Neden dünyadaki en önemli en güzel şey gibi anlatıyorlar hani mutlu eden ruhu besleyen bir şey değil neden bu kadar övülüyor cinsellik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü cinsellik sadece haz değil, ait olma duygusunu da taşıyor.
İnsanlar onunla değer, güç ve bağ arıyor.
Ruhu değil bedeni konuşsa da, asıl aradıkları görülmek. 🌍💫🕊️05 Yorumla
Soran7 ayAit olma sevilme ilgi görme bunlar çok güzel ama bu helal bir şekilde Allah'ın istediği şekil olmalı
Soran7 ayBurada görüyorum bilmem eskort istemeler kanka ile yapmalar lezbiyen gay iliskiler nefes alsın yeter demeler bunlar çok iğrenç ama
- 7 ay
Sen buradaki kişilere bakarsan ayvayı yedin demektir buradan ne tip insanlar ne bayanlar var bir bilsen insanların gerçek karakteri ve gerçek iç yüzü burada zaten ortaya çıkıyor
Soran7 ayAma bu şekilde ruh huzur bulamaz iğrenir utanır insan ruhumuzda kötülükler dahi olsa bunu yok edip Allah'a yönelmemiz gerek
- 7 ay
Aynen ama bunu kişilere nasıl anlatacaksın ki zaten Allah'a inancı olan kişi bu tür durumlara bu tür durumların içine asla düşmezler zaten başta Allah'tan önce ailesinin yüzüne nasıl bakarım utancı yer alır yani ailesini düşünmeyen saymayan sevmeyen bir kişi Allah'ı mı düşünürüm sence veya Allah korkusunu mu düşünür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 7 ayçünkü hayatsızlar tek amaçları bu cinselliğin afrikası bu ülke. yabancı ülkelerde cinsellik sıradan bir şeydir.
01 Yorumla
Soran7 ayBence de sıradan bir şey burada öyle bir abartılıyor ki
Saçmalık insanlar gzekalı olmuş sapıklıktan. Evlenmeden yapılmaz.
117 Yorumla
Soran7 ayYani sapıklığın neyi güzel iğrenç mide bulandırıcı utandırıcı bir şey sadece aşık olduğun evlendigin erkekle olunca temiz saf helal şekilde olunca güzel çünkü evleneceğim aşık olduğum kişi ile her şey güzel
Soran7 ayBurada okuduğum şeylerden dolayı cinsellikten midem bulanıyor buradakiler sapık çünkü
Soran7 ayGerçekten insanlar böyle mi
Soran7 ayAma böyle nasıl mutlu olabiliyorlar görüyorum nefes alsın yeter demeler aldatmalar knk ile yapmalar erkek erkeğe yapmalar hani bu şekilde ruh yaratılışından saparsa huzur bulamaz
Soran7 ayAma kendimiz gibi iyi birini bulamıyoruz
Soran7 ayAma iş de insan çiftleri görünce üzülüyor bazen
Soran7 ayNe güzelmiş ben çok duygusalim
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
7 ayCanlılığın var olması için gereken bir şey olduğu için olmasın. Dünyadaki bütün canlılar üremek için bir şekilde bunu yaparlar.
03 Yorumla
Soran7 aySürekli üreme mi oluyor
- 7 ay
İnsanlar zevk için yapan tek canlıdır. Muhtemelen bunun nedenide d
Her zaman üremeye hazır olan metabolizma diyelim diğer canlılarda senede bir veya iki sefer olur
Soran7 ayHmm anladım
Gizli Üye(30-35)7 aySen nefsini yönetmezsen, o seni yönetir. Daha çok yemek, daha çok uyumak, daha rahat olmak, daha çok sahip olmak. Doymuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBeyindeki en büyük haz orgazmdır bence bu yeterli bir sebep hem cimada tevhid sırrı vardır derler
02 Yorumla
Soran7 ayHaz orgazm mi hiç de bilene iğrenç sapıklık keşke hiç onu bile olmasak tamam ihtiyaç ama iğrenç bir şey ama evlenince aşık olduğun kişi ile mükemmel çünkü kocam ile her şey mükemmel olur
Cevap sahibi7 ayOkey
7 ayBeynleri yok
12 Yorumla
Soran7 ayCidden 2 dakikalık zevk neden dünyanın en güzel şeyi gibi abartılıyor
- 7 ay
Aynen ya ama iki dakka değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayCinsellik temel ihtiyaç, ruhu besleyen cinsellik
04 Yorumla
Soran7 ayRuhu beslemiyor ruhu besleyen sey sevgi ilgi değer görme bunlar
- 7 ay
Cinsellik olmadan bunların hiçbiri olmuyor, onu sen bir geç, ayrılıklar sevgisizlikten ruhsuzluktan olmuyor , nekadar seversen sev cinsellik olmadimi bitiyor
Soran7 ayHer şeyi yeri ve zamanı var ama
- 7 ay
Kesinlikle, tabikide. Ama isteksiz biriyle öyle bir zaman yok işte hafta sonu market alış verişi gibi düşünüp bunu işmiş gorevmis gibi yapılmamalı ama
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayDeyımı sence gercekten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
7 ayÖnemli çünkü zevkli
011 Yorumla
Soran7 ay2 dakikalık bir zevk neden bu kadar abartılıyor
- 7 ay
Valla benim için 2 dakika değil diğerlerini bilemem fosmsowms
Soran7 ayEee öyle 2 dakikalık zevk aşırı abartılıyor
- 7 ay
Herşeyin en iysii çok önemlidir bu da zevkin en iyisi işte mesela dur bir örnek vericem bana seks fantezilerinden birini soylesene
Soran7 ayHiç yok iğrenç mide bulandırıcı bir şey
- 7 ay
Hiç mi yok yalan söyleme kaç yaşındasın sen
Soran7 ayHani zihnimde olsa bile iğrenç bir şey ancak evlendiğimde kocam ile yaptığım her şey mükemmel orası ayrı çünkü kocam mükemmel
- 7 ay
Hiç o zaman boşuna iğrenç falan deme iğrenç olduğunu düşünsen kocanla da yapmazsın kimse seks e iğrenç diyemez belli bir yaşın ustundeyken
Soran7 ayEvlenince sevdiğim aşık olduğum erkek ile her şey mükemmel ama burada gördüğüm duyduğum şeyler iğrenç sapıklık çünkü
- 7 ay
Ya sana zahmet bana y@zsana bı sen konuşma bitince engellersin burdan bunu tartismayalim
Soran7 ayEvlilik çok güzel sürekli sevmek sevilmek sevişmek ilgi görmek böyle sürekli kocan için seslenmek ama burada gördüğüm duyduğum cinsel hayat iğrenç sapıkça geliyor
Azmış hepsi.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım