Merhaba! Tabiki ister istemez etkiler şöyle ki görüyoruz mesela bazen erkeklerde erken bosalma veya tam anlamıyla ereksiyon olamama durumu var niye erkek dedim çünkü cinsel ilişkşye erkege biraz daha fazla iş düşüyor o yüzden erkek dedim neyse konumuza dönelelim eğer kafada başka bşr sorun var ise stres veya başka bşr düşünme kişi kendisini tamamen ilişkiye veremez Buda her iki tarafında zevk almamasına neden olur cinsel ilişki tamamen birtakım oyunu gibi aslında çiftlerden biri kötü ise o maç kaybedilir çünkü gerçekten bence seks yapılırken kafada sadece zevk almak olmalı aksi takdırde bence mutluluk olamaz.
Kafam rahat olmadığında etkileniyor, çünkü zihnimdeki yükler o anın büyüsünü gölgeleyebiliyor. Cinsellik sadece bedenin değil, ruhun da katıldığı bir yolculuk aslında. Kaygılar, dertler zihnime doluştuğunda kendimi bütünüyle bırakamıyorum. Ama huzurlu olduğumda, o anın akışına kapıldığımda her şey bambaşka bir derinlik kazanıyor. Zihnin sakinliğiyle bedenin uyumu birleştiğinde, yaşanan hisler çok daha güçlü ve gerçek oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Evet, mastürbasyon yaparken ne kadar uğraşsam da zor kalkıyor. Akarken de oluk oluk boşalamıyorum
Evli değilim, seks yaparken hiç başıma böyle durum gelmedi, yani can sıkıntısı. O zaman da herhalde zor kalkardı değil mi?
Hiç seks yapmadım ama muhtemelen etkiler tabii ki kodumun ne kadar düşük ne kadar depresif olduğuma bağlı ama gerçekten çok kötü olduğumda mastürbasyon yapsam bile aşırı yükselemiyorum ıslanmıyorum bile doğru düzgün ama tabii bu ilişki içinde farklı olabilir eğer karlımdaki kişi beni daha rahat hissettirmeye çalışıp yumuşak nazik davranırsa muhtemelen yükselerim
Kafam rahat olmasa da olsa da yüksek libidom var. Rahat değilse bazen dhaa da kızışıyorum önce vücudum rahatladıktan sonra diğer işlerimi çözümleyebiliyırun
Psikolojık bazı olaylar biyolojık sorunlara yol açtığını okumuştum erken boşalma ereksıyon sorunları vb seyler. Tarafların bırbrlerını telkın ve teskin etmelerı bunların giderilmesınde önemli rol oynar
Aman aman etkilemez ama illa ki etkisi olur iki arada bir derede yapılan cinsellik rahat rahat zaman sorunu olmadan kaygısız yapılan gibi olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
8 ay
Odaklanamıyorsun , ayrıca boşalmak üzereyken çok yoruluyor ve beyin ve kalpte sorun olabiliyor. Boşalma işleminde özellikle beyin ve damarlara çok yük biniyor.
@Schleichen sorunu cok sorun edersen inan hiç birzaman çözülmuyor. bunuda çözerim elbet de. sorunu degil çözümü düşün. gercekçi ama daha pozitif bak. bazende bakiş açısını degiştirmek lazim cözmek için. insan beyni güclu bir yapi. stres altindayken bile hormon salgilanirmiş bize yardim etsin diye. oyuzdende stresteyken stresi üzerimizden atmadan nasil çözüm bulabilirizki
@delikız2745 Yazdıklarında çok haklısın tamamına katılıyorum fakat bazen bazı şeyler oluyor ve o an onu üstünden atamıyorsun ve insan da hiçbir şey isteği uyandırmıyor buna cinsellikte dahil. En azından benim için durum böyle oluyor ve stresimi atmak için cinsellik düşünemiyorum. Hoş düşünsek de her an cinsellik yaşayamıyoruz. :D
@Schleichen 🤭🤣neyse boş ver cokta önemli degil cinsellikte.. hicbirşeyi kafaya cok takmaya değmez hayat kisa. sihirli gucum olsa stres denen şeyi dunyadan tamamen kaldirirdim🤣zaten kisa stressiz yaşasak