Cinsel Yaşam Sanal seks yapmak aldatmaya girer mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Sevgilim ilgisiz Güncellemeler+1 yıl Sadece sohbet foto atmıyorum. Sanal seks yapmak aldatmaya girer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yok canım daha neler jdjdjdAşko ilgisizse aldatma fiktiri çek. 5 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl oda ilgi verseymiş sana onda suç varyaprağı kökleyeceğine ilgisiz bırakırsa olacağu bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bulusalım diyorum bahane hep filinta1 +1 yıl Daha güzel şeyleri mesela
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tabi girer. İlgisizse neden hala sevgilisiniz? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Istedimm ayrilmak duzelcem diyor ayni benle olmak yerine bensiz tek secenegm zengin bide
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence değil p*rno izlemek gibi geliyor bana 4 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Bence de Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Girer tabiki. Sonuçta biriyle görüntülü ya da görüntüsüz konuşuyorsun. 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Girmezz bence ihtiyacc diye dusunuyorumm konusmak zevkli oluyor ilgilenmeli 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl tatmin etmiyorsa başka çaren yok keyifine bak bence takılma aldatma konularına. 0 0 Yorumla
CanisMajorx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum. Sanalda neler konuşuyosunuz. Sadece sohbeti ben de seviyorum 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Aaaah ahh bulamadık şöyle sevgili ki ilgilenelim. Girmez girmez. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Millet kiz bulamiyor adam bulmus kiymet bilmiyor Yorumla blackrose6134 +1 yıl Aynen öyle. Rüyasında Bülent Ersoy u makyajsız görür inşallah 🙈 Yorumla
Nicke_GereK_YoKK Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben sana buluşalım diyeyim hayatım sen beni ilgisiz bırakma nasıl olur? 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Video izlemek gibi hikaye okumak gibi oluyor 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Et ete değmedigi sürece girmez de madem ilgisiz ilgi gösterecek birini bul 0 0 Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Herkesin düşüncesi hissi farklı /bence girdiğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bana göre +18 film izlemek gibi tek farkı yönetmen ve oyuncu sensin. yani film aldatmaya girmediğinden sanalda girmez bence 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Kendinizi iyi gösterme çabalarını bırakın bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Aldatmaya Gırmesı ıcın ılgılı olması lazım bencee ılgısızsr senecek yok 0 0 Yorumla
eminbey35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yok canım ne aldatması saçmalama madem ilgiyi görmüyorsun hadi ordan et gitsin hiç uğraşma en azından istediğin gibi birini bulursun belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocan bile olr 6 5 Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Sen yaptın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Pooseidoonn benim cok kocam var Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Çok iyi tkp gör msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Pooseidoonn sen olma Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Peki hanımefendi Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Rüya bile aldatmaktır 😀 1 1 Yorumla insaniyardım89 +1 yıl abart :D Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. yazarsan konuşuruz 0 0 Yorumla
ofofoyoy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Girmez diyenlerin anasının ne yaptığı belli demek 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Konuşmak ister misin? 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yok canım, ne alakası var. Çay içmek kadar masum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aaa ne alakasi var :)) 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Girmez desek devam edecek misin 0 1 Yorumla AmanAliBeeey +1 yıl Ya sal boş ver sen kafaya koymuşsun zaten
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bu onun suçu. sen de insansın 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi ki kandırma, yalan söyleme oluyor. 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimle yaptığına bağlı. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Giredebilir girmeyedebilir 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Neden ilgisiz ben bulamıyorum erkeğe bak ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi aptal adam dimi Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo tanıdığın biri değilse 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Bence girmez. BEN HAZIRIM :) 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Girmemeli 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Aldatmaya girer. 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Girmez 0 5 Yorumla DallasVegas +1 yıl Girseydi başkasını hayal etmek arzulamak, düşünmekte aldatmaya girerdi. Ama düşüncelerde aldatmaya girer Yorumla souldesore +1 yıl m@l misin sanal seks dusunce mi sence Yorumla DallasVegas +1 yıl Saçmalama biraz zeki ol, mantıklı olmaya çalış Yorumla souldesore +1 yıl sen mantikli ol tabiki aldatma oluyor Yorumla DallasVegas +1 yıl Peki o zaman senin düşüncen senin benim düşüncem benim olsun. Ha bi de m@lmısın kelimesini giderken yanına almayı da unutma olur mu? Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Yok canım daha neler jdjdjd
Aşko ilgisizse aldatma fiktiri çek.
oda ilgi verseymiş sana onda suç var
yaprağı kökleyeceğine ilgisiz bırakırsa olacağu bu
Ya bulusalım diyorum bahane hep
Daha güzel şeyleri mesela
Tabi girer. İlgisizse neden hala sevgilisiniz?
Istedimm ayrilmak duzelcem diyor ayni benle olmak yerine bensiz tek secenegm zengin bide
Bence değil p*rno izlemek gibi geliyor bana
Bence de
Girer tabiki. Sonuçta biriyle görüntülü ya da görüntüsüz konuşuyorsun.
Girmezz bence ihtiyacc diye dusunuyorumm konusmak zevkli oluyor ilgilenmeli
tatmin etmiyorsa başka çaren yok keyifine bak bence takılma aldatma konularına.
Sanmıyorum. Sanalda neler konuşuyosunuz. Sadece sohbeti ben de seviyorum
Aaaah ahh bulamadık şöyle sevgili ki ilgilenelim. Girmez girmez.
Millet kiz bulamiyor adam bulmus kiymet bilmiyor
Aynen öyle. Rüyasında Bülent Ersoy u makyajsız görür inşallah 🙈
Ben sana buluşalım diyeyim hayatım sen beni ilgisiz bırakma nasıl olur?
Video izlemek gibi hikaye okumak gibi oluyor
Et ete değmedigi sürece girmez de madem ilgisiz ilgi gösterecek birini bul
Herkesin düşüncesi hissi farklı /bence girdiğini düşünüyorum
bana göre +18 film izlemek gibi tek farkı yönetmen ve oyuncu sensin. yani film aldatmaya girmediğinden sanalda girmez bence
Kendinizi iyi gösterme çabalarını bırakın bence
Aldatmaya Gırmesı ıcın ılgılı olması lazım bencee ılgısızsr senecek yok
Bence p*rno izlemekten farkı yok, ilgisiz bırakmasaymış o da
Normalde girer ama ilgisizse seni buna zorlayanda o zaten
Yok canım ne aldatması saçmalama madem ilgiyi görmüyorsun hadi ordan et gitsin hiç uğraşma en azından istediğin gibi birini bulursun belki
Kocan bile olr
Sen yaptın mı
@Pooseidoonn benim cok kocam var
Çok iyi tkp gör msn
@Pooseidoonn sen olma
Peki hanımefendi
ya yuh artik ama bide soruyor musun
Rüya bile aldatmaktır 😀
abart :D
Evet ayrıl. ozaöan sevgilinden
Onu bilemem ama mesj atarsan konuşalım
yazarsan konuşuruz
galiba aldatmaya girer
Girmez diyenlerin anasının ne yaptığı belli demek
Konuşmak ister misin?
Yok canım, ne alakası var. Çay içmek kadar masum
Aaa ne alakasi var :))
yok be girmez saçmalama
Girmez desek devam edecek misin
Ya sal boş ver sen kafaya koymuşsun zaten
yok canım saçmalama ne aldatması
bu onun suçu. sen de insansın
Tabi ki kandırma, yalan söyleme oluyor.
Tabii ki girer
Deneyelim bakalım giriyormu
Kimle yaptığına bağlı.
Giredebilir girmeyedebilir
Yok canım ne aldatmasi
Neden ilgisiz ben bulamıyorum erkeğe bak ya
Dimi aptal adam dimi
Tanımadığın biriyle mi?
Yoo tanıdığın biri değilse
Evet
Bence girmez. BEN HAZIRIM :)
Girer kesinlikle.
Girmemeli
evet girer elbette
fanteziye girer
Aldatmaya girer.
Hayır bende yapıyorum
Reelde yap
Girer
Yani girer konuyu sen aç ona
zevk alıyormusun. sanaldan
Tabikide girer
Girmez
Girseydi başkasını hayal etmek arzulamak, düşünmekte aldatmaya girerdi. Ama düşüncelerde aldatmaya girer
m@l misin sanal seks dusunce mi sence
Saçmalama biraz zeki ol, mantıklı olmaya çalış
sen mantikli ol tabiki aldatma oluyor
Peki o zaman senin düşüncen senin benim düşüncem benim olsun. Ha bi de m@lmısın kelimesini giderken yanına almayı da unutma olur mu?
Teknik olarak evet
Girer
Insn oğluna yaranmazsin canin. nasil isterse