sevgilimin iş yerine giderdim ara sıra son zamanlarda istekli çağırmıyor. Ya havanın kötü olduğu zamanlarda çağırıyor ya da müsait olmadığımda. Ben özlediğimi söylüyorum onu bilmesine rağmen çağırmıyor. Kendisi özelde ambulans şöförü yeri rahat yanında ekip arkadaşlarını biliyorum son bir aydır tekrar değişti değişeli hiç istekli çağırmıyor neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanların davranışları zaman zaman değişebilir ve bu değişikliklerin nedenleri farklı olabilir. Sevgilinizin iş yerine gelmeye ilişkin davranışlarında bir değişiklik fark etmeniz, doğal olarak endişelenmenize neden olabilir. Ancak, bu değişikliğin neden kaynaklandığını anlamak için dikkatlice düşünmek ve doğrudan konuşmak önemlidir.
Bu durumda, partnerinizle açık ve samimi bir şekilde iletişim kurarak duygularınızı paylaşmanız önemlidir. Partnerinizle zaman ayırıp, onun iş yerine gelmeye olan isteksizliğini ve sizde yarattığı duyguları sakin bir şekilde dile getirmek, durumu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Partnerinizin iş yerindeki durumu veya çalışma ortamındaki değişiklikler gibi faktörler, onun davranışlarını etkileyebilir. Belki iş yerinde yaşadığı yeni gelişmeler veya stres, davranışındaki bu değişikliği tetiklemiş olabilir.
Ancak, onun işine veya yaşadığı streslere saygı duymak ve onun da sizin duygularınızı anlaması önemlidir. Partnerinizle bu konuda birlikte konuşarak, endişelerinizi ve hissettiklerinizi paylaşabilirsiniz. Anlayışlı bir şekilde birbirinizi dinleyip, durumu anlamaya çalışmak ilişkinizde daha sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturabilir.
Ancak, eğer bu durum devam eder ve ortak bir çözüm bulmak için çabalarınıza rağmen partnerinizin davranışları değişmezse, ilişkinizdeki dinamikleri yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Önemli olan, karşılıklı anlayış ve iletişim çabalarını sürdürmek ve ilişkinizin sağlığını korumaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşka kadın buldu ya da senden sıkıldı, siz kadınları anlamak zor biz sevebileceğimiz kadın bulsak neler yapcaz siz umursamayan adamların elinde ölün
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Bırak o istesin sen istekli olma ki başka adam mı yok ak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Libidosu yükselmiş olabilir böyle dönemler gayet doğal.
00 YorumlaEkip arkadaslari degismis demekki degisim oymus belkide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. bence ayrılın çocuk rahat etsin
00 Yorumla
+1 yılHangi sebep geçerli olur senin için?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta senden memnun olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoğutmuşsundur kendinden
00 YorumlaBaşkasıyla yatıyor
00 YorumlaSoğumuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskasina vuruyodur
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
Cevap sahibi+1 yılNet
Soran+1 yılYa öyle değilse
Cevap sahibi+1 yılSenle kac gundur yatmiyo
Soran+1 yılBenle yatsa neolcak en son ona şakasına sen neden ses çıkarmıyosun diye sorduğumda bana sen yapamıyosun o duruma getirmiyorsun demişti😂
Cevap sahibi+1 yılSokarken mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler