40 günlük evliyim. Daha öncesinde eşimle bir yıl sevgili bir yıl da nişanlı kaldık fakat bu süreçlerde bana karşı cinsel yaklaşımları pek olmadı. Bahane olarak da evlenmeyi beklediğini söylüyordu. Şimdi evliyiz ve cinsel açıdan hiçbir şey değişmedi. Kaç tane yeni evli vardır ya hafta bir cinsellik yaşayan? Yapsak bile çok kısa sürüyor. Ön sevişmeyi uzun tutamıyor boşalırsa bir daha sertleşmez diye. Çünkü hep öyle oluyor. İkinciyi hiç yaşamadık tek seferde mesela..
Eşim memur ama gece çalışıyor 8 saat. 2 gün çalışıyor bir gün izinli. Hep bu şekilde. Çalıştığı günler zaten hiçbir beklentiye girmiyorum ama izinli günlerinde de aynı. Bakım yapıyorum, güzel giyiniyorum evde, spor falan yapıyorum ama nafile.. etkileyemiyorum hiçbir şekilde. Sadece oturup saatlerce dizi izleyip, yemek yeyip, arada dışarı çıkıyoruz. Tüm yaptığımız bu. Bu durumu yüzüne de vuramıyorum çünkü kendi de farkında ve iyi bir eş. Kaba değil, dağınık değil, yemek bulaşık ev işleri hepsinde yardımcı olur, ne istesem alır ama işte insan kadın gibi hissetmeyince bunlar da yetmiyor.. gitmiş kendine macun almış. Çok üzüldüm. Ben isterdim ki gerçek bir tutkuyla yaşansın her şey..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer