okunan ezanlar şahit çok üzdü beni, allah bana yaşattığının bin mislisini ona yaşatsın. elimi bile sürmücem allah haklıyı haksızı görüyo allah vericek onun cezasını.
Sen ne diyosun benim namusum iki paralik oldu benden foto istedi israrla inat ettim telefonum bozuk bi yerlere resim gider dedim uyurken sinif grubuna gitmis beni terketmesin diye her dedigini yaptim
hiçbir şey yapamazsın, sana tecavüz etmedi, altına yatarken iyiydi seni istemiyor diye yok kızına şunu yapıcam yok intikam alıcam, zavallılık yapma, yazdıkların bile suç şuanda
kimseyi savunmuyorum ki başta söyledim ama sen doğmamış bir kız çocuğunu sırf babası şeref yoksunu diye şöyle yapıcam böyle yapıcam dersen, seni cimere verir, onlara hesap vermeni sağlarım
insanlığını kaybeden sensin, olmamış bir çocuğa şunu yaparım bunu yaparım diyecek kadar zavallısın altına yatıyorsun şeref siz çıkıyor, bu sizin hatanız başkasında hata bulmayın
yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım, hem o tecavüz ettireceğini hem de bana attığın hakaret yazılarını öyle gizlenip yazarak bulunmayacağını sanıyorsan, kapına gelen tebligat ile gerçeklerle yüzleşeceksin
Haklısın kızmakta, ama maalesef durum böyle, sizde içgüdü olarak bulunan kendini koruma psikolojisi erkekleri de ulaşılmazsa ulaşmaya teşvik eden bir tabuya dönüşüyor, iki kadın arasında mutlaka bakire olanı seçmeye meyil ediyor psikoloji olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
alacağını aldığı içindir
Yaşama amacı o merak etme ama onun ailesinden birinede yapan çıkar ozamn kendine gelir
onun yaşama amacı onu yaşattı beni öldürdü
halime bak adım çıktı kimse benle arkadaş olmak istemedi
insan bi kadar bencil olmamalı
böylelerine bişey olmaz
Olur da denk gelmemiş bir gün ölür merak etme
okunan ezanlar şahit çok üzdü beni, allah bana yaşattığının bin mislisini ona yaşatsın. elimi bile sürmücem allah haklıyı haksızı görüyo allah vericek onun cezasını.
Kesinlikle öyle insanlar unutma yaşadığını veya kendisine söylenen sözleri bile bir başkasına yansıtıyor 😉
Allah düşürmesin çok kötü oldum kesinlikle katildiğim bir olay degil
Allah gercekten düşmanımın başına vermesin boylesini
Amin amin
İstediğini almış sonuçta? Kız neden peşinden gider?
Seviyodur
ya da durustce gorusmek istemiyorum demesini istiyodur
Neden böyle bir hata yaptın nasıl hissediyorsun kendini
Çok israr etti o kadar inat ettimki tatli diliyle o inadımi kırdı, is biter bitmez aninda soğuk davranmaya basladim ne selam ne sabah.
Yuz vermemeye calisti aklı sıra
O tatli dilli adam gitti yerine ilgisiz biri geldi
Konuşmak ister misin saygı cerçevesinde
Üstüne kalmasın diye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz 🌹😎
sorumluluk almak istemiyordur
Ben onun ayağına gelerek o sorumluluğu aldım ama
Bi anda beni hiçe saydı o hep kendini düşündü
sorumluluk falan almadın istedin seviştin zevk aldın
Sen ne diyosun benim namusum iki paralik oldu benden foto istedi israrla inat ettim telefonum bozuk bi yerlere resim gider dedim uyurken sinif grubuna gitmis beni terketmesin diye her dedigini yaptim
O napti zoru gorunce kacti
Hep fedakarlik eden bendim
Benle ayni grupta odev yapmak istemeiler
Hiç kimse beni sevmedi hep o pislik yuzunden
Allah aşkina neyim zevkini aldim uc bes dk durdun sktr oldu gitti
Bi gun kizi olsun onun kizini bayiltip tecavuz ettiricem
Ondan intikamimi feci alıcam
Onun süründüğünü görmeden allahın adını verdim bana bu dunyada huzur yok
hiçbir şey yapamazsın, sana tecavüz etmedi, altına yatarken iyiydi seni istemiyor diye yok kızına şunu yapıcam yok intikam alıcam, zavallılık yapma, yazdıkların bile suç şuanda
Suç oylemi beni satti lan sattı
Onun yaptigi ne suc deilmi
Zavallı olan ben degilim haddini bil
O serefszi bana savunma
sattıysa bu bir suç, polise git
Orspunun cikardigi hem benden uzaklasiyo hem baskasiyla birlikteligimi ogrenip beni bayiltip adamla birlikte halledip kayda aliyo
Kim suclu
kimseyi savunmuyorum ki başta söyledim ama sen doğmamış bir kız çocuğunu sırf babası şeref yoksunu diye şöyle yapıcam böyle yapıcam dersen, seni cimere verir, onlara hesap vermeni sağlarım
Sanane sana noluyo irz dusmaninin avukati mi kesildin benim basima, hepiniz mi insanliginizi kaybettiniz.
Skrim oyle babayi
Sizin hepinizin kanı bozuk
insanlığını kaybeden sensin, olmamış bir çocuğa şunu yaparım bunu yaparım diyecek kadar zavallısın
altına yatıyorsun şeref siz çıkıyor, bu sizin hatanız
başkasında hata bulmayın
Onun cocugu evlat da benim babamin cocugu evlat değil mi ben insan degil miyim, bana srefsizlik eden de hic mi suc yok.
Bana yanlı konuşup durma
yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım, hem o tecavüz ettireceğini hem de bana attığın hakaret yazılarını
öyle gizlenip yazarak bulunmayacağını sanıyorsan, kapına gelen tebligat ile gerçeklerle yüzleşeceksin
Bide tehdit ediyosun boyle bi durumda, benim burada hayatimin skmisler sen beni tehdit ediyosun
Gram insanliktan nasibini almamissin
Yalan konuştum
Oyle bisey yok
tamam vazgectim sil
Bide sen karartma dunyami anam babam yaşlı
ben naptım bu insanlara allahım ben naptımmmmmmm
yeterrrrrrrr
bana zarar vermeyin artık yeterrrrr
Üzerine. kalacak korkusu
Bu uzerine kalma lafı bana cok kaba geliyo kadinlar mal degil, beni istemeyen birini ben napayim.
Ayrica aşiret miyiz biz
Çapsız ozguvensiz erkek korkusu
oreoevladı olduğu için
Tam olarak öyle biriydi
O zaman ilk kanı niye veriyorsun madem biliyordun senin de suçun var zırlama şimdi
Sen ne konusuyosun bilip bilmeden, soktugunu anlamadim bi sene sonra ogrendim.
Karanlikti bisey yapamadi sandim
Aceleye gitti
Bi sene sonra mı öğrendin aşisldkaşlsdkaşldkaşl tamam
Hemde kim sayesinde
Arkadaşının oda arkadaşı sevgilimdi
Arkadaşi sevgilime demis
Sonra kiyamet koptu
Sevgilimi kiskandi benden
Üstüme kalacak diye😄
Fazla önemsemiş kendini, bu şekilde dusunen birini başta ben istemem zaten, ben sadece durust olmasini istedim.
O da öyle bir tipmiş
O kadar pisman oldum ki yakinlastigima😞
Yanlış tercih olmuş ama olan olmuş
Başıma kalmasın diye ☺☺
@HeadSh0t çok dogru
Teşekkür ederim ☺
Başına kaldığı için kurtulmak için
Pardon kim kimin başına kaliyo, ona mi kalmışım ben, beni istemeyen birini sevecek kadar gurursuz muyum
Değilsindir muhakkak ama malum kişi korkusundan kaçmış işte
Çok dedim ona cok inat ettim sozumu dinlemedi agzimdan girdi burnumdan cikti beni ikna etti sevismeye
Bu hikayede yanan ben oldum
Bi hatadır olmuş artık yapacak bişiy yok önüne bakacaksın sonuçta sende zevk aldın hoşuna gitti en azından öyle düşünüp bi nebze rahatla
Kullanik atmak ister amasyada
Karaktersiz ıld için
Aldım verdim ben seni yendim
Niye kaçayım Kızlıgını almışım
Alacağını aldı, daha bakmaz arkasına
Başıma kalır diye
Üstüme kalmasın diye
Korkmustur
Korkaktır
Ona erkek denmez ki
Böyle bir şey yok
Evlenmemek için
Ben bayıliyor muyum onunla evlenmek icin😒
Kendini bisey sanmis😒
O. s evladi madem sevmiyo kanıma girmeyecekti bana da yazik gunah
Haklısın kızmakta, ama maalesef durum böyle, sizde içgüdü olarak bulunan kendini koruma psikolojisi erkekleri de ulaşılmazsa ulaşmaya teşvik eden bir tabuya dönüşüyor, iki kadın arasında mutlaka bakire olanı seçmeye meyil ediyor psikoloji olarak
Namus bu kendini koruma psikolojisi dediğin namus
Kendine bağladi sonra defoldu
Hayat devam ediyor, kendini üzme bu kadar
Kullanmış bırakmış ondan
istediğini aldı.
GT korkusu
Korksun bir gun hayatina ansizin girip herseyi alt ust edicem