Sorun kadında mı yani ciddi ilişki yaşayabileceği bir kadın olarak görmediği için mi yoksa kendi seçiminden dolayı mıdır?
Sadece amacı cinsellik olan bir erkeğin fikri değişebilir mi?
Sadece amacı cinsellik olan bir erkeğin fikri değişebilir mi?
kadında o potansiyeli görmemiştir
o dönemde sorumluluk almak istememiştir
ilişki adamı değildir
sdaece cinsellik isteyen adam zor yola gelir. önce kendi istemeli bunu. kadın her açıdan istediği her şeyi karşılayabilmeli. sadece seks de değil yani. manevi olarak da aradığını bulmuş olmalı
Birincisi ciddi düşünüyorum dese ona bir sorumluluk binecek ve bu defa ileride senden ayrılırsa beni kandırdın ettin diye bir sürü laf edeceksin, hakaret edeceksin. Bunu duymamak için baştan ben eğlenirim, anlık yaşarım işine geliyorsa diye sana söylüyor, ileride bırakırsa seni ben sana en başta bunu belirtmiştim diyecek çünkü.
İkincisi ise ciddi ilişki istememek değil de seninle bir şey istemiyor. Ama tutup bunu söylemek yerine ben ciddi ilişki istemiyorum diyor. Eğer seni kaçırmak istemese idi kesinlikle seninle ciddi ilişki düşünürdü bunu da asla unutma dostum.
Yani bende öyle düşünüyorum bana karşı ciddi olmadiği icin ôyle söylüyor
Evet, seni yeterince sevmiyor. Vakit geçirip takılır sonra da bırakır.
Cevap
6Cevap
Duyguları başka bir kadından s... kilip atılmış bir adam bir daha aşk yaşamaz. Muhtemelen sende öyle bir enkaza denk geldin.
o zaman kime değer vermesini bilmeyen bir a.. ptal
herkesi kaybedicek
Adam inancını kaybetmiş. Daha kaybedecek bir şeyi yok. Kimseyi kazanmak için çabalamıyor ki kaybetsin.
Duygusal olarak incinmistir
Ciddi ilişkiler özgürlügünü kısıtladıgı için
Seni kalbiyle sevmemiş ki yazık olmuş zamanına
pek sanmam. amacı sadece oysa ona yönelir.
Gençlerle takılıyosan ondandır
Yok senin yaşlarındaki erkekler de öyle yani 26-29-30