Bazı kadınlar bu misyoner pozisyonunda bunu çok sık yapıyorlar. Erkek içine girip çıkarken bacaklarını erkeğin beline dolayıp onu hapsediyorlar. Ama bu durum da erkeğin hareket kabiliyetini aza indirgiyor. Tüm ilişki sırasında böyle bir kenetlenme içinde olan erkek kadından soğur mu, daha çok mu isteklenir?
Niye sogusun kadın orada zevk alıyor refleks olarak yapiyor kendinden geciyor zaten bunu yapmiyorsa bilki zevk almiyordur hicte yavaslatmwz erkegi sariyor derken cok fazla abartiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kadının dibidir 😈 erkekler bayılır ve o tutsaklıktan kurtulmak istemezler
Bence itici değil erkeklerin hoşuna çok gidiyor olabilir
Doğaçlama sevişmeyi severim ayaklarinı dolarsa bende kivrak bir hareketle partnerimi kucağima alır nirvanaya çıkarız.
Niye sogusun kadın orada zevk alıyor refleks olarak yapiyor kendinden geciyor zaten bunu yapmiyorsa bilki zevk almiyordur hicte yavaslatmwz erkegi sariyor derken cok fazla abartiyorsun
itici olduğunu düşünmüyorum 🤔 devamlı darbeli matkap gibi haraket edemeyeceğini göre 😁 o anlarda dinlenme ve tensel temas yapılabilir
Aman tanrım işte delice sevisilecek kadın odur.. Dişi örümcek gibi sarıp sarmalayarak erkeğini içine alması muhteşem bir uygulama.
Bence o hareketdeki amaç o anki zevle erkeğin daha derine ulaşmasını istemesidir. Daha daha cok istemesidir
Girmiş giren daha nereye girecek :D
Yaşamadım sadece tahmin 😃 hayal ederken oyle oluyor 😅
Ulan biraz daha soksana şunu :D aylaklarımla bastırayım da haahh şöyle daha çok sok alttaki toplar da girsin :D
Yetmediyse demek 😃
Yetmez :D
😃😃
Ben mümkün olan her pozisyonda kadının bacaklarıyla bana sarılıp kendine doğru çekmesini severim hatta bayılırım
Gayet güzeldir ve bazı kadınların da daha çabuk gelmesini sağlayabiliyor
Elbette itici değil, aksine çok hoşlarına gidiyor
Zaten ahtapot gibi kıvranamayan kadında sıkıntı var demektir
Erkek güçlü ise değildir.
Bence değil. Daha da sertleşirim
- Evet, iticidir.
- Soğur.
kadının dibidir bence
Bu olay beni benden alıyor. Ne iticisi
hayir tam dersi cekici
bence güzel vede kışkırtıcı.
Valla tecrübem yok ama hayalimdir bu.