O uzakta ben uzakta
O boşanacak ben evliyim.
İlk kez böyle bişey yaşadım.
Eşimi aldatmış mı oldum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O uzakta ben uzakta
O boşanacak ben evliyim.
İlk kez böyle bişey yaşadım.
Eşimi aldatmış mı oldum?
ldatmak diyeceğim ama aldatma içinde reel bir eylem ve duygusal bir bağ olması lazım diye düşünüyorum. Yani bence değil. Senin yapma sebebin bence cinsel yönden önemsenmemek, orgazm olamamak, partnerinle cinselliği artık başlatmaması, partnerinin ayda 2 kez sana yanaşması ve bunlara ilave senin aşırı olan isteğimin bastırılmaması sonucu çok sık mastürbasyon yapmana rağmen isteğinin azalacağına daha da artması sonucu çaresiz kalman. Bu durumda sanal da olsa seni önemseyen birisi olunca karşı koyamaman. Yani cinsel isteği bastırma duygusuna karşı koyamamak.😊😊
Cevabı Beğenmişsin 😊😊 kadınların aşırı cinsel isteğinin mutlaka bastırılması lazım, mutlaka 😊😊
Sende bunu sanalda buldun. Peki tam orgazm oldun mu yoksa yarım mı kaldın bakayım
Bence sanal seks de aldatmaya girer 💯
Çünkü aldatmak sadece fiziksel temas değildir; gizli, saklı, eşinden habersiz bir şekilde başkasıyla cinsel paylaşıma girmek de ihanettir.
✨ Sen “ilk kez böyle bir şey yaşadım” diyorsun → zaten bu bile vicdanında bir çelişki olduğunu gösteriyor.
✨ O uzak, sen evlisin, eşinden gizli yaşanmış → bu durumda eşini aldatmış sayılırsın.
Kısacası; aldatma illa dokunarak olmaz.
Niyet, his ve gizlilik varsa bu da aldatmadır.
Önemli olan bundan sonrası için nasıl bir karar vereceğin 😉
Yavrum bu bir aldatmadır illa vicahen denk geldiğin sıra biriyle beraber olman gerekmiyor bu bile aldatma olarak değerlendirilir sexting yapıyorsun, burada kocana da haksızlık ediyorsun vebal taşıyorsun bir nevi kocana ihanet etmektesin bundan vazgeç aynısını kocana yapsa nasıl karşılarsın tepkin ne olursa aynı şekilde sende hassasiyetleri gözet mahremini kimseyle paylaşma.
Evet sanal seks çoğu kişi için aldatma olarak kabul edilir çünkü sadece fiziksel bir eylem olmasa da duygusal ve cinsel bir yakınlık içerir ve genellikle partner dışında biriyle gerçekleştirilir bu durum güveni sarsabilir ve ilişkinin sınırlarını ihlal edebilir bazı çiftler sanal yakınlığa izin verebilir ancak çoğu ilişkide bu tür davranış aldatma sayılır önemli olan çiftlerin sınırlarını ve kurallarını net olarak konuşmasıdır eğer partnerin haberi olmadan veya rızası dışında gerçekleşiyorsa güveni zedeleyebilir ve ilişkinin sağlığını olumsuz etkileyebilir.
Cevap
35Cevap
Bende ayni durumdayim basta cok umursuyordum sen gibi dusunuyordum Şu an hic umursamiyorum artik, herseyin bir sebebi var
Aldatan her zaman suçlu değil bence
Nedenini kimse bilmez
Ne nasil?
Yapıyor musun?
Sebebi var , ya adam aldatıyor , ya da …
kime neeeee bak keyfineee
Hala sanal seks yapiyomusun
Birine ikinci kez dönüp bakmak,
Başka birini düşünmek,
Başka biriyle sanal seks yapmak,
Başka birini hayal etmek,
Başka birine canım, cicim, hayatım vb demek, hepsi aldatmaktır. Sanalı falan olmaz bunun. Sonuçta başkasını boşaltıyorsun ve kendin boşalıyorsun. Konu kapanmıştır. İğrençsiniz.
Bende evliyim eşim soğuk olduğu için bende arayışa girdim iyi bir şey mi hayır tabiki
Benim problemim çok ama 😊
Fotoğraf falan attın mı yoksa yazışma mi sadece
Yazışma
Daha da ilerisi gelir. Gitgide aşama aşama bunlar. İlki yazışma sonra fotoğraf video görüntülü sonra yatağa kadar gider.
Sanal sexin keyfini bazen reel seks vermez anı yaşa derim
Evet ama Pişmansan birdaha yapma derim değilsen zaten haketmiştir
Sen yaptın mi hic
Peki
Aldatmak illa ki bedenen olacak bir şey değil. Konuştuysan cinsel olarak aşk olarak bitmiştir.
Ayrıca bana kalırsa gidip biriyle fb yapman duygusuz o bile daha hafif kalır. Ama aşk vs. Bu ciddi aldatma.
Bence aldatmaktır, zira başkasına ihtiyaç duyuluyor olması her türlü aldatmaya girer bence.
bu net aldatma sayilmaz ki fantezi kurmak sonucta
Bazen bu durum öyle bir hal alırki , hiç yaşamadığın kadar zevkli olur , yan yana olsan , dokunsan belki o kadar zevk alamazsın…
Takıl biraz , az muhabbet edelim
Tam anlattığım gibi değil mi
Evet aldattın. Muhtemrlen eşinle sorunların var. İlgisiz kaba bişeylerden mahrum bırakıyor
Bence her şeyi bu kadar keskin çizgilerle yorumlamamak lazım.
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez kimine göre doğrudur kimine göre yanlış
sanal nasıl oluyor hiç beceremem :D fizikselin yerini hiçbir şey tutmaz
Utanmıyormusunuz ya da korkmuyor musunuz
keyif aldin mi? ona bak. gerisini salla
Evet aldatmak amasyada
Merhaba, başkasını düşünmek te aldatmaktir
evine çağır bence uzak olmaz 😂 😁 😂
E yani tabi aldatmak
elbet aldatmaktır. aldatma fikirde başlar.
evli de bekarda olsan aldatma deniyo:)
flörtöz olunc aoluyo böyle şeyler:)
Sanırım eşinden mutsuzsun
Yok bitanem ne aldatması
Herkes keyfine bakıyor
Ama uzak işi boş
eşin farkına varır da seni kevgire çevirirse?
Evet öyle sayılır
sen kaşınıyorsun zaten
sen yakında birine verirsin
Bu durumda olan ok kadar çok insan var ki.
İçinden geldiği gibi yaşa boş ver
İstersen konuşalım
değildir
Evet evet
Biraz oyle.
Evet
Aldatmak
Evet
Evet
Değil
Senin eşin ablamla yapsa iznin olur mu
Aa çok şaşırdım