ben kocam evde olmadığı zaman ihtiyacımı sexting ile mastürbasyon yaparak sağlıyorum. arkadaşım sanal sexsin aldatma sayıldığını söyledi. sizce sanal seks aldatma mı sayılır? bence sexting yapmakla p*rno izlemek arasında fark yok ikisi de aynı amaca hizmet ediyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılVaktiyle Timur, Sivas'ı fethederken şehre ordusuyla vardığında şehri kendisine teslim ederlerse kan dökmeyeceğini söylüyor ve şehir de teslim olmaya karar veriyor sonucunda Timur askerlerine toprağa derin çukurlar kazmasını istiyor ve o bölgenin insanlarını diri diri gömüyor sonrasında da ben sözümü tuttum ve kan dökmedim diyip yoluna devam ediyor. Bu hikayeyi anlattım çünkü bir şeyi farklı yollardan yapmak onu yapmadığın anlamına gelmiyor.
Sorunun troll olduğunu düşünsem de bu genişliğe sahip kişiler olduğunu bilerek ciddi cevapladım.
Sayılmaz diyebilen midesi geniş erkekler çokmuş bu sitede acaba kendi karıları bu aldatma sayılmaz denilen hareketi yapsa bu kadar rahat aldatma değil tabiki diyebilirler mi cidden.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki uzun uzun yazmışsın sağol troll de değilim bu arada.. bir şey daha sorabilir miyim p*rno izlemenin de aldatma olduğunu mu düşünüyosun? çünkü eğer düşünmüyosan iki yüzlü sayılırsın
- +1 yıl
Vicdanını cidden bu şekilde mi rahatlatıyorsun😂
Televizyonda hırsızlık gördüğünde ve o olayı ihbar etmediğinde sende suça iştirak etmiş mi oluyorsun?
Evli insanların cinsel içerikli videolar izlemesi zaten yanlış bir şey.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirinde devreye farklı insanlar, farklı tenler giriyor. Bizzat ilişki içerisinde oluyorsun o kişiyle, yani diğer videolar tüm insanlar için olabilir, bağ kurmadan tıklayıp geçiyorsun. Diğerinde bizzat içindekileri birine anlatıyorsun, aldatmanın babasıdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılTeorik olarak eğer ki görsel paylaşımı yok ise sadece yazılı sohbet ise p*rno bir farkı yok denilebilir. Karşınızdaki kişiyi de tanımıyor olmanız gerekir yani rastgele birileri ile mastürbasyon yapmak için konuşmak evet aynı amaca hizmet eder.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Eşin yapsa başka bir kadını çıplak ve istediği gibi pozisyonlara soksa ve onunla saatlerce cinsel içerikli konuşsa?
Nasıl hissederdin? Aldatmaya girmez canım kocam yapabilir misin der misin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
59Cevap
Hayır tabiki de bence yoldan geçen kadınlara bile bakıyor erkekler gözüyle aldatıyor o zaman saçma bence sayılmaz yokluğunda yapılacak en güzel şey
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle, başkasıyla tensel veya duygusal bir şeyler yaşarsan aldatma sayılır, yok bakışma yok p*rno izleme vs vs bakarsak herkes herkesi aldatmış olur
Sanal seks aldatma sayılıyorsa mastrübasyon da aldatma sayılır
26 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hatta p*rno izlemekte sayılır.
Soran+1 yıl@Keynesyen yok ben herkesin fikrine saygılıyım zaten farklı fikirler duymak için açtım bu soruyu ama haklı olduğumu anladım
Bu durumda kocanın sana yetemedigi tatmin edemediği gerçeği var sanırım. Evet başkalarıyla sexting yapmak aldatmaya girer ama insanların da kendini tatmin etmesi gerek bunun yerine eşinle olan cinsel hayatını sorgulaman ve daha iyi bir cisnel hayat için çabalaman gerek
00 YorumlaHedef aynı aslında yöntem farklı yani evet bir türlü aldatma sayılır ama beterin beteri var mantığında hareket olduğu için o kadar da büyük bir şey değil bence dmye beklerim bu arad 😏
00 Yorumla
+1 yıl%100 aldatma olur erkekler bir kadınla yazışsa beni aldatıyor diye boşanma davası açsa kazanır. Kocanız gereken ilgiyi göstermiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yıleşim çok fazla çalıştığı için yorgun oluyor maalesef
- +1 yıl
Ama yinden doğru değil bu yinede hangi uygulamada yapıyorsunuz
- +1 yıl
Haftada 2 kez ilişki için ideal süre
Olmaz tabiki hep aynı kişiden insan bıkar sende haklısın
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır eğer öyle olsaydı kimse kimse hakkında dedi kodu da yapmazdı arkasından konuşulmazdı.. O zaman çok yapılan şey aldatma sayılır
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana ve bu konuda daha esnek olunmalı eşler birbirini anlamalı ve gizli saklı olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de
- +1 yıl
Keyfine bak tatlım dese zevkine zevk katar
Yani tartışılır, eşin bir kadınla sexting yapsa hoşuna gider mi mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemiyim gitmez. ama eşim benim yaptığımı bilmiyo mesela
+1 yılTabi ki aldatma başka birinden zevk alıyorsun bunun reelle görüşmenden farkı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yok ya p*rno izlerkende oyunculardan zevk alıyosun o zmn?
- +1 yıl
Evet evli olan birinin p*rno izlemesi mantıklı mı?
ben de senin gibiyim aldatma sayılmaz diye düşünmek işime geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbence mantıklı söylediğim
+1 yılSoyledig8ne gire baskalariyla yapmakta fark yok ayni amaca hizmet ediyor nasil olsa
03 Yorumla
Soran+1 yıluff saçmalama gerçek seks yapmakla sexting aynı şey mi?
- +1 yıl
Sen soylerken bise yok baskasi soylerken sacmalama !! Sen dedin ya (ayni amaca hizmet ediyor)
Soran+1 yılben p*rno aynı amaca hizmet ediyor dedim. herkes p*rno izliyodur kandırmayalım birbirimizi
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılFiziki olarak değil fakat psikolojik olarak sayılır.
04 Yorumla
Soran+1 yılama şöyle düşün karşımızdaki kişi anonim sadece yazıdan ibaret
- +1 yıl
Yine de psikoloji etkisi var. Olmasaydı bu soruyu sormazdınız.
Soran+1 yılyok ben arkadaşım bu konu hakkında yorum yaptı bende yaptığımı anlamasın diye bişey söylemedim
- +1 yıl
Bence bir daha yapmamak kaydıyla kafanızdan silin meseleyi.
Bende evliyim. Sanal s…ksi çok seviyorum. Fakat yaşım 40 olduğundan kimse yanaşmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. prno izleyince de o zaman aldatmak cok sık mı yaparsın da?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılama birinde karşı tarafta kanlı canlı bir insan var ve onunla anlık olarak iletişim halindesin
00 Yorumla
+1 yılbaşka birisini bile düşünmek bana aldatma olarak geliyor gerisini bilemem
00 YorumlaBaşka biriyle onu düşünerek yapıyorsun olmaz yanlış.
00 Yorumla
+1 yılEşin de yapsın ama senin hiiç haberin olmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi tabi hiç aksatma sayılır mı ki. Çok masumca hatta
00 Yorumla
+1 yılSen onu bunu boş ver vicdanın rahatsa eğer diyecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSöyleme kimseye bebeğim devam et işte hep yapıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi o zaman eşinde yapsın hatta eşinin karşısında çıplak kız canlı canlı soyunsun şoıv yapsın nasılsa izlemek gibi oda. şerefsizliğe orspuluğa kılıf aramayın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eksik hissediyorsan hayatinda bir sekilde tamamlamalisin degil mi. Takilip kalma ama 1 kisiye. Her cicekten bal al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArasında fark yok duygusal bağ kurulmuyor ise aldatma sayılacağını düşünmüyorum anlık karşılıklı haz ve zevk meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz sonuçta sanal bile olsa karşılıklı yapıyorsun biriyle o açıdan aldatma sayılır bence
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç başkasının söyledikleri ile zevk Yaşıyorsun. Mide bulandırıcı pis insan
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar hakaret etmene gerek yoktu hiç kimseye zarar vermem herkes iyi birisi olduğumu söyler severler, şimdi sexting yaptım diye iğrenç mi oldum?
Cevap sahibi+1 yılKocandan başka bir insanın sözleriyle zevke geliyorsun bu ne kadar normal. Alkışlayıp desteklememi bekliyorsan cok beklersin. İğrenç çünkü başkasını düşünüp mastürbasyon yapıyorsun nerde sadakat nerde sevgi. Ben eşimden başkasını göremiyorum cunku onu seviyorum. Ve libidom yükseldiğinde iş görüşmelerine gidip uzun süre başka şehirde kalsam bile başkasıyla bir şey yaşayıp sexting yapmam gider mastürbasyon yaparim ama başkasını düşünerek ya da sextingdeki karşı tarafın fantazilerini düşünerek bunu yapmam. Sadakat sen ne güzel birşeysin Allahım sonsuz teşekkür ederim herkese karekter nasip olmuyormuş.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAvunabilir hatta inanabilirsin ama ben olsam yaptıklarıma kılıf uydurmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haklısın. İkisi de temas etmeden boşalmaya hizmet ediyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet söylemek istediğim buydu. hatta duygusal bişey bile yok
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılamaca hizmet ediyor peki de ya yöntem?
aldatma sayılır tabi ki.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasal açıdan da toplumsal açıdan da aldatma sayılıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno'dan farksız evet ama yine de yapmayın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sayılırmı sayılmaz mı bilmiyorum ama sexting benim çok hoşuma gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen nasıl uygunsa onu yap :)
00 Yorumlasana katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey diyemiyorum. Bulsutunu gercekte biliyomusun peki
00 Yorumla
+1 yılEvet olur çünkü vücudunu başka erkeklerle goruruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayılır evet, eşin kadınlarla yapsa ne hissedersin
00 Yorumla
+1 yılevet sayılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılYooo neden ki dokunma yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takil kafana göre ya boş ver :)
00 YorumlaTabi ki sayılır.
00 YorumlaYalnız değilsiniz bunu yapan
00 Yorumlaevet aldatmak sayılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sanal sekste resim atıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sayılmaz :)
10 YorumlaAldatmak sadece yatağa girmekle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun gerçek mi :D Tabi ki aldatma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçöta zna işliyorsun ya karaktersizliktir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörüntü var mı peki
02 Yorumla
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılhımm olmaz ya görüntülü daha güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu arkadaşın yapmıyormuymuş
00 Yorumla
+1 yılElbette
10 Yorumla
+1 yılSen kendini nasıl rahat hissediyosan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz
00 Yorumla
+1 yılYok sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılSayılır
00 Yorumlabence değil
00 Yorumla
+1 yılAlışma.
00 Yorumlabir şey olmaz oda yapıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılSayılır
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım