Bence bu saçma. Bir kadın seks için başka bi şehire bir erkeğin ayağına kadar asla gitmemeli. Gelecekse erkek gelmeli.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılNiye gitmesin ki, erkek o şehirde görev yapıyordur, başka değişik durumlar vardır ne var bunda. Bir ilişki var ise, o şekilde daha rahat olunacaksa gidilir yani.
Ayrıca oraya, buraya gitmek sorun olmamlı. Bu tip GURUR olacaksa bir ilişkide onun adı ilişki olmaz zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılbu durumun geçerli bi sebebi yoksa, erkek gitmeli bence. ama ne bileyim, işinden dolayı o sıralar şehir dışına çıkamıyordur, parası yoktur veya erkeğin evi daha müsaittir. ya da uzun ilişkidir vs böyle durumlarda da olabilir neden olmasın.
00 Yorumla
İşte kızın durumu önemli yoksa gidilir ama erkeğin ev durumu müsait yok babam geldi abim geldi eski sevgilim evi bastı derdi olmuyor o yüzden erkeğin evine gitmesi mantıklı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yıllar önce sosyal medyadan tanıştığım biri tarafından böyle bir teklif aldım gözünü karatan kadınlar var. Gelmemesi için zor ikna ettim. Çünku kendisini pek tanımıyordum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan tanışıp sevgili olduğumuz bir kafın brnim için sayısız defalar Ankara’ya gelmişti. Hem de pandemi yasaklarına rağmen.
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fırsat kimde iyiyse o gidebilir bence sorun yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hiç gitmemeli
00 Yorumla Böyle teklif geldi ben kabul etmedim baktım arayıp sürekli sks ten bahsediyor ona nasihat vermem rağmen baktım olmuyor engeli bastım sağdan soldan aradı kapattım iyi yaptım nedir arkadaş bizimde bı gururmuz var kaçamak nedir aw
16 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayağına kadar dememek lazım... Sosyal medyadan tanıştığım bir Antalya'lı kıza gidememistim. Bir hafta sonuna uçak bileti alıp bana mesaj atmıştı ; "Bu hafta sonu benimsin" diye. Güzel bir jestti.
18 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidenler var. Bence gerek yok çünkü kadın istediği yerde istediği kişiyle her an seks yapabilir. Kadın seks için savaşmaz erkeklerin aksine. İsterse günde 15 kişiyle yatabilecek potansiyele sahiptir kadınlar.
10 YorumlaSeks dışında olsaydı gidebilirdi. Ama seks için ne kadar çoğu kişi imkanlar dese de, degersizlestiriyor bazı erkekler kendi gozlerinde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kimin ortamı daha müsaitse orada buluşmak daha sağlıklıdır. Ben şahsen kendi evimi tercih ederim, güvenli alan ve hakim olduğum mekan...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim uygunsa , zamanı varsa o gider, ne var ki bunda ? Hem kendi şehrinde olmamak kadın için daha iyi olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek seks icin hic bir kadinin ayagina gitmemeli kadinin organi nasil degerliyse erkegin organida o oranda degerlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye olmasın ki yani o an kadının gelebilme olasılığı daha yüksektir, kadın daha müsaittir vb durumlar vardır ve bunun için de kadın gelmiştir gayet olabilir.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendinizi böyle şeylerle avutmayın yani birisinin sadece cinsellik için şehrine gelmesine alınmıyorsun ve zayıflık görmüyorsun da kadının gitmesini erkeğin acizliği olarak mı görüyorsun bence sen doğru şeylere doğru anlamları yükleyemiyorsun muhtemelen birlikte oldukların talibi olmayan sadece sana muhtaç tipler olduğundan uçarak geliyor diye kendini fazla önemsiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılErkek çok yoğun çalışıyordur mesela işi vardır ve bir-ikj gününü komple seyahate ayıramıyordur ama kadın müsaittir bu gayet olağan.
32 yasıdaym bir kere bu mevzuyu yaşamıştım bilecikden znguldaga gelmişti öğrenciyken
00 Yorumla
+1 yılBi erkek peki seks yapmak için başka şehre niye gitsin ki onu anlamadım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBana gelen oldu , benimde gittiğim oldu , bu gayet doğal istek ve arzuya bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki arada samimiyet ve ilişki yasayacak güven oluşturma kim müsaitse o gidebilir
00 Yorumla
+1 yılKadının gittiğine değiyorsa gitmeli yoksa sadece erkeği mutlu etmek için gitmemeli
00 YorumlaHer ikiside ortada buluşup ordan yatağa gitmeli sonrası malum 🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeresi müsaitse orada görüşülmeli
Ben en risksiz yerde görüşmeyi tercih ediyorum
Bunun erkeği kadını yak
İki tarafta gereken fedakarlığı yapmalı...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seks işini neden iki cinste bir lütuf olarak görüyor anlamıyorum
00 Yorumlaerkekler deplasmanda gergin oluyor o yuzden asil performansi sergileyemiyor bence kadin gelmeli
00 Yorumla
+1 yılKavga çıkmasın
İkisi de orta noktada bir şehirde bulussun😂00 Yorumla
+1 yılSadece erkek mi faydalanıyor bundan kadın neden gelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNapalım hatunun müsait evi yoksa. Alıp getiriyorduk.
00 Yorumla
+1 yılSeks için değil, kadın ilişkisi için gitmeli.
43 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. hangi tarafın ne kadar çok istemesine bağlı bence konuyu kim açarsa o gider ayağına
00 Yorumla
+1 yılvar mı öyle bir kadın karşılıksız erkeğin ayağına giden
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmak için ayağa gidilmez kadın içinde erkek içinde
00 Yorumla
+1 yılÖnümüzdeki ay sırf cinsellik icin ankaradan qelicek 🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılNeden saçma yurt dışından gelen arkadaşlarım var yurt içi saymıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılbu ne perhiz bu ne lahana turşusu
10 Yorumla
+1 yılBencede erkek gelmeli
00 Yorumla
+1 yılBen sevişmem günah. Sadece uyurum o kadar
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂 çok yaşadım
01 Yorumla- +1 yıl
@peak212
Hollanda'dan biri vardı, 2 sene boyunca yanıma bunun için defalarca geldi.
Sonra Almanya ve İsviçre'den de oldu.
Yurt içinde İstanbul'dan, Antalya'dan, İzmir'denKayseri'den yanıma gelenlerde
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbenim eski sevgilim gitti beni birakti
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek birbirinin ayagına gitmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGidebilir. Seks bu. Dünyanın en zevkli eylemi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok hep bizden bekliyin mk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBir kat asagi gelmek sayiliyorsa gelmisti
00 Yorumla
+1 yılYoo direk arayıp yanına davet etmeli sksksk
00 YorumlaBunu yapan aptal varmıdr kı
00 Yorumla
+1 yılBu konuda varya her iki taraf arsız ve yüzsüz 👌
00 Yorumlagidebilir bunun kadını erkeği yok
00 YorumlaGittgnde ne dick gel s@k bni mi dick saçma tabiki.
00 YorumlaAynen öyle erkek gelmeli
00 Yorumla
+1 yılEskortsa gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman erkek gitmeli güzelin koynuna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks dediğin 5 dakika
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittik de ne oldu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar yar*rak varken onunkini özel kılan şey ne
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok özel de olsa gidilmez. Erkekler köledir her erkek bunu bilir a*m uğruna yapamayacakları şey yoktur o yüzden kızlar gitmez ayıp
Cevap sahibi+1 yılGalp kdkd🙋🏻♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO gelirse vercen mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette işin zevki burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de o ihtimal yok tonla seçenek varken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden cinsiyet ayrımcılığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnkara 'dan gelmişti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İstiyorsa gelecek tabiki. 👌
00 Yorumla
+1 yılSebep? Niye gitmiyor Muş?
00 YorumlaDoğru söylüyosun konum at
00 Yorumla
+1 yılAsla
10 YorumlaKızlardan var bunu yapan
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi