Cinsel Yaşam Şu an aynı ortamda baş başayız, nasıl yakınlaşabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 daha önce sevişmiştik ama şu an utanıyoruz ikimizde ben bir adım atmayı düşündüm ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl cesaretli adımlar atmam hoşuna gider mi Şu an aynı ortamda baş başayız, nasıl yakınlaşabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
affetmez00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok pardon musaitseniz çok rica etsem beni bi s2ermisiniz diye konuya girebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok beğenmedim Yorumla affetmez00 +1 yıl Naaptigina bi bak bakalım ona göre yol çizelim Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :))) onceden sevisip sonra utanmakta ne sacma ya :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl beklenmedik şekilde oldu ikimizinde hoşuna gitti Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)) elinde telde burada yazcagina git kucagina düş ysnlislikla ,:)) Yorumla Soran +1 yıl güzel taktik sağol Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. yakınına otur. gülümseyerek bak ve dudağını ısır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Taktiğe gerek yok kendine güvenen bi kadın gibi git yanına yapış dudağına emin ol karşılık verecektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Git kucağına otur burası rahatmış hep burada oturabilir miyim de 0 0 Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İlginç bir durum yürü adama doğru yakınlaşmis olacaksın 😁🤣🤓 0 6 Yorumla Soran +1 yıl benden bir hareket bekliyor mudur ya Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Bakıyormu ki nedne beklesin Yorumla Soran +1 yıl sabah ben uzanırken geldi sarıldı falan çok samimiydi Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Ne bu samimiyet ki ne münasebet adamsan sarılmış sen nasıl yaklasirim diye soru sormuşsun yalan konuşuyorsun ozamam Yorumla Soran +1 yıl sarılmak gayet normal bu arada her zaman yaptığımız bişey ama ileri taşıyamadı Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Neyse beni ilgilendirmiyor Yorumla
hollyzsy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl dekolteni veya bacaklarını aç yanındayken dikkatini çeker kesin 0 2 Yorumla 72277227 +1 yıl O iş tamam kanka kız soruyu öğlen sordu Yorumla hollyzsy +1 yıl geç baktım tüh Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şu an nasıl bi ortamdasınız çalışıyormusunuz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ben home ofis tarzında onların evinde çalışıyorum şu an başbaşayız farklı odalarda Yorumla 72277227 +1 yıl Çok sıcak oldu felan diye başlamalısın daha önce ne zaman yapmıştınız Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta oldu Yorumla 72277227 +1 yıl Açıkça söyle o gün hoşuna gitmişmiydi de Yorumla Soran +1 yıl o zaman kendi sormuştu bana bende evet demiştim Yorumla 72277227 +1 yıl Şimdi sende ona sor Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Yanağına bir buse kondur 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Büyütmeyin, git yapış dudaklarına. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Utangaç birimi kaç yaşında 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudagina yapış Yorumla Soran +1 yıl hayır değil genelde 25 yaşında Yorumla Soran +1 yıl aniden dudaktan öpmek hoşuna gider mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk tanıştığında utangaç birimi idi Yorumla Soran +1 yıl hayır ben utangaçtım hatta o beni açtı biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Popom da bu yer oasiniyo baksana bı. de Yorumla Soran +1 yıl ne alaka kız😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bn öyle yaptum bı sevgilimr Yorumla Soran +1 yıl gerçekten mi işe yarıyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Öpüş bence gerisi gelir. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. dokun temas et 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl tabuların var mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır pek yok Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl taktık verebılırım sana Yorumla Soran +1 yıl hızlıca yazabilir misin Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Ergen problemi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşındayım o ise 25 ne alakası var ergenlikle Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bu yaşa geldiğiniz birbirinize nasıl yaklaşacağınızı bilmiyorsanız ne diyeceğim biz bunları Ortaokulda yaşadık Yorumla Soran +1 yıl hızlıymışsınız Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl E siz yavaşlara göre hızlıyız Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. dekolteni aç 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Elini tut. 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. Göster biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok pardon musaitseniz çok rica etsem beni bi s2ermisiniz diye konuya girebilirsin
yok beğenmedim
Naaptigina bi bak bakalım ona göre yol çizelim
:))) onceden sevisip sonra utanmakta ne sacma ya :)
beklenmedik şekilde oldu ikimizinde hoşuna gitti
:)) elinde telde burada yazcagina git kucagina düş ysnlislikla ,:))
güzel taktik sağol
yakınına otur. gülümseyerek bak ve dudağını ısır
Taktiğe gerek yok kendine güvenen bi kadın gibi git yanına yapış dudağına emin ol karşılık verecektir
Git kucağına otur burası rahatmış hep burada oturabilir miyim de
İlginç bir durum yürü adama doğru yakınlaşmis olacaksın 😁🤣🤓
benden bir hareket bekliyor mudur ya
Bakıyormu ki nedne beklesin
sabah ben uzanırken geldi sarıldı falan çok samimiydi
Ne bu samimiyet ki ne münasebet adamsan sarılmış sen nasıl yaklasirim diye soru sormuşsun yalan konuşuyorsun ozamam
sarılmak gayet normal bu arada her zaman yaptığımız bişey ama ileri taşıyamadı
Neyse beni ilgilendirmiyor
dekolteni veya bacaklarını aç yanındayken dikkatini çeker kesin
O iş tamam kanka kız soruyu öğlen sordu
geç baktım tüh
Şu an nasıl bi ortamdasınız çalışıyormusunuz
ben home ofis tarzında onların evinde çalışıyorum şu an başbaşayız farklı odalarda
Çok sıcak oldu felan diye başlamalısın daha önce ne zaman yapmıştınız
1 hafta oldu
Açıkça söyle o gün hoşuna gitmişmiydi de
o zaman kendi sormuştu bana bende evet demiştim
Şimdi sende ona sor
Önceki taktikten yürü
Bayılıyor orala başla hemen
Yanağına bir buse kondur
Büyütmeyin, git yapış dudaklarına.
Utangaç birimi kaç yaşında
Dudagina yapış
hayır değil genelde 25 yaşında
aniden dudaktan öpmek hoşuna gider mi
İlk tanıştığında utangaç birimi idi
hayır ben utangaçtım hatta o beni açtı biraz
Popom da bu yer oasiniyo baksana bı. de
ne alaka kız😂😂
Bn öyle yaptum bı sevgilimr
gerçekten mi işe yarıyor yani
Bilemiyorum
Öpüş bence gerisi gelir.
dokun temas et
tabuların var mı
hayır pek yok
taktık verebılırım sana
hızlıca yazabilir misin
Ergen problemi
23 yaşındayım o ise 25 ne alakası var ergenlikle
Bu yaşa geldiğiniz birbirinize nasıl yaklaşacağınızı bilmiyorsanız ne diyeceğim biz bunları Ortaokulda yaşadık
hızlıymışsınız
E siz yavaşlara göre hızlıyız
dekolteni aç
Elini tut.
Göster biraz
Direk yuru at elini
Kucağına otur