Merhabalar. Sevgilimle uzun samandır birlikteyiz. Farklı pozisyonları seviyoruz. Genç bir kadınım içim kaynıyor. Sürekli hareket etmek onun ritmine uymak istiyorum ama o özellikle hareket etmememi istiyor. Ne yapmalıyım? Bir de doğal olarak o üstte oluyor genelde hareket kabiliyeti daha fazla olduğu için ben ise üstte de olmak istiyorum. Birkaç kez yaptık ama çok değil. Bi fikir verirseniz sevinirim.
Üstte olmak
Altta olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim sevişirken hareket etmemi istemiyor. Ne yapmalıyım?
Çok aşırı saçma davranıyor inanılmaz yani cinsel ilişkide hiçbir zaman hareket etme ne demek ya millet normalde hep şöyle bir sorundan dolayı dert yanıyor burada işte diyorlar ki birlikte oluyoruz ama ölü gibi yatıyor hareket etmiyor o kadar çok zor açıyorlar o kadar çok süper soru seçiliyor ki hep aynı soru sen de hareket etmek istiyorsun ama izin vermiyor karşı taraf gerçekten ilginç
Sende hareket etmeye başlayınca ritim bozuluyor. Yani düşündüğün gibi sende hareket etmeye ya da kıvranmaya başlayınca erkek kişisi "aa ne kadarda ateşli bir kız" demiyor. Aynı şeyi benim kız arkadaşımda yapıyordu zevk almayı bırak içinden çıkmamak için matematik hesabı yapıp fizik kurallarını sorguluyordum. O yüzden ya sen sabit kalmalısın ya da erkek arkadaşın.Özellikle ilişkinin son bulacağı anlarda iyice sinir bozucu olur bu durum erkek tüm konsantrasyonunu kaybeder. O yüzden gerekirse senmi benmi diye konuşup biriniz devam etsin.
Ben altıma almayı tercih ederim sonra üstüme alırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
en sevdiğim erkek tipi ya, neden şikayet ediyorsun ki huyuna gitsen n'olur :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin gibi anasi, babasi, abisi , akrdesi genis bir sevgili bende bulsam, günde 5 kere bassam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kendi kontrolünde olduğu zaman boşalma süresini kontrol edebilir ama kontrol sana geçtiği zaman kontrol edemeyebilir. hemen boşalmamak için hareket etmene izin vermiyor olabilir