Cinsel Yaşam Sinirlenmek cinsel isteğinizi etkiler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sinirlenmek cinsel isteğinizi etkiler mi? Sinirlenmek cinsel isteğinizi etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Birde tersi var. Uzun süredir birlikte olmayan kadınların sinirli hali. Birliktelik sonrası siniri geçer sakinleşir 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sinirli biriyle olmak isterdim ama ben sinirliyken zor. 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Sinirlenmek değil ama stres yüklü olduğumda artış oluyor 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etkilemez ama neye sinirlendigme bagli sinirliyken daha hircın seks yaparim 1 0 Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Etkiliyor tüm hevesim kursagımda kalıyor 1 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Karşımdaki sinir ederse etkiler tabi 1 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Etkiler daha atesli ve tutkulu olur 1 0 Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Evet benim yükseltir 1 1 Yorumla Delimine00 +1 yıl Senin peki? Yorumla
Gökten0006 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Kavgayı bitiren seks vardır 😀 1 1 Yorumla Gökten0006 +1 yıl Yaş kaç Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet etkiliyor 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet etkilerr 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fazlasıylaaa 4 10 Yorumla kartal9803 +1 yıl İyimi kötümü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha sert bi ilişki oldugu için daha zevkli ama daha acılı diyelimm yani benim deneyimim o yönde Yorumla kartal9803 +1 yıl Diyosun özelden bana tavsiye verir misin tecrübesizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Delimine00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla muratskate +1 yıl Bende tabsiye isterimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne tavsiyesi istiyorsunuz ay😂 Yorumla yancys +1 yıl Dilenci degilim ama bana da verinmi Yorumla Delimine00 +1 yıl 31 için abazalar sırada Yorumla Teacherisback +1 yıl galiba soruya gelen yorumdan fazlası buraya gelmeye başlamış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Birde tersi var. Uzun süredir birlikte olmayan kadınların sinirli hali. Birliktelik sonrası siniri geçer sakinleşir
Sinirli biriyle olmak isterdim ama ben sinirliyken zor.
Sinirlenmek değil ama stres yüklü olduğumda artış oluyor
Etkilemez ama neye sinirlendigme bagli sinirliyken daha hircın seks yaparim
Bu aralar hersey yükseltiyor shsh
Vay haline o kızın khhfjnbggg
Etkiliyor tüm hevesim kursagımda kalıyor
olumsuz yönde etkiler
Alakası yok..
evet daha çok sertleşiyorum
evlimisin
Karşımdaki sinir ederse etkiler tabi
Etkiler daha atesli ve tutkulu olur
bazen evet bazen hayır
Asık oldugım kadınaysa
Arttiriyor
Evet benim yükseltir
Senin peki?
Etkiliyorrrrr
Sinir bana yaramıyor, eksi olarak etkiler
Kavgayı bitiren seks vardır 😀
Yaş kaç
Evet
Etkilemez
Evet etkiliyor
evett
Etkiler iyice sertleştirir
Kismen
evet etkilerr
Etkiliyor tabi ki
Hayır tabii ki
Fazlasıylaaa
İyimi kötümü
Daha sert bi ilişki oldugu için daha zevkli ama daha acılı diyelimm yani benim deneyimim o yönde
Diyosun özelden bana tavsiye verir misin tecrübesizim
Tamam
Kesinlikle
Bende tabsiye isterimm
Ne tavsiyesi istiyorsunuz ay😂
Dilenci degilim ama bana da verinmi
31 için abazalar sırada
galiba soruya gelen yorumdan fazlası buraya gelmeye başlamış
Daha sert ve istekli oluyorum
Fena hemde
Etkiler net
Aşırı