Cinsel Yaşam Herkes niye bu kadar cinsellik meraklısı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Herkes niye bu kadar cinsellik meraklısı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Türkiye’de insanlar sürekli cinsellik olayını bastırdığı için millet gizliden bunu patlama olarak yaşıyor 1 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% 1 yıl Değil kanka 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yorumlara bakarsan anlarsin Yorumla Nedoktorukanserbey 1 yıl ya da ben çok uzağım harbiden Yorumla Soran 1 yıl Milletin tek derdi bel altı olmuş yazık ya Yorumla Nedoktorukanserbey 1 yıl Doğrudur Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bunu sorduğuna göre herkes benim gibi mi diye merak ediyorsun sanırım... 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Rahat rahat yaşayamadıkları için. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Herkes seviyor merak ediyor 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cunku kimse yok yasayacak amasyada 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dunyadaki en guzel sey cunki 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayatın özü biraz da bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Türkiye şartları yüzünden 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Turkiye şartları ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her hangi bir p*rno sitesine girmeye çalış giremezsin vpn kullanmadan birde seks için özel yerlere giden kadın yollu olur erkekse fazla para ödemeden orada biriyle sevişemez Yorumla Soran 1 yıl Böyle boş işlerle uğraşmak yerine evlenip mutlu bir yuva kursalar insanlar nasıl olur? Yorumla
Kscibeyfendi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl peki sen neden cinsellik meraklısısın 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bu soruyu soruguma göre merakli gibi mi duruyorum? Yorumla Kscibeyfendi1 1 yıl evet içinde bir his vardır Yorumla Soran 1 yıl Aklım fikrim orada değil sizin gibi Yorumla Kscibeyfendi1 1 yıl sanki biz 7/24 cinsellik düşünüyoruz bu imkansız Yorumla Soran 1 yıl Aşağı yukarı öylesiniz. Tek düşünmediğiniz zaman işlemi gerçekleştirfikten sonradır Yorumla Kscibeyfendi1 1 yıl eğitim işten ve yorgunluktan vakit bulamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Vakit bulsan 7-24 yani Yorumla Kscibeyfendi1 1 yıl daha aynı şeyi tekrarlıyorsunuz 😄 bu imkansız bir şey Yorumla Kscibeyfendi1 1 yıl dün neden kızdın bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen değil misin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalancı Yorumla Soran 1 yıl Herkes sen mi sürekli bel altı düşünsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İftira atma sürekli bel altı düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Bana yalancı diyerek iftira atan sensin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende şu an bana iftira atıyorsun sadece bel altı düşünmüyorum bel üstü de düşünüyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Aynen belli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Susss Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Açız bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Türkiye’de insanlar sürekli cinsellik olayını bastırdığı için millet gizliden bunu patlama olarak yaşıyor
Değil kanka
Yorumlara bakarsan anlarsin
ya da ben çok uzağım harbiden
Milletin tek derdi bel altı olmuş yazık ya
Doğrudur
Bunu sorduğuna göre herkes benim gibi mi diye merak ediyorsun sanırım...
Devir değişti
Rahat rahat yaşayamadıkları için.
Herkes seviyor merak ediyor
Cunku kimse yok yasayacak amasyada
zevk meselesi ve zevkli
Dunyadaki en guzel sey cunki
Seviyoruz ve istiyoruz
Hayatın özü biraz da bu
Türkiye şartları yüzünden
Turkiye şartları ne alaka
Her hangi bir p*rno sitesine girmeye çalış giremezsin vpn kullanmadan birde seks için özel yerlere giden kadın yollu olur erkekse fazla para ödemeden orada biriyle sevişemez
Böyle boş işlerle uğraşmak yerine evlenip mutlu bir yuva kursalar insanlar nasıl olur?
peki sen neden cinsellik meraklısısın
Bu soruyu soruguma göre merakli gibi mi duruyorum?
evet içinde bir his vardır
Aklım fikrim orada değil sizin gibi
sanki biz 7/24 cinsellik düşünüyoruz bu imkansız
Aşağı yukarı öylesiniz. Tek düşünmediğiniz zaman işlemi gerçekleştirfikten sonradır
eğitim işten ve yorgunluktan vakit bulamıyorum
Vakit bulsan 7-24 yani
daha aynı şeyi tekrarlıyorsunuz 😄 bu imkansız bir şey
dün neden kızdın bana
Cinselliğin Afrika’sı çünkü burası
En güzel zevk cinsellik
Çok güzel çünkü
Sen değil misin
Degilim
Yalancı
Herkes sen mi sürekli bel altı düşünsün
İftira atma sürekli bel altı düşünmüyorum
Bana yalancı diyerek iftira atan sensin
Sende şu an bana iftira atıyorsun sadece bel altı düşünmüyorum bel üstü de düşünüyorum 😂
Aynen belli
Susss
İhtiyaç ihtiyaç
Açız bence