5 Yıllık evliyiz. İlk zamanlar bunun aşılabileceğini düşündüm ancak artık bağır çağır kendimi itiraz ederken bulduğum için inancım kalmadı.
Durup dururken bir şey yokken yanıma gelip benimle öpüştüğü yok oysa benim beklentim bir şey yokken gelip pantolonumu indirmesi. Her şey planlı ve randevulu olmamalı.
Aynı şeyi ben ona yapmak istediğimde %80 olarak dur şimdi olmaz akşam yapalım.
Akşam olunca asla 8 falan değil 11'i bekliyor ve yorgun bir moda geçmiş oluyor genelde bitsede uyusak modu hissediyorum.
Sevişmeye başlayınca hemen içine girmemi istiyor. Yani öpüşme sarılma farklı bölgelerin öpülmesi falan bunlara asla şans vermiyor yapmıyor. Dili asla kullanmıyor dili kullanmama müsade etmiyor.
"hadi şunu yapalım cok istedim" gibi bir cümle asla duymadım.
Oral benim için yapıyor ben istediğim için ve o hissi veriyor hani "zevk almıyorum bu senin için" oral dediysem sadece kafayı yalamaktan ibaret penisimin yarısı belki ıslanıyordur. Alt kısımların alınması emilmesi söz konusu bile değil.
Ben ona yapmak istediğimde bunu sevmediğini söylüyor. Yaptırmıyor.
Boşaldığımda es kaza sperm bir yerine değerse buna neredeyse sinirleniyor.
İlk postadan sonra 2. sine başlamak herkes bilir ki kadının yaklaşımına bağlı. E saydığım ön sevişme yok gibi bir şey. Zaten ikincide asla oral yapmaz. Çünkü penis bir kere spermlendi falan artık temiz değil. Es kaza 2. postaya geçersek 10. dk dan itibaren soru şu "boşalman yakın mı?" değilse bir sessizliklik inleme yok bir şey yok benim 2. posta bu şartlar altında 30 dk bile sürebilir ki sürüyor çoğu zaman 2. boşalmadan bırakmak zorunda kalıyorum.
Bu yaşadıklarım normal mi? Artık kendimi duş öncesi mastürbasyon yaparken buluyorum ve bundan dolayı eşimi suçluyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer