Cinsel Yaşam Sanal seks aldatma sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Eşim sanaldan cinsel içerikli konulmuş sizce ne yapmalıyım? Sanal seks aldatma sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet aldatmak 0 0 Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benimkide konuşmuştu bi kaç defa. Affettim napcam. Sen affedebileceksen affet 4 18 Yorumla sırsaklayan089 +1 yıl Neden affettin Yorumla Muscovite +1 yıl Siz yapıyor musunuz peki yoksa sadece affedip ona izin vermek şeklinde mi Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl @sırsaklayan089 napim 2 cocuk olunca ayrılmak kolay olmuyo Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl @Muscovite ben ondan başka erkeğe kafamı kaldırıp bakmadım bile. Sadık biriyimdir Yorumla Soran +1 yıl Sanal affedilir bence Yorumla Soran +1 yıl Bende asla bakmadım bakmamda. Sevdigim kişiyi aldatmam Yorumla Miami-boy +1 yıl Peki konuşup mu affet din? Hiç sordun mu neden yaptın diye? Yorumla Soran +1 yıl Sordum napim sen istemiyorsun herzaman dedi. Ona kalsa hergün yapalım. Yorumla Miami-boy +1 yıl Neden yapmıyorsun o zaman hergun olsun ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Her gün canım istemiyor ne yapayım? İstemedigim zamanda kuru kuru gir çık can yakıyor? Yorumla Miami-boy +1 yıl Konuşman lazım. Öyle kuru kuru olmuyor canımı yakıyorsun biraz heyecan katalım Konuşmadan problemler çözülmez Yorumla sırsaklayan089 +1 yıl @333kullanicibedelini ödettin mi? peki Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl @sırsaklayan089 napabilirimki Yorumla sırsaklayan089 +1 yıl bir çok bedel ödetme yöntemi var @333kullanici Yorumla kjhhg793 +1 yıl bence affetmen hata hesap sorup intikam alsaydın @333kullanici Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl @sırsaklayan089 ne gibi mesela. Örnek verir misin. Bende onun yaptığının aynısını ona mı yapıyım Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Bidaha yaparsa peşimden çok ağlayacak Yorumla sırsaklayan089 +1 yıl detaylı konuşmak ister misin? @333kullanici Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bence sayilir yani ayni sehirde olsa bulusma ihtimali olsa ki belkide bunu ariyor seni reelde de aldatir yani belli ki senin bedenin rtik zevk vermiyor 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl real vurmuyorsa sanalda dvm edıo aldatılmaya yonelık denemıs beldekı real gecicek uyarmalısın 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sende konuş.. nasıl oluyo fikir edinir, eşinle ilgili soruna bi nebze olsun cvp verirsin 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sanaldan yapana torpil mi yapiyoruz 2 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende benle konuş sjjsjsj 1 0 Yorumla
ByAnahtar Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Bida yapmasın gerçi yapması bile çok yanlış 0 0 Yorumla
BisexualEnergy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benimle niye konuşmuyorsun böyle diye sor 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Konuşup asil. nedenini öğrenmen lazım 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence sayılır hatta daha sakıncalı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Evet aldatma 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. heee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet aldatmak
Benimkide konuşmuştu bi kaç defa. Affettim napcam. Sen affedebileceksen affet
Neden affettin
Siz yapıyor musunuz peki yoksa sadece affedip ona izin vermek şeklinde mi
@sırsaklayan089 napim 2 cocuk olunca ayrılmak kolay olmuyo
@Muscovite ben ondan başka erkeğe kafamı kaldırıp bakmadım bile. Sadık biriyimdir
Sanal affedilir bence
Bende asla bakmadım bakmamda. Sevdigim kişiyi aldatmam
Peki konuşup mu affet din? Hiç sordun mu neden yaptın diye?
Sordum napim sen istemiyorsun herzaman dedi. Ona kalsa hergün yapalım.
Neden yapmıyorsun o zaman hergun olsun ne olacak
Her gün canım istemiyor ne yapayım? İstemedigim zamanda kuru kuru gir çık can yakıyor?
Konuşman lazım. Öyle kuru kuru olmuyor canımı yakıyorsun biraz heyecan katalım
Konuşmadan problemler çözülmez
@333kullanici
bedelini ödettin mi? peki
@sırsaklayan089 napabilirimki
bir çok bedel ödetme yöntemi var @333kullanici
bence affetmen hata hesap sorup intikam alsaydın @333kullanici
@sırsaklayan089 ne gibi mesela. Örnek verir misin. Bende onun yaptığının aynısını ona mı yapıyım
Bidaha yaparsa peşimden çok ağlayacak
detaylı konuşmak ister misin? @333kullanici
bence sayilir yani ayni sehirde olsa bulusma ihtimali olsa ki belkide bunu ariyor seni reelde de aldatir yani belli ki senin bedenin rtik zevk vermiyor
real vurmuyorsa sanalda dvm edıo aldatılmaya yonelık denemıs beldekı real gecicek uyarmalısın
sende konuş.. nasıl oluyo fikir edinir, eşinle ilgili soruna bi nebze olsun cvp verirsin
Sanaldan yapana torpil mi yapiyoruz
Sende benle konuş sjjsjsj
Bida yapmasın gerçi yapması bile çok yanlış
Benimle niye konuşmuyorsun böyle diye sor
Konuşup asil. nedenini öğrenmen lazım
Gerekeni yapman gerekiyor
Bence sayılır hatta daha sakıncalı
Sayılmaz hatta sende yap
Nasıl konuşmuş ne konuşmuş?
Evet
Evet aldatma
Sende konuş