Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu durumun tek bir nedeni yoktur her erkeğin yaşadığı süreç farklıdır bu davranışın altında duygusal psikolojik fizyolojik nedenler yatabilir olası nedenler kapsamında reddedilme hissi ve özgüven kaybı bu durumda en etkili çözüm açık ve yargılı içi olmayan bir iletişim kurabilmeye çalışmak ya da eşinizle bu konuyu konuşmak onu uzaklaşması altına yatan gerçek nedenleri çok önemli çözülmesi gereken bir sorun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dokunmak hissetmek ister
Kaldı ki
Mutlu sağlıklı bir ilişkinin en önemli saç ayağı bence bu
Yani Cinsellik ve seks
O. yoksa ya da onda sorun
O ilişki sıradan tek düze sonu hüsrandır
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu dertten muzdarip insanlardi
Cinsel uyum ve açlık çeken00 Yorumla
9 ayHayata cinsellik sınırları çekip o sınırlar içerisinde yaşayan insanların yaptığı şeyler, hayat sadece bi şeyden ibaret değil ve tek bir şeyi kendine sınırlayıp yaşarsan çok da şey görüp ilerleyemezsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayNeden uzaklaşmasın? Cinselliği yaşayamadığı bir ilişkiyi sürdürmek zorunda mı? İlla kadına ayak uydurması, seksten mahrum kalmaya razı olması mı gerekiyor?
014 Yorumla- 9 ay
Erkeklerin cinsellik olmadan ilişki yaşamaları gerektiğini size düşündüren ne? Kadınların cinsellik olmaması beklentisi normal de, erkeklerin "ilişkide cinsellik de olsun" beklentisi neden kabul görmüyor?
- 9 ay
Cinsellik yok diye uzaklaşan erkek için "niyeti, amacı, tek istediği oymuş" diye düşünmek de kezbanlığın işareti.
Soran9 ayEvlenmek için bakire ararsınız ama
- 9 ay
Onu bana değil, evlenirken bakire arayan ataerkil sığırlara ve bu sığırların peşinden koşan beyinsiz hemcinslerine söyle.
- 9 ay
Sırf bakire olduğunuz için bir erkeğin gözünde ekstra değerli olmaktan hoşlanmayı bıraktığınız gün biraz ilerlemiş olursunuz bu konuda.
Soran9 ayÇok haklısın fakat türkiyede yaşıyoruz senin gibi erkek sayısı inan çok azdır onları mı kovalıyım
- 9 ay
Bakire olmanın, evlenirken erkeğe kesenin ağzını açtırmanın bir yolu olduğu düşüncesini de bırakmanız lazım.
- 9 ay
Her sevgilim versin ama karım bakire olsun kafasındaki erkeklere kıymet vermemekle başlayabilirsin.
- 9 ay
Erkeklerin bu kafada olmasının nedeni, bakire olarak evlenmenin kadınların fazlaca işine geliyor olması...
- 9 ay
"Sana ne lan benim cinsel ilişki geçmişimden?" diyecek cesaretiniz de yok çünkü.
Soran9 ayErkeklerin bu kafada olmasının nedeni, bakire olarak evlenmenin kadınların fazlaca işine geliyor olması... demişsin anlamadım bunu neyimize yarayacak ki
- 9 ay
Türk erkeği, bakire eş alıyorsa kesenin ağzını açar, masraftan kaçınmaz. Sıfır eşya alıyordur çünkü... Evleneceği kadın bakire değilse düğün yapmaya bile gerek görmez.
- 9 ay
Buradan anla işte, Türk erkeğinin kadını insan değil, eşya olarak gördüğünü...
- 9 ay
"Evleneceği kadın bakire değilse düğün yapmaya bile gerek görmez."
Müstakbel eşinin ilk erkeği değilse, kadının geçmişte cinsel ilişki deneyimi varsa... Kendini bakire göstermek isteyenler neden zar diktirmek için masraf ediyorlar sanıyorsun? "Zar yoksa yüzük de yok" lafı twitter'da boşuna mı yayıldı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
9 ayBize seks için deger veren erkekleri savunmamakla beraber cinselligin herkes için bir istek ve ihtiyaç olduğunu hatırlatmak isterim. Kızlar size yalvarıyorum artık şu ataerkil düzene boyun egmekten vazgeçin, ya cinselliginize çokça deger verin cok sevin. Su dünyada kadin cinselligi kadar mükemmel bir şey yok. Neden korkuyorsunuz neden? Farkinda misiniz bekaret tasmasıyla ce zar safsatasıyla daha kendi kendinize zevk almanızın, kendi bedeninizi tanimanizin bile önüne geçiliyor? Hemde yıllarca. Finalde de Kocanizin yetersiz cinselligi ile hayat boyu cinselliginiz çalınmış olarak hayata veda ediyorsunuz? Çünkü siz sadece beyiniz için hayat boyu saklanan bir malsiniz bunların gözünde. Bizim bedenimizden ve zevk almamizdan ne kadar korkuyorlar görmüyor musunuz? Neden mesela seks istemeyezsiniz gibi görüyorsunuz, siz istediğiniz cinselligi alamayınca uzaklaşın kızlar? Size kötü cinsellik sunacak belki o adam neden ona mahkum olasınız bu kadar mı değersiz cinselligimiz? Lütfen uyanın artık.
10 Yorumla Sana yaklaşım amacı sadece cinsellik olduğu için ve amacına ulaşamayacağı görünce uzaklaşır. Seven bu durumda uzaklaşmaz bekler
00 YorumlaBaşka bir çiçeğe yönelir sonuçda bal toplamaya çıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBunu uzun uzun bilimsel de açıklayabilirim ama buraya kısa yazacağım. Cinsellik dışında kadının erkeğe verdi diğer şeyler sorun, tartışma, maddi kayıp gibi şeyler. Ayrıca bu yaşla da alakalı. Yaşınızı genç görüyorum. Bu da kolay bırakmak için bir etken çünkü yine birini bulabilir, zamanı var.
00 YorumlaDerdi cinsellikse istediği oysa baktı olmuyor uzaklaşır
00 Yorumlacinsellik yoksa ne işimiz olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayAmacı o sevmiyor seks için yaklaşmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. baştan niyeti bellidir, ümidini bitirmişsindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
9 ayKarşılıksız bir şey yapmak istemediği için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAmaçları sırf o da ondan
10 Yorumla
9 aySevmemiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aybeslemeyin alışmış
00 Yorumla
9 ayAmacı cinselliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayCinsellik alamamasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayDüşüncesi cinsellik.
00 Yorumla
9 ayTercih
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne