Eşimle aramızdaki cinsel gerilim çok yüksek. Her fırsatta sevişmeye çalışıyoruz, bu nasıl düzelir?

Eşimle birbirimize aşığız severek evlendik. Ama ilk tanıştığımızdan beri hep çekişme halindeyiz. Bazen tatlı tatlı bazen sinirli, hırslı. Bunun da en büyük etkeni aynı işi yapıyor olmamız.

Ama artık bunalım geldi. Evliliğimizin ana etkeni hep birbirimize karşı koyamamak oldu. Ondan çok etkileniyorum. Sanki birbirimize bakınca bile sevişmeyi hayal ediyor gibiyiz. İkimiz de aynı.

Bu gittikçe zorlaşmaya başladı. İş ortamında aile içinde ayak üzeri tahrik olmak beni yoruyor. Beni istediğini görünce içimde durduramadığım şeyler çakıyor. Garip bir elektrik gibi.

Birlikte normal bir şey yapamıyoruz. Film açıyoruz yarısına gelmeden sevişmeye başlıyoruz. Pikniğe gidelim hava alalım diyoruz göz göze geliyoruz sevişmeye başlıyoruz.

Yemek yerken bile tahrik olduğum oluyor. Artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Doktora gidelim diyorum ne diyeceğiz sevişmek sorun mu diyor.

Çok ciddiyim troll değil yemin ederim. Sizce bu sorun mu ben eşimle sadece sevişmek istemiyorum ne bileyim iki eş film izleyebilmeli ya.

Şimdi genciz ya ileride, şimdi sorun değilse ileride olacak. Korkuyorum. Bunun için çift terapistine mi gitmeliyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni evli değiliz. Hep ona göre yanıt vermişsiniz ama. 2. yıl bitecek.
Eşimle aramızdaki cinsel gerilim çok yüksek. Her fırsatta sevişmeye çalışıyoruz, bu nasıl düzelir?