Güncellemeler
7 ay
Bence ben ondan beklentide olmayım sorumluluk almadan skip bırakabilmek için yan yana görüşmeye hevesli gözükmek istemiyor
Telefon seksi yapmayı seven, bakir olmayan, şeyinin boyutunda ve şeklinde sorun olmayan (gördüm çünkü fotosunu), kızın peşini de bırakmayan erkek neden fiziki yakınlaşma yani buluşma söz konusu olduğunda mesafeli ve çekimser davranır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Klavye delikanlısı olduğu içindir klavyede ne yapacağını biliyor sanal ortamda yaşıyor gerçek ortamdan uzaklaşmış bence ne yapacak bilmiyor bile
Sanırım nadir sevişen birisi tecrübesiz olduğu için aşırı mı cesaretlendirmek gerek
Bilmiyorum sanal ortamdan uzaklaştırıp gerçek dünya ile tanıştırmak gerekiyor bunun nasıl olacağını bilmiyorum maalesef
Ona olgun ve tatlı tatlı yaklaşıp ikna etmekle silip geçmek arasında kalıyorum
Şimdi cinsellik için sevme şartı var benim gözümde şimdi bu çocuk sence seni ne kadar seviyor be sen onu ne kadar seviyorsun cinsellik dışında ömrünü ona adamaya razımısın bunları düşün oda sana aynı şeyleri hissediyormu bunların cevabı evetse ikna etmeye çalış hayırsa cevap yoldan geçen herhangi birine söylesen seni tatmin eder uğraşma.
Ben ona söyledim hemen seninle yapamam önce sana alışmam gerek önce oturur konuşuruz yakınlaşırız birleşme sonra olur dedim
Zaten hayvanmıyız biz sanki ineklerin arasına boğayı koyarsın onda bile başta bi koklaşırlar bi sakin bi tanı o karşılıklı güven hissi iyice otursun alışılsın insanlar bunu basit görüyor ama kutsalın bu senin kutsala herkes alınmaz
belki ağırdan almayı tadına vara vara yapmak istiyordur
Niye böyle bi şey istesin ki bana dokunmak varken
Duygusal ilişki mi istiyo yani
ihtiras tutku şehvet bunlar temassız da olan duygular bunları yaşamaktan haz duyuyor olabilir ayrıca seni çok seviyor olabilir biz erkekler gerçekten sevdiğimiz kıza dokunmaya kıyamayız Zeki Müren'in 1 şarkısı vardır banim güzel manolyam dokunmaya kıyamam bu manolya isimli 1 kız için yazılmış aslında
Saçmalama beni sevse o zaman önce gel bi dışarda kahve içelim der
her erkek 1 değil her kızın 1 olmadığı gibi
Yav he he 15 yılda 1 kız buluyorsa sever ancak erkekler birini
sen nerden biliyorsun 15 yılda 1 bulduğumuzu aynı anda 3 kızı idare eden var bulunmaz Hint kumaşı değilsiniz sonuçta
Yazdığımı tekrar oku boş konuşma
Sen bakire misin değil misin, bakire değilsen sana zarar vermek istemediği için olabilir 🤷
Bakireyim onu çok istediğimi biliyo
Bir ihtimal bu olabilir
Ben bile bakire birini önden değil arkadan yapmak isterim, çünkü evleneceği erkeğe saklasın kendini
O zaman neden aylardır peşimde
İhtiyaçlarını senin ona attığın fotolar ile gideriyor seni kaybetmek istemiyor, başkasıya yeniden tanışacak zevklerini aşılamaya çalışacak bir sürü iş
Ben ona foto atmıyorum ki
Offffff
Nasıl bir dünya ya, yakınlaşmak için ben arıyorum, sen adamı çağırıyorsun bu sefer o gelmiyor ne saçma şey
Hep öyleydi hep öyle uzaklaştırdı beni kendinden
Bence ondan uzaklaş, ondan daha iyileri var hemen gelecek çok insan var
Canım bak ben uzaklaşıyorum adam tekrar tekrar mesaj atıyo
Engelle o zaman, zorla güzellik olmayacğını dile getir, ona hakaret et, vs vs
Engellenmişsin ama yine yazmış o yazsa bile sen geri dönüş yapma bence, nerelisin
Sorunu erkekte aramak yerine kadının yanlış seçim yapmış olma ihtimali varmıdır.
Kesinlikle haklısın ama ben adama aylardır adım bile atmıyorum ama ben git desem bile aylardır gitmiyo yine mesaj atıyo arıyo
Günğmüzde kadının istemediği erkek ona ulaşıyorsa tekrar kadının kendinde araöası gereken sorundur. Eğer tehdit ya da şantaj mesajları ya da can güvrnliğindem dolayı iletişimde kslıyorsan yasal destek talep edebilirsin
Öyle bi durum yok sadece mesela adama senle mesajlaşmak istrmiyorum senle hiçbi şey istemiyorum diyorum adam ertesi gün veya 1 hafta sonra yine yazıyo tatlı tatlı
Engelledinmi peki
Kaç kere engelledim hem de imessegadan yazdı aradı her yerdne engelledim bi kere anonimden aradı
Yasal destek alabilirsin
Öyle bi durum değil yahu
İstediği gibi olmamış olabilir. Bu iş birazda piskoloji işi belki kafası yerinde değildi..
Yatağa da bişey kalsaydı adamın röntgenini çekmişsin öküz de öyledir trene bakar ama binmez😂
Gençler heyecanlı oluyor
Nelaka
Ya çekingendir ya da özgüvensiz
Ben onu bırakıyorum o bana sülük gibi yapışıyo
Başına bela olacağını düşünür
Haha bunu aylar önce ilk konuştuğumuz zaman düşündüm çekimser kalınca sonra ben çekildim ama aylardır yakamdan düşmedi ben de adamı beğeniyorum tamam bi şeyler olsun diyorum görüşmeyi de teklif ediyorum adam o gün işim var bugğn işim var diyo sonra krndisi istiyo ne zaman yapıcaz frlan ama isteğim kaçmış oluyor soğuyorum
Yani ben onun değil o benim başıma bela oldu asıl ama fiziki buluşma söz konusu olunca istekli değil ama yakamdan da düşmüyo
Evlidir belki
Değil yahu 25lik bi çıtır
Sen kaçlık bir çıtırdın onun yanında 😅😅
Ondan büyüğüm
Kaç yaşş?
Yav sanane
😒😒 çok kibarsın yav.
Geç onu başka bul
Ben onu geçiyorum o benim peşimi bırakmıyor git desem de gitmiyor ki
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 dugru diyor knk
güven kazanmak için
Adam sırtlan diil
seni elde etmek için
Onlarca kez fırsatı vardı elde etmeye ama fiziki görüşmeden kaçınıyor
ona göre uygun olmalı
Nası yani
zaman bırakıyor derlerye bunca zaman yapmadı şimdi mi yapacak
Sanal sever reelde cesareti yoktur
Tek sebep bu mu iyi de ben bakireyim ondan üstün performans beklemiyorum ki
Yani bu oyle dusunmez ama guveni yoktur
Bence ondan beklentide olmayım tüm sorumluluk bende olsun diye böyle yapıyor allah bilir hayatında başkaları da var
Herkese guvenilmez canim
Yürüsün gitsin idiot
Merak ettim seni ileti atsana
Yok kanka
Niye
Õzgüven sıfır
Saydığın øzelliklerden çok daha fazlasını istermisin
Yok kanka istemem sağol da ona özgüveni konusunda nası yardımcı olabilirim çünkü onu istediğimi biliyo
Ulu orta yazamam ki kanka
Çekici değilsindir
Aylardır niye peşimde o zaman
Özgüvensiz ozaman
Yani sevişmeyen veya sevişmeyi bilmeyen biri mi
Evet diğer türlü sanaldan herşeyi konuşmuşsanız ve çekiciysen koşa koşa gelmesi gerekirdi
En başından beri hiçbi şekilde koşa koşa gelmiyo sadece kendisi çok cesaretlenmişse gece yarısı sana gelcem felan diyo ben de o saatte müsait olmuyorum
Sal aga onu uğraşma
Sorunu ne ki ben zaten saldım uğraşmıyorum acaba bakir midir nedir 4mk
Olabilir. Sen olmasın mı istiyorsun
Olsun da dürüstçe derdinş söylesin istiyorum
O şart mı knk.. Başka birini bul
Knk bak anlamıyosub ben zaten yazmıyorum etmiyorum o bana yazıp yazıp duruyo ben de görülme teklif edince ortada yok
Sen niye ediyorsun onu anlamadım
O ediyo ben o gün olmaz diyorum sonra benim etmem gerekiyo yani bi kere reddrtmişsem
Hiç yaptınız mı
Hayır engelledim salağı her yerden