Merhabalar Evlilik öncesi hiç deneyimim yok yani bakire olarak evlendim
Bundan nasıl emin olabilirim
Merhabalar Evlilik öncesi hiç deneyimim yok yani bakire olarak evlendim
Bundan nasıl emin olabilirim
Merhaba! Bundan emin olmak için eşinizle aranızda bağ olması gerekir iletişim bağı çünkü iletişim olursa aranızda bir birinin nelerden hoslanıp hoslanmadıgını bir birinizin söylersiniz veya bir birinize fantezileriniz istekleriniz hakkında bilgi verip sohbet edersiniz böylece a neysen zevk alıp aşmadığınızı bildiğiniz için daha uygun ve dikkatli davranırsınız ama afedersin yatağa girip seks yap bosal uyu bana göre bu seks değildir.
Çok haklısınız teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Eşinin seksten memnun olup olmadığını anlamanın yolu, açık iletişimdir. 💫
✨ Zevk aldığını sadece sözle değil; nefesinden, bedensel tepkilerinden ve yakınlığından anlarsın.
🔥 Sessizlik bazen utanç değil, heyecandır — gözlemle, sabırla yaklaş.
💫 Özet En iyi ölçü “sorduğunda rahat cevap verebiliyorsa” memnundur. ⚡
kocanın senin yaptığın seksten memnun olduğunu anlamana gerek yok, eyerki yatakta kocanı her konuda memnun ettiysen o sana ya güzel şeyler söyleyerek belli eder ya da sana davranışından anlarsın, ve kocanla her konuyu konuşmaktan çekinme, isteklerini ya da hoşuna giden şeyleri karşılıklı konuşunki ilerde sorun çıkmasın
Sana yaklaşımı, İlişki sıklığı, nabzı, nefes alışı , bakışı , çıkardığı sesi vb. Bunlardan belli olur zaten memnun olduğu. Bence memnundurda. Ama sanki sende biraz sorun var gibi?
Evet bende var
Sorun ne peki? Konsantre olamıyormusun?
Fiziksel sıkıntımı yaşıyorsun? Acı falan gibi?
Yo hiç biri değil. O daha önce yaşamış biri olduğu için aklıma bu durum geliyor sıkıntı bu
Anladım. Psikolojik yani. Ama şöyle düşün , daha önce yapmayan erkek bu zamanda bulmak çok zor. Belki imkansız. Bunu aklına getirmemek için farklı şeyler düşün. Yoksa ilişkiden pek zevk alamazsın. Ve eşine her zaman bir mesafe olur istem dışı.
Zaten bu durumdayım şu an
Kötü bir durum. Sürekli bu şekilde yaşayamazsın. Ne kadar süredir evlisiniz?
Biliyorum ama elimde değil gerçekten
2 ay
Hmm daha çok yenisin. Peki bunu düşündüren nedir. Geçmişi ile alakalı?
Ciddi bir ilişkisi mi varmış?
Duygusal bir bağı falan?
Benim hiç yaşantım yok ama o yapmış
Kıyaslar mı nasıl yaptı çok haz aldı mı bilmiyorum ki ben her şeyi ilk defa yaşıyorum ama o biliyor
Yapmış derken işte sevdiği ciddi düşündüğü biri ile mi yaşamış, yoksa sadece cinsel dürtü ile kısa süreli ihtiyaç gidermek için mi?
Sevdiği değil günübirlik para karşılığı ilişki
Anladım. O zaman bunu kafana takma. Erkekler sizin gibi bakmaz olaya. Heleki öyle bir kadınla yaptıysa. Duygusal düşünmez. Kıyaslama yapmaz. Ama tam tersi olsaydı , yani sen daha önce yapmış olsaydın, o zaman düşüne bilirdi. Emin ol çoktan unutmuştur bile. Ne sıklıkla ilişki yaşıyorsunuz? Nasıl yaklaşıyor sana? İlişki dışında da temas oluyormu? Öpmek dokunmak sarılmak falan?
Sürekli öpüyor Hemde çok fazla sarılır dokunur
Ben kendim yaşamadığım için pişmanım
Evet belki erkekle kadın düşünce yapısı farklı ama detay vericem oral bile yapışmış yapılmış kendisine
Ben nasıl mutlu olayım şimdi
Olan olmuş. Pişmanlık bir işe yaramaz. Sende yaşaya bilirdin. Normal bu. Oralda olsa sonuçta para ile yapılan bir eylem. Ama sana yaklaşımı güzel. Seni seviyor belli. Sen ona nasıl yaklaşıyorsun peki?
Elimden geleni yapıyorum ama bazen durgun oluyorum
Mutlu olmanın bir sürü yolu, yöntemi var. Yeterki sen mutlu olmak iste. Sana olumsuz gelen şeylerden bile mutlu şeyler çıkarta bilirsin.
Örnek verebilir misin olumsuz gelen şeyden nasıl mutlu şey çıkartabilirim
Biraz açık olacak ama zihnini boşaltmadan, kendini boşaltamazsın...
Benim işim çok zor galiba ya da ben zorlaştırıyorum
Oraldan bahsettiği için ordan örnek vereyim. Her seferinde sende yapıyormusun ona?
Evet yapıyorum
Yaparken başkasının ona yaptığı aklına geliyor mu?
Her defasında
Aslında zor değil , sen zorlaştırıyorsun..
(Yorumlar üst üste geliyor , yazdığını kaçırmışım pardon. )
İlişkide konuşurmusunız?
Ben bazen konuşuyorum o seks odaklı oluyor
Neler konuşursun? Geçmişini falan mı sordun? O zaman mı anlattı sana?
Bana yapılmadı demişti bende iç güdüsel olarak inanmadım hissim böyleydi biraz zorladım söyledi
Yapan kişi için kendisi yaptı dedi
Ben oralı sevdiğini ve zevk aldığını söyledim yaparken ya da bazen ondan bundan birşeyler söylüyorum
Anladım. Daha çok konuşmalısınız. Ama ordan burdan değil tabi. ( Seks odaklı ) yapan kişi para için yapmış. Daha çabuk boşalması için yani.
Peki sen de daha önce yapmış olsaydın. Bu şekilde düşünmezmiydin?
Kafan daha mı rahat olurdu?
Evet ama benim düşüncem şu para odaklıda olsa başka bedenden o zevki aldı yaşadı ve yapan kişi tecrübeli nasıl yaptığını biliyor benimse hayatımda hiç kimse olmadı hiç bir şey yaşamadım
O çok konuşmak isteyen biri değil ama hitaplar ya da küçük küçük güzel şeyler dışında
Daha önce yapmış olsaydım tabii ki hiçbir şey düşünmezdim hem zevk almaya odaklandım hem de zevk vermeye
Şöyle düşün. Seks tek seferlik bir şey değil. Bir ihtiyaç. Sürekli olması gereken bir olgu. Aşk gibi falan değil. Yemek gibi düşün. Bir
kez güzel yemek yemek, ömür boyu her zaman aynı yemeği düşüneceğin anlamına gelmez.
Daha yenisiniz. Şu an öyledir ama zamanla oda konuşaçaktır emin ol buna.
Anlıyorum teşekkür ederim Sohbetiniz güzeldi inşallah değişiklik yapabilirim
Konuşma neden oluyor
Peki söylermiydin eşine sende yapmış olsaydın?
Evet söylerdim
Rica ederim. Bir birinizin isteklerini hayallerini duygularınızı isteklerinizi öğrenip daha çok zevk almak için. Şu an olmasa bile ilerde ister istemez bazı şeyler monotonlaşacak. Yani afedersin seks sadece gir çıktan ibaret değil.
Peki eşin bunu kabullenirmiydi sence? Sorun edermiydi?
Bence içten içe sıkıntı yapar üzülürdü ama kabul ederdi
Ben yaşamış o hiç bir şey yaşamamış olsa nasıl olurdu onu hiç bilmiyorum yine kabul ederdi ama bu daha ağır gelirdi galiba
Peki ikiniz de yaşamış olsanız detaylı anlatırmıydınız bir birinize. ? Yanlış anlama bu konuda deneyim yaşadığım için birz bilgim var. O yüzden soruyorum..
O bence detaylı anlatmadı zaten bir kere yaptım ama zevk almadım diye yemin etti
Bir kereden fazla yapmış iki beden bir araya gelince tabiki de zevk alınır ben kim bilir neler neler yaptı diyorum
Ben yapmadım ama isteyerek yapmadım eğer yapacak olsamda sevdiğim biriyle yapardım ki o zaman yaşadıklarımı açık açık söyleyemezdim çünkü bence sevdiğinle yapmak farklıdır
Ve tahminen söylüyorum ben sevdiğim bir erkekle yapsam ona çok zor gelirdi
Haklısın. Ama eşit olduğunuz için bunu atlatmak daha kolay olurdu. İllaki bir zevk alınır. Ama sevdiğinle yapmak bam başka. Bence oda doğru söylüyor. Yapmıştır, o an bir zevk almıştır ama anlık bir durum olmuştur. Kendin söylüyorsun sevdiğimle yapsam farklı olur du diye.
Eşit olsam çok rahat olurdum ki
Hele o da yapmamış olsaydı varya dünyanın en mutlu insanı olurdum ve neler neler yapardım sekste neler neler o mutlu olsun zevk alsın diye
Eğer ben yaşamış olsaydım o nasıl olurdu sence
Bende evliyim , bende bunları yaşadım. Ama bir şekilde atlattım ve inan zevk aldım sonrasında. Sende öyle olabilirsin.
Çok detay veremiyorum. Kusura bakma burdan. Yine aynılarını yapın. Hatta bunu hayal gücünüzle fanteziye çevirin...
Eşini tanımıyorum. Ne düşünür bilemem. Ama kabul edeceğini söylediğine göre oda bir şekilde bunu zevke çevirirdi sanırım...
Senin durum neydi benzer şey yaşamışsın sizden yapan ve yapmayan taraf kimdi
İkimizde yaşamıştık.
O zaman sizde bizim gibi pek sorun olmamıştır belki
Yani tam detay veremiyorum...
Bunu yanlış anlayan bir sürü kişi var. Olaya başka bakıyorlar.
Peki o zaman bir şey demiyeyim
İllaki bazı sorunlar oluyor ama önemli olan sorunu devam ettirmek değil. Çözüp yola daha mutlu devam etmek.
Daha önce de dediğim gibi, bunu zevke çevirmek çok önemli.
Bu konuda sizi tebrik ederim
Peki yanlış anlama olmazsa bir şey sormak istiyorum
Onun hiç yaşamamış olmasını
Ya da ikinizinde hiç yaşamamış olmasını ister miydin
Ya da hangisini
Teşekkür ederim. Saolun. Hayatta her zaman isteklerimiz gerçekleşmiyor. İçin içine sevgi girince, dürüstlük girince, olumsuz gibi gördüğümüz şeyler bile olumluya döne biliyor. Hatta şu kadarını söyleyeyim. Bazen iyi ki de olmuş bile deniyor😊
Ayrıca yanlış anlaşılacak bir durum yok. 😉
Sorun değil istediğinizi sıra bilirsiniz.
Ben daha bunları diyecek moda kıvama gelemedim belki bunları söylemek daha iyi yüce şeylerdir
Hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler var. Keşkelerle yaşamak hep mutsuz eder insanları. Dememek gerek. Sende aşarsın. Ama işte bunu , şarkıda geçtiği gibi ( acıyı bal eyledik ) tatlandırmak gerek. Sende biran önce bir yerden başlamalısın. Zaman tahmin ettiğimizden de çok çabuk geçiyor.
Gelmek için ne yapıyorsun peki? var mı bir çaban?
İnşallah halledebilirim
Benim tek bir keşkem var evliliğe kadar bekleme hatasına düşmemeliydim
Cinsellik konusunda mı? Yani öncesinde başka biri. ile mi?
Evet boşu boşuna bekledim çünkü
Bunu eşinin daha önce yapmış olduğu için mi söylüyorsun. En azından bende yapmış olurdum ve şu anki duyguları yaşamazdim diye mi? Yoksa farklı bir şey için mi?
Daha önceleri çok güzel bir şey olduğunu düşünüyordum sevdiğin ne yapmalısın işini yapmalısın falan diye mutlu olacağını zannediyordum ama baktım o yaşamış şu an ben gerçekten zevk alarak işimde vücudumu paylaşarak mutlu olmuyorum o da yaşadığı için istiyorum
Aslında seks bu kadar anlam verilmesi gereken bir şey değilmiş onu çok geç öğrendim
Haklısın. Fazla anlam yüklememek gerek. Ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor. Bu kadar tabu olmadı bir çok şeyi zora sokuyor. Seksin bir ihtiyaç olduğunu düşünüp sadece zevke odaklanmalı aslında. Yine Kendimden örnek vereceğim ama linçte yemek istemiyorum. 🙂
Yanlış anlamazsan diğr yerden yzalım. Hem daha kolay olur , hem daha açık ifade edebiliriz sanki...
Doğru seks sadece bir ihtiyaç böyle baksam her şey daha kolay
Kesinlikle...
Cevap
34Cevap
ona sorarak
Boşaldıktan sonra hala inmediyse ereksiyon devam ediyorsa yine istiyorsa hoşuna gitmiştir.
Kendini eşine bırak o gerekeni yapar sen eşine ayak uydurmaya çalış sadece..
Hem memnun olmasını istiyorsan onun her istediğini yapacan o zaman.
karşındaki buna önem veriyorsa zaten sana memnuniyetini yansıtır önemsemiyorsa sende çok takılma nasıl ilerlediğine bak isteklilmi isteksizmi
Daha önce hiç seks yapmamış birisinin vajinası ölüyü bile memnun eder merak etme
🫠🤣
kendisi daha önce yapmış ama böyle de bir detay var
O farklı bişe ama. Yani örneklendirirsem açıklayıcı olur
Günübirlik yapmış yani deneyimi var
Tamam olsun. Kadınla erkek bir değil
Fark ne
Dağlar taşlar var fark
Yaptnmı
hal ve hareketlerinden anlarsın da sen mutlu oluyormusun?
Benim kafam dolu oluyor biraz
Ya ben bakire evlendim ama onun yaşantısı olmuş aklıma geliyor
Kıyaslar mı düşünür mü vs gibi
Ne detaylarını
Ne yaptığımızı benim neler yaptığımı vb şeyler mi erkeği mutlu etmek için ne yaparım ya da bu mu
Kac kere olms
bence eşinden memnunsn kendini eşine bırak o seni kullansın, o esnada sende onun sevdiği şeyleri öğrenir o doğrultuda muamele yaparsın , 😉
Hareketlerine bakarak anlayabilirsin sürekli istemesinden anlayabilirsin yapacağınız zaman heyecanlanmasından anlayabilirsin
His edersin zaten memnun olan seksten sonra tüy gibi rahat olur
Anlamanın yolları var ama detaylı istersen madde madde anlatırım
Peş peşe isteniyorsan zevk veriyorsundur demektir.
Karşı tarafta bı problem yoksa. devamlı istiyorsa memnundur
Sana olan bağlılığından ve sana karşı olan isteğinden anlayabilirsin
Hep yapmak ister sürekli temas halindedir sekste zaten daha istekli yapar oralı bile
Orgazm olur iken seni daha çok sıkar öper, sonrasında da yanından gitmez ve devamlı yapmak ister.
Kaç dk sürüyor ve nasıl davranıyor sana oradan anlayabiliriz
İçinde patlarsa yüzünde patlarsa. Bunlar kırmızı çizgimiz
Beni miktin mutlumusun de 😃
🤣🤣🤣
Hem bi ton ev işi yapıp donuna kadar yıkıycan bide her anlamda mutlu etmeye çalışıcan bide takıntıya bak acaba memnun kaldı mı? Bence değerini bilsin sadece dudağından değil ayağından da öpsün seni senin gibi kadınların nesli tükendi
O yaşamış denemiş bende ister istemez soru işaretleri oluyor
Yazdıklarında da çok haklısın
Bence sen kendini memnun et o da bunu sağlasın
Ben kafamda soru işaretleriyle rahat edemiyorum sorun bu aslında
Bence kendinini mutlu etmeye odakla kendini sen bunu yaparsan o da mutlu olur mutluluk bulaşıcıdır
eger kocan İnliyorsa oldukca zevk alıyordur.
İnliyor
Garip sesi çıkıyor inliyor kükrüyor bazen😬
Sorabilirsin kendisine bebeğim
Ama ya değilse ve söylemezse
Düzgün bir sekilde iletişiminiz mı yok bebeğim karı kocaysan sorarsın duzeltirsiniz
Yo iletişimimiz iyi ama ben sormak istemiyorum pek
O zaman asla emin olamazsın bebeğim
Bekar olduğum için bilemedim ama hemen dönüp yatmıyorsa memnundur
Hiç hayal de mi etmedin peki?
Hadi hadi diye zorla yeter derse memnundur
Kalır kalır merak etme deliği bulsun
Zevk alıyor musunuz inleme zevk ile söylenenler
Soruya cevap versen ya
Günde 2 3 kere yaparsanız memnundur
Devamlı sevişmek ister herhalde
Çiftler neden konuşmuyor seks sırasında anlamıyorum partnerinle konuşmak zor mu
Sana söylemiyor mu bu gece iyiydin falan diye