Sevgilimle kıyafetlerle sevişiyoruz daha da ileri gitmek istemiyorum onu nasıl durdurabilirim?

Arkadaşlar farklı şehirlerdeyiz 1,5 saatlik mesafe var. İşi müsait oldukça geliyor ya da ben gidiyorum her gün görüntülü de konuşuyoruz. Aramızda cinsel yakınlaşma olmadan önce daha normaldi şimdi küçük bir şakayı bile cinselliğe getiriyor. Görüntülü konuşurken p*nisini okşuyor başlarda tepki gösteriyorum ama şimdi bende alıştım. Sevişirken ben giyinik oluyorum ama o soyunuyor. İstiyorum ama yapamam da dedim. Geçen gün bence bakirelik önemli değil dedi konuyu geçiştirdim. Bugün yine bence bakirelik önemli değil bakire olmasan da evlenirim namus iki bacak arasında mı dedi. O her konuda benim ilkim çok da seviyorum. Ben de haklısın iki bacak arasında değil ama bu özel bir durum özel olmasını istiyorum dedim. Sizce beni ikna etmek için mi söylemiştir adam durmuyor beni de alıştırıyor nasıl sınır koyabilirim?

Sevgilimle kıyafetlerle sevişiyoruz daha da ileri gitmek istemiyorum onu nasıl durdurabilirim?