Sinirliyken yapılan cinsellik hazzı artırır mı?

Ben herşeyi unutturur diyorum.❤️☺️
Sinirliyken yapılan cinsellik hazzı artırır mı?

Ben herşeyi unutturur diyorum.❤️☺️
Kavga sonrası yapılan seks genelde aşırı sert ve aşırı şehvetli geçiyor. Dolayısıyla sinirliyken yapılan seks bence daha zevkli oluyor. Ama daha zevkli seks yapalım diye de kavga çıkarmayı düşünmüyorum tabi 🤣
boş ver artık bu yaştan sonra 😂
@huuhubengeldim çocuk yapmayo boş verebilirim ama seks yapmayı boş veremem. Ben bir akrebim çünkü
İşin hayvansal tarafına geçilmesini sağladığı gibi duygusal tarafını yıkabilir diye düşünüyorum. İlişki duygusallığın bir olma dürtüsü ile tensel yaklaşım anlam kazanır, mutlu eder mutlu ettirir. Ama bir sinir anını ihtiraslı birşekilde hayvanca ilişkiye dökmek hedonik deformasyona uğratacağı gibi yukarıda bahsettiğim sıralamayı sıradan ve monotonmuş göstermeye başlayacaktır. Anlamını yitireceğimiz bir yol gibi geliyor bana.
İki tarafta sinirini sertlik ile almak isticektir ve anın akışına göre sertlik dozu artacak sinir stres kalmayacak sonunda harika bir orgazm yaşanacaktır ama ters tepmesi durumunda çokta iyi şeyler olmaz gibi 😃 ama hazzı arttıracağından çok çok eminim ki yaşadım 😋😋🔥🥰🥰
Arada Hardcore çok iyi olur sexin nabzını tansiyonunu yükseltip iki tarafıda karşılıklı soluk soluğa bırakır , tabikide ilişkide sürekli aynı tempo sıradanlaştırır arada soft, arada hard inişler cıkışlar sekste hazzı arttıracaktır... Buenas noches 🥂
Teşekkürler
Cevap
80Cevap
Ateşli bir tartışma şehvetli bir sekse dönüşebilir ama tartışma nedeni kıskançlık olursa daha ciddi konularda ciks
Aslında sinirli olmak değil hazzı arttıran.. Sertliğin verdiği doğal zevktir bu..
Sinirliyken hele de kıskançlık krizi falan yaşanıyorsa daha güzel olur bence ateş tavan artk sabahlar olmasn 🤭🤭
ciddi misin
Sinirliyken uzak olsan bi müddet daha iyi olacaktır kızlar için 😅 Nedeni Sinirli erkek Sert Yapar canını acitabilir Sakinken eğer içinde insanlik varsa Zevkini hazzini yükseltmeyi bilir ben sevişsem güzel bir kızla severek Severim
Kesinlikle arttırır. Özellikle sert seks sevenler için harika bir an. Hatta itiraf edeyim bazen sevişmeden önce özellikle sinirlendiriyorum partnerimi muazzam keyifli oluyor.
Sinirliysen annem bana katlanmaz oda değiştirir kaldı ki seks pek mümkün olmadığından haz da vermez. Ben sinirli olacağım karşı taraf seks düşünecek sinir katsayım artar ve tartışma konusu olur
karsimdaki kişi ben sinirliyken sertçe beni kendine çekip öpse ben karşılık vermedikçe sertliğini arttırsa ne guzlolur
Kavga anında birden sinirle üstüne yürü altına al kollardan kavra öpüşmeye başla o haz gerçekten çok başka
Altıma aldıktan sonra üstünü yırtmak yok mu off, Bir kaç fiske vururum. Tasma takıp gezdiririm biraz. Daha sonra kemerle arkayı kızartırım.
@sportmeenpeace sen itsin galiba da kadınlar it değildir
tecrübe konuşuyor
Bence de unutturur, bir keresinde bi partnerimle tartismistim cok kızgindim, o da uzerindekileri çıkarttı ve hala kızgin misin dedi. Ben de hirsimi yatakta aldim 😁
Cinselliğin farklı arzu kesimleri vardır tartışma sırasında ikili yükselen adrenalin ile konuyu sevişmeye götürebilir lâkin her ilişkide olan ve normal karşılanan bir sey degil.
Bilmiyordum ben bisandim ama sınırlı iken hiç yapmazdık uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşırdık birbirimizden 🤣😁
yani şimdi zamanlamayı anı iyi tutturmak lazım :D sonuçta tokat yemekte var dudak ta :D kırmızı kablomu mavi kablomu :D
Artırır bence. Ben bütün sinirimi partnerimin vücudundan çıkarıp rahatlıyorum, onun için de hoş oluyordur bence.
Ayrıyken kavgalıyken yapılımcaa çok başka bi aura oluşuyor o emerji aşırı güzel @asilayo1 hanım
Sinirliyken değil ama kıskançlık krizindeyken olur gibi.
Helede sevgilime kızgınken aniden gelişen o yakınlaşma varya mükemmel bişey. Herşeyi unutturuyor
Sinirliyken boyle bi sey benlik değil..
Herkese göre değişir bu.
Sinir hücrelerime faks çekiyorum fakat telefon hatları kopmuş 😂
Benim için evet hazzı arttırır.
Savaşarak sevişmek...
Bana sinirlenen kişinin benimle o an cinsellik yaşaması mümkün gelmiyor genelde kuduruyorlar çünkü 😄
Bu sinirlenilen konuya göre değişir ama bence güzel bir hard seks ortaya çıkabilir.
Siniri bastırır bence de ama sinirle o olay nadıl başlıycak. Önceden öyle bi karar alınması lazım 😄
Hemde fena artirir zorla yapiyormus hissi vermek daha guzel oluyor saclarini yolmak aci vererek tokatlamak ve hard seks cok sert vurdukca bagirtilar iniltiler aci zevk hepsi ayni anda yasatmak lazim
sinir sebebine göre değişir bence. ama insanı sakinleştirir
Bunu bilmiyorum bakirim ama sinirliyken yapılan mastürbasyon aşırı boşalmayla sonuçlanıyor. Sanki kin kusuyor penisim.
Daha sert ilerleyiş ve yiyiş olur bol haşin iz bırakmalı ilişki hhshs..
Evet etkili olabilir ama her zaman da ise yarar diyemem
Çok sert , argo ve küfür giriyor muazzam olur hem de
Partnere karşı olan bir sinirlilik hali varsa seks çözmüyor. Açıkcası tahrik bile olamıyorum
Evet
Ben sinirliyken bir anda gider sevgilimi * mesela
Kavga ederken birden seviştiğim bir kız olmuştu. Evet arttırıyor.
Düşündüm, evet. Biraz daha duyguları bastırıp acımasız olarak yapılabilir.
Artırıyordur muhtemelen. Evlilerde şiddetli tartışma sonrası iyi oluyor diyen çok mesela.
Ben muhtemelen boynunu kırarım o da kökünden keser zevki
Kesinlikle arttıracağını düşünüyorum ama kadının hali kalır mı onu bilemem ☺️
Karşındaki sinirlendiren kise ise dusunemiyorummmmm..
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın eritiyor
Sinirli iken daha fantastik ve değişik pozisyonlar yapıyorum. Daha vahşi ve acımasız bir Seks oluyor haliyle...
sert olmaya bayılıyorum zaten bu tuzu biberi olur
saçları elime dolanır her seferinde
O an unutturur da, herkes alacağını alıp olay bitince yine aynı tas aynı hamam :)
Normal yaptik da sinirlisi kaldi
Bütün hıncını şeyden çıkarırsın 😂
Ben de arrtırdığını biliyorum
Her zaman değil ama genelde evet
Hazzı değil, rahatlama sağlar…
Sinirliyken cinsellik mi düsünüyorsun?
evet o anki seet ve hızlı harekteler etki eder
hem de aşırı derecede
Daha sert bir ilişki olur sadece.
Sert olur güzel olur ajjshajks
arttırır tabiki
Unutturur tabi