Resmen dayanamıyorum, neden başladık buna hiç bilmiyorum.. ilk seviştiğimizi hatırlıyorum da, utancımdan yerin dibine girdim. Kusurlarımı düşündüm vs.. şimdi ben saldırıyorum ona. 🤭 sadece sürtünme oluyor ve arabada. Neredeyse her cumartesi akşamı ama bu kez o kadar bekleyemem sanki.. her gün sevişsek olur yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılMutlusun ve zevk alıyosun bu çok güzel. Sadece doğru zaman ve doğru yer olmadan tam birleşme yaşamayın. Bir de temkinli davran tamamen kendini bırakma..
114 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten yanlışlıkla içime girmesinden korktuğum için tam kendimi salıp zevk almaya odaklanamıyorum..
Cevap sahibi1 yılKendini kasma ve eğer içine girmeye kalkarsa bir daha yakınından dahi geçmeyecek olduğunu net bir şekilde bilsin. İkiniz de keyfinize bakın
Soran1 yılO onu biliyor. Kararıma saygı duyuyor ama bir defasında kaza oluyordu, resmen kıyısınsan döndük. O yüzden tam kafam rahat değil, hamile kalmaktan da korkuyorum o düşünce de can sıkıcı ama zevki başka. Bazen diyorum keşke hiç kalkışmasaydık buna.
Cevap sahibi1 yılHiç kalkışmasan böyle bi zevki nasıl tadacaktın, hayatında daha çok zevk veren başka bir aktivite var mı?
Soran1 yılbiliyorum ama işte, daha evlenmemize bir yıl var.. o zamana kadar nasıl duracağız bilmiyorum.
Cevap sahibi1 yılBir yere kadar durursunuz da bir yerden sonra devamı gelir, sadece sürtünme mi anal yapıyo musunuz?
Soran1 yılhayır yapmıyoruz
Cevap sahibi1 yılPeki karşı mısın anal ilişkiye
Soran1 yılEvet, hijyenik ve sağlıklı değil
Cevap sahibi1 yılBir süre sonra önden izin vermiyorsun diyip arkadan isteyebilir
Soran1 yılİstemez bence
Cevap sahibi1 yılAzgınlık anında belli olmaz İsterse cevabın ne olur
Soran1 yılHayır tabiki
Cevap sahibi1 yılDikkati elden bırakma ve net ol o zaman. Ama sakın hiç bi şeyin zevkinin önüne geçmesine izin verme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSürtünme yoluyla nasıl yetiniyorsunuz ya ben yetinemiyorum
25 Yorumla
Soran1 yılyetmiyor ama işte hiç yoktan iyi, ten tene dokunuyor
Cevap sahibi1 yılSen bir de içine alınca gör. Doğru kişiyle yapınca o kadar zevkli ki anlatamam
Soran1 yılAllah utandırmasın da, her ilki onunla yaşadım ve benim için doğru kişi olduğuna çok inanıyorum.. Eminim o özel anı yaşamak da çok güzel olacak. Sadece doğru zamanı bekliyorum, evliliği
Cevap sahibi1 yılEvet evlenirseniz daha iyi
Soran1 yılKesinlikle. O yoldayız zaten ama zaman lazım.
Gizli Üye(30-35)1 yılDur deme yapıs gıtsın artık surtunmeyo gec ıcıne almanın tadına bak
00 Yorumla
1 yıloff istekli kadınlar ayrı cekıcı oluyor. kukun devamlı ıster durduramazsın artık. neden içinr gırmıyor?
00 Yorumla
1 yılEngel olmaya kalktıkca daha da artar
22 Yorumla
Soran1 yılmaalesef öyle oluyor
- 1 yıl
Kendimden biliyorum ve bu ittikce kendini ona gideceksin, tedbirini bırakma
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes seviyor yani güzel hissediyor iki tarafta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSürtünmeden ileri gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmeden yapmayı düşünmüyormusunuz
04 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılama sürtünme falan oluyo zaten
çıplakmı giyinikmi yapıyorsunuz
Soran1 yılçıplak ama istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum hem ilk cinsel birleşmeyi arabada yaşamak istemem
Cevap sahibi1 yılüstüne boşalmazsa bişey olmaz yani
1 yılKeyfine bak bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEngel olamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkeserek
00 YorumlaYaşı kaç onun
03 Yorumla
Soran1 yılben 25 o 30
Soran1 yıliki üç ay
Gizli Üye(25-29)1 yılEve gidin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle aramızda çok güçlü cinsel çekim var, buna nasıl engel olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat