Eski sevgilimle beraber olduk tekrar o günden sonra kendisini geri çekiyor. Buluşma ayarlıyorum beraber olmak için gelmiyor. Ama sürekli seni özledim diye mesajlar atıyor. Nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde sebebi istediğin aldıktan sonra olayın daha da ileri gitmesini istememek yani kızlar genelde bu tür ilişkiyi yaşandıktan sonra bir gelecek bir tane ciddi bir yaklaşım ciddi bir hayat plan içerisine girerler ve sevgilisi ile bir gelecek plan olmayan öylesine takılan erkekler bu tür durumlarda yine de kaçmayı tercih eder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Korkuyordum sana yetmeyeceğini düşünüyor ya da pasif gay olduğunun farkına vardı ondan yanasmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya daha ateşilisini buldu ya ilişki esnasında yetersiz kaldı ya seninle olmayı sevmedi ya da ayrılmayı düşünüyor vs.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Seninle tekrar beraber olmak istemiyor
117 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden sürekli özledim gibi mesajlar atıyor?
Soran+1 yılEvet yaşandı bunlar aynı dedigin gibi
Soran+1 yılDedim ama bidahakine hap felan alırsın daha iyi uzun olur diye ama yok adam gelmiyor
Soran+1 yılDaha ne kadar zaman vericem 2 ay oldu gelmiyor kaç kere buluşma ayarladım bundan sonra bende çagırırsa gitmem bu ne ya
Soran+1 yıl25 yaşındayım
Soran+1 yılHayır canım ilk degil
Soran+1 yıl5 dakika oda hemen boşaldı zaten fazla sert ve hızlı olmamasına rağmen yani
Soran+1 yılEvet dedim tabi sende iş yok dedim döndüm arkamı yattım sinir oldum ama sonra barıştık tekrar
Soran+1 yılKaç kere gönlünü aldım ama alındın mı dediklerime dedim yok gülüm dedi.
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Demekki performans hoşuna gitmedi seks den kaçıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan sıkıntı yok çok iyisin çok tatlısın diyor bana
Soran+1 yılBi bilsem bak yatak da gerçekten benden yana sıkıntı yok kendisi erken boşalıyor bide sertleşme sorunu oldu o kadar bidahakine ilaç alırsın daha iyi olur dedim gelmiyor adam
+1 yılhamile kalmaman için geri çekiyordur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyeni sevgilisini ekemiyordur
00 Yorumla Çokta sallamiyor iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni arzulamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu anlamanın basit yolu var ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri