorumlaHayır basit görür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimisinde olurken kimisinde olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkek etkileniyor
00 Yorumla
1 yılerkeklerde uzaklasıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yoooo gunubirlik isteyen cok kiz oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Güzel yapar mutlu ederse oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet olabiliyor neden ki
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın biz de insanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende bir kere olmuştu 3 yıl sürdü ilişkimiz
07 Yorumla
Soran1 yılNeden erkeklerde olmuyor ve erkekler nasıl baglanir
Cevap sahibi1 yılOlmuyor değil insana göre değişir her kadın yattığı adamı sevmez her erkek yattığı kadını sevmez
Soran1 yılKadınlar yattığı adama bağlanıyor ne yazık ki benim merak ettiğim erkekler de neden olmuyor
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün horoz gibi her tavuğa bağlansa nolur?
Soran1 yılPeki bir erkek nasıl baglanir
Cevap sahibi1 yılSadık olur güven verirsen
Soran1 yılKeşke erkeklerde sadık olsa
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genelde olmuyor erkekte
04 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
Soran1 yılNeden böyle oluyor ki onu merak ediyorum bir erkek ne olursa bağlanıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçma sapan şeklide ben bağlanmış tım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bağlanırım, o tutku beni aşırı bağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar motor oldu ne bağlanması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHepsine değil tabikide
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Hayır
02 Yorumla
Soran1 yılSebebi nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmuyor
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Bağlanmanın cinsellikle alakası olmadığı için
severse bağlanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet oluyor
00 YorumlaBu durum değişir
00 Yorumla
1 yılBağlanabilir
00 Yorumla
1 yılMilleti bagliyacagim diye otoban olmayinda