Anlamadın sanırım zaten ülkemizdeki baskı tabular bakirelik yüzünden bu sıkıntı var. Yani yasaklar her zaman çekicidir bunu demek istiyorum bastırılmış duygular flaan.
herkes neden mi düşkün önce şurda soru soran hmcinslerini bir gör. hep cinsellik üzerine soruyorlar. kafaları başka şeye basmıyor sanırım. o kadar ki mide bulandırıcı. hayır mantıksız. kızlar soruyor değil kızlar azıyor olmalı
Aşkın adı bacım olmuş sebgini adı güzel kardeşim bu durumda ne yapıla bilirki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kalıcı insanlar veya ciddi düşündükleri insan lara karşı böyle olmadıkları için Bi yandan da istekleri ni gidermek istedikleri için sürekli cinsellik muhabbeti ne dönüyor olaylar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Zevk veriyor aw. Bide dünya yeterince stresli rahatlatıyor herkes dürüst olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Peki neden bu cinsellik konuusu bu kadar abartılıyor kabahat bizim ülkede bi salıverseler şu cinsellik meselesini, herkesin dilinde
Abartiliyor dami boyle? Hahah valla gayet açik her şey. Kimsenin kisitlandigi bi durum yok zaten sjjsj rahat olun
Anlamadın sanırım zaten ülkemizdeki baskı tabular bakirelik yüzünden bu sıkıntı var. Yani yasaklar her zaman çekicidir bunu demek istiyorum bastırılmış duygular flaan.
Haaa evet çok haklisin
herkes neden mi düşkün önce şurda soru soran hmcinslerini bir gör. hep cinsellik üzerine soruyorlar. kafaları başka şeye basmıyor sanırım. o kadar ki mide bulandırıcı. hayır mantıksız. kızlar soruyor değil kızlar azıyor olmalı
Gerçekten neden böyle ya bana d agarip grliyor açıkçası
Aşkın adı bacım olmuş sebgini adı güzel kardeşim bu durumda ne yapıla bilirki
Kalıcı insanlar veya ciddi düşündükleri insan lara karşı böyle olmadıkları için Bi yandan da istekleri ni gidermek istedikleri için sürekli cinsellik muhabbeti ne dönüyor olaylar
Zevk veriyor aw. Bide dünya yeterince stresli rahatlatıyor herkes dürüst olsun
Dürüstüm asla mastürbasyon yapmadım
Dürüstlüğün için teşekkürler))
Ne yapalım gerçek bu
Ee tabi öyle aynen. Hayır kızlar bir de tü kaka yapıyor buna ama kimse kimse ile zorla cinsellik yaşamıyor yani :))
Özel değilse ne zamandır cinsellik yaşıyorsun?
Dürüstüm hiç ilişkiye girmedim...😪
Hem cinsleriniz seks mesajı veren giyimler giymese bunlar bu kadar olmaz. Erkeğin kafasına sürekli o mesaj yükleniyor.
Tatlı geliyor ama bu sefer asıl olay arka planda kalıyor; sevmek sevilmek
Yaradılış gayemiz bu, bobuş
Eskidendi o çok eskiden
Cinsellik olmasa yaşam biter
Ahahahhw
Yalanmı yalamanmı gülme boşa
var oluş nedeni.
Abaza
Seviyoruzdur