Sevgilimle aramızdaki güçlü çekim hakkında ne yapabiliriz?

Sevgilim 22 ben ise 23 yaşındayız. Ben bu yıl mezun oldum, o seneye olacak. Onun da benim de evlerimiz var kendimize ait. Biz uzun süre flörtten sonra sevgili olduk. Birbirimizi 5 gün görmezsek çok özlüyoruz ve evde 8-9 saat zaman geçiriyoruz. Ben bu tarz şeylere çok kapalı bi kızdım hatta ilk sevgilimin elini tuttum. Ama sevgilimle birbirimizi çok arzuluyoruz mesela seks yapmıyoruz ama ben ona dokunuyorum, kucağında sürtünüyorum, o da ayni şekilde bana dokunuyor... geçen gün sevgilim dedi ki : "böyle olmasın ben seninle başka yerlere gitmek de istiyorum. Eski masum zamanlarımız gibi.." tamam dedik kafeye gittik sonra ben onu orada öptüm ( o küçük bi rane istedi), sonra dayanamadık çok kimsenin görmediği tenha bi yerde oturduk. İnsan ayak sesi duydukça birbirimizden ayrılıyorduk. Öpüşürken o benim kalçami falan sıktı ben de ona dokundum hatta elimi içeri soktum yine. Sonrasında sevgilime, onu çok özlediğimi dayanamadığımı söyledim. Gerçekten daha önce böyle şeyler yaşamadım ve şimdi eleştirdiğim insanlara döndüm. Sevgilim bundan sonra evde buluşmayalım ben sana sadece arzu duymuyorum aşığım dedi. Ama dışarıda olunca da dayanamıyoruz. Hem de özlemim de gitmiyor. Öneriniz var mı, evlilik dışında. Çünkü biz de evlenmemiş gerektiğini farkındayız. Ben iş bulsam zaten aileme açıklarım hemen, düğüne falan gerek yok.

Sevgilimle aramızdaki güçlü çekim hakkında ne yapabiliriz?