Kocamdan tatmin olmuyorum. Ve kocam uyuduktan sonra burdaki erkeklerle sanal seks yapıp kendimi tatmin ediyorum. Kocam beni önemsemiyor. Kendi boşalınca bırakıp uyuyor hemen. Bende kendimi sanal seksle tatmin ediyorum. Bu aldatma sayılır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani tarafsız olarak her zaman cevap verdim bu soruya yine aynısını söyleyecem. Birbirine temas etmeden yapılan konuşmalar Aldatmaya girmez. Lakin bu iş özellikle cinsellikle alakalı olduğu için gerçek anlamda yan yana gelmeyi tetikler ve gerçekten Aldatma meydana getirme ihtimali çok yüksek.
Yani sanal manal da olsa bu bir davetiye yerine geçer ve hiç hoş değil. Tam anlamıyla bana göre aldatma sayılmasa da hiç bir cinsiyet buna müsaade edemez.
Eşinle oturup konuşman gerekiyor, bu işe bir çözüm bulun.
Bugün sanal ile götürürsün gizli saklı ama 3-5 ben diyim gün sen de ay sonra bu iş reele geçer ve gerçekten yapmış olursun. O adrenalin kafana bir kez girdiğinde kendini frenlemek oldukça zor olur hatta bunu düşünmezsin bile.
Onun için kendi kendine birşeylerle meşgul olup rahatlasan daha iyi diyebilirim. Yoksa böyle giderse yaparsın emin ol.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu ona söylemeyi denedin mi? Oturup ciddi ciddi konuş, her şeyin kısa yolu yok bu hayatta. Evlenmişsin ve sanal seks aldatma mı diyorsun. Cidden Çok kötüsün, kocana üzülüyorum.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYorumlarda "Aldatılma sayılmaz." sayılmaz diyenler hep erkekler olmuş. Hâlbûki hepimiz biliyoruz eşleri sanal seks yapsa çılgına dönecekler. Bugün onayladığınız yarın başınıza gelebilir. Ve evet soru sahibi aldatıyorsun. Cinsel terapi uzmanına gidebilirdiniz. Eşin seni dikkate almıyorsa, değer vermiyorsa doğru insanla birlikte değilsin demekdir. Nereye kadar başkasıyla sanal seks?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynısını yapıyorum ama bu durumdan suçluluk ya da pişmanlık hissetmiyorum. Ki burada bir üye var böyle bir alet şekli de yok yani dayanamayıp geri geliyorum her defasında 😅
214 Yorumla- 1 yıl
Çok mu hoşuna gitti onunkii
- 1 yıl
herkes yolunda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmaktır evet
10 Yorumla
1 yılBen bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim.
121 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSayılmaz. Evli olsam ya da sevgilimin yaptığını farketsem aldatma gözüyle bakmam. Anca şu olabilir. Bir kişi ile aylarca, yıllarca yaparsa işin rengi biraz değişir belki. Acaba işi duygusala da öı bsğladı diye düşünülebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIhyıyacını karsılamıs olsa yapmazdınn sendee yanı onun ıcın rahatlamak ıcın guzel bı yontem heyecan veıcı bence zevk alıyosan rhatlıyosan guzel
72 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEsın napıyo pekı ısteksızmı
- 1 yıl
Sende mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBiz diyoruz ki ekleyemez, beğeni atamaz, sanal seks aldatma sayılır mı diye soruyor... sana sayilmaz sen devam et.
20 Yorumla İşte herkes aradığını bulamıyor. Ayrılmakta kolay olmayınca sonuç bu oluyor. Aldatmak mı eh birazcık.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılbu aldatma mevzusu kişiden kişiye değişiyor ama evliliğinde mutlu değilsen de ki cinsellik çok önemli bir detay bence devam etmek saçma
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kocandan tatmin olmuyorsun ama sanaldan oluyorsun öyle mi bari gerçek hayatta birilerini bul da öyle yap en azından rahatlarsın
10 Yorumla
1 yılNormalde aldatma yanında yapamsdığını olmadığında yapmaktır ama bende yapıyorum sanal seks sextin sınırzı küfür istiyo özelliklede evli kadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin gibi edepsizler olduğu sürece böyle şeyler aldatma oluyor evet😃
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılAynı durumu ben de senin tersini yaşıyorum ve sanali çok yapıyorum kafama uyan güvenilir biri çıkarsa da arada reel görüşme yapıyorum
10 Yorumla Klasik çıkarcı erkekler yazmış hemen kagskagsksgwkwh bal gibi de aldatıyorsun sen Allah uzun ömür versin
10 Yorumla
1 yılEvet buda bir aldatma git p*rno izle diyicem oda bir aldatma oluyor eşini daha iyi performansta hayal edebilirdin mesela
10 Yorumla
1 yılSayılır ama asıl olay bu erkekler neden sadece kendi boşalmalarini düşünüyor lar anlamıyorum ki
11 Yorumla
1 yılSana birkaç konu için ayrı ayrı üzüldüm. Kocan haketmiş ama senin için kötü bi durum
10 Yorumla
1 yılhaklısın tatmin olmuyorsan zevkine bakacaksın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aldatma sayılır tabiki. Ama et ete değmeden nasıl zevk alıyorsun
10 YorumlaBende öyle oluyor bazen yetmiyor 15 20 günde bir
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet sayılır kocana durumu anlatman lazım bunun çaresini bulmak lazım o şekilde hayat geçmez ki ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBisey olmaz yapan çok var belki eşinde yapiyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılAslında sayılır ama ilgisizlik yaşıyorsun ve bu da kötü bir şey. Bu durumu konuştun mu kocanla hiç?
11 Yorumla- 1 yıl
Konuştun mu kocanla?
1 yılBoşanmayı düşünmüyormusunuz
böylece gerçekten sizi önemseyen bir adamla beraber olabilirsiniz10 Yorumla
1 yılHakedene hakkını vermek oluyor. Kendını tatmın ederken atılan nude etkılı oluyırmu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAldatma mıdır, aldatmadır.
Ben yapıyor muyum, evet.
Suçluluk duyuyor muyum, hayır.89 Yorumla- 1 yıl
Yap ozaman neden suçluluk duymuyon kocan tatmin etmediği içinmi
Cevap sahibi1 yılO kadar basit değil aslında bu durum benim için.
- 1 yıl
Ozaman konuşalımdmdn istermisin
- 1 yıl
- 1 yıl
İşte bütün mesele bu. Bir kız da aynısını yazmış. Bu durumdan suçluluk duyan çok nadir çıkar. Evliyse sırf bu sebepten boşayacak biri varsa onun ben ta... sına koyayım. Sevgiliyse zaten resmiyet olmadığı için her haltına da karışmaya hiç hakkı yok.
- 1 yıl
gel yapalım
- 1 yıl
Sustun
- 1 yıl
Sende mi brütüs
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu kocana anlattın mı? Bahsettin mi tatmin olamadığını, hoşuna gitmediğini? Söyledin mi sordun mu hiç?
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeğendin de cevap da vermedin?:)
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibi milyonlarca kadın var burada sanalı geçtim realde buluşmalar var bende buluşmuşdum ilk üye olduğumda
10 Yorumla
6 ayYani bu durum için hiç aldatmadı izle diyemem tabii ki aldatma sayılır bunu sanal ya da gerçek olmasının bir anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşiniz gücünüz yalan. Benimle yaptın mı? Hayır. Aldatmanın sarısı bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir şey olmaz farklılık iyidir yardımcı olurum istersen 😉🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocanın hoşuna gider belki fantezi olarak söylemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni gibi yapmayan yok rahat ol heeues yapar ama yapmadım der ak kaşık bunlar 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet aldatma. İyi aldatma yapmak istiyorsan gerçeğini yap o zaman 😀😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsanal aldatma sayılır:)) öylede olmazki nasıl ediyosun 🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa asla hayır diyemeyeceğin bir zevkle karşılaşırsan ne olur
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBöyle başlamıştık ve sonra şunu söyledi bu yaşanmadan dinleyecek bir hayal yaşamaya değer dedi
Başımdan geçen bir olayı anlatmak isterdim ama yersiz olur bu ve hatta çok ama çok çok özel bulduğum bir fantazimden örnek vermeyide
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılEmpati yaparsan soru sormana gerek kalmaz...(Kocan aynısını yapmış olsa)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Aldatmaya girer ama sonuçta başka bir çıkış yolu yoksa da yapacak bisey yok hem huzursuz olursun hemde rahat olursun
10 Yorumla
1 yılAldatma sayılmaz kocanın da suçu var burada bencillik yapıyor yaşlar kaç
11 Yorumla- 1 yıl
Cevapp?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSanal seks sartmi başka şeyler dene
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Metres olarak kullanılmayı deniyoruz imdat
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılDürüst misün sen
11 Yorumla- 1 yıl
Değilsin bak
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKendi ihtiyacin istegin ve beklentine bakar bu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBenimle yaparsan aldatma sayılmaz 😀
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Evet çatır çutur aldatıyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSeninle hiç yaptık mı?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Seni tatmin edemiyorsa aldatmak sayılmaz
10 Yorumla
1 yılBunu çözüme ulaştırmayı denedin mi?
11 Yorumla- 1 yıl
Hey
Normal tadini cikar boş ver
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKocan ilgilenmiyorsa yapacak bişey yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
1 yılBence sayılmaz bende öyleyim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal seni bosaltamiyorsa olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTabikide sayılmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Yok canım ne sayılması
10 YorumlaBu konuyu araştıracağım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Prno izlemen gibi bişey buda aslında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmaalesef bende yapıyorum (nişanlıym)
66 Yorumla- 1 yıl
Demesen iyiydi
- 1 yıl
- 1 yıl
Niye maalesef dedin ki. Standart tek kişi ile mi yapıyorsun yoksa. Ya da reelden tanıdığın biri mi yoksa?
- 1 yıl
Sen niye yaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme filan istediğini söyle bence
11 Yorumla- 1 yıl
Önsevişme ne kadar sürüyor?
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. reel yap daha keyifli 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatma sayılır, kocanla konuş bu konuyu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyok sayılmaz yap bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Yani sayılır ama eşine bunu soylesene
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler