üç aylık ilişkim vardı erkek arkadaşımla cinsel birliktelik de yaşadık ama mesajlarıma hep geç dönüyordu özellikle son zamanlarda 7,8 saatlik geç dönüşler oluyordu. neyse dün günaydın yazdı bıraktı öğlen ben ona mesaj attım ne zaman buluşacaz diye soru sordum çünkü bu hafta buluşuruz diye konuştuk sonra yazmadı görüldüsü kapalı. sonra seni özledim canım cevap yaz dedim bunlar 12.30 gibi oldu sonra akşam 7de akşam yemekte story attı bana hala cevap yok. benim canıma da tak etmişti bir aydır böyle.. ben de mesaj yazdım bitti diye sonra engelledim her yerden bir tek aramayı açık bıraktım belki arar açıklar diye aramadı gururum çok incindi. dünden beri ağlıyorum kusuyorum napacam yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGeçmiş olsun. Ayrılık zor, değer verdiğin kişinin değer vermemesi daha da zor, lakin hayat devam ediyor ve senin için senden daha özel bir varlık olmamalı, çünkü senden bir tane daha yok. Güçlü ve dirayetli olmalı, yıkılmadığını dimdik ayakta ve daha güçlü olduğunu göstermelisin. Ben sana inanıyorum. Sende kendine inanmalısın
02 Yorumla
Soran1 yılsence bana döner mi
- 1 yıl
Senin ona dönmen kendine vereceğin en büyük zarar olur. İdealleri ve prensipleri olan, geleceği olan biri değil misin?
En İyi Cevaplar
Sadece 3 aylık bir ilişkide nasıl bu kadar bağlanma yaşayabiliyorsun onu da geçtim neden cinsel ilişkiye giriyorsun?
Şahsi fikrim şudur ki cinsel ilişki için çok daha fazla zaman geçirmek ve tanımak gerekirdi. Şöyle biraz sanki İstediğini elde edince senden sıkılmış hevesi kaçmış gibi hissettim. Sana gelince sadece 3 aydır Konuştuğun bir adam için kusman, ağlaman çok saçma kendine gel toparlan Bir erkek için değmez hayatına devam et.00 Yorumla
Yani ilişki yaşayıp bırakmış sanırım yazık şu kıza ya ne karaktersiz erkekler var yeter artık ya ha fb diye de bişey çıkartmışlar saçma sapan işler geçmiş olsun ne diyim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılburada yazılan tüm yorumları boş ver bu çocuk cinsellik peşinde senle ciddi düşünmüyor ve libidosu yükselinçe tekrar seni arayacaktır emin ol yapman gereken ğeri döndüğünde kabül etmemen benim ğibi ğeçmşe önem vermeyen sadık bir eş bulup evlen
03 Yorumla
Soran1 yılkesin arar mı peki
- 1 yıl
senle bu konuyu sabaha kadarda konuşabilirim
- 1 yıl
kendi profilin yok mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak durun direk
00 Yorumla
1 yılAdam seni sevgili olarak görmemiş ki seni fb olarak kullanmış
00 Yorumla
1 yılAzınca gelecektir yine ama bence sen kendini düşün hatalarını telafi edersin hayatına devam edersin bence
02 Yorumla
Soran1 yılonu bana nasıl döndürebilirim engeli kaldırsam döner mi dönsün ağzına sıçıp yollayım istiyorum
- 1 yıl
Onu bence takma şimdi engeli açsan bile yazmaz
1 yılSen güvendin ve sevdin en azından aranızdan birisi bunu yaptı merak etme acısı da geçiyor anısı da
00 YorumlaSeni sevmiyor buyuk ihtimalle baskasi var. Unut sen onu
02 Yorumla
Soran1 yılaramızda aşırı iyi bir ten uyumu vardı adetliyken öğle arasında bile seks yapmak istiyordu benle nasıl bitti
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAklıni başına alıp değersizlestirildiğin bir ilişkiden kurtulduğunu dua edeceksin.
06 Yorumla
Soran1 yılevet haklısın ama çok acı çekiyorum
- 1 yıl
Hep aynı şiddette acı çekmeyeceksin. Toparlanacaksin, kendine geleceksin ve kendine geldikçe üzüldüğün için kendine kızacaksin. Hiçbir insan kendisine bunu yapan kişi için üzülmemeli
Soran1 yılben haksız değilim dimi çünkü ilgisiz bırakınca trip attığımda hep beni suçluyordu kaç yaşında insanlarız ergen miyiz trip atma diye
- 1 yıl
Sen kadınsın yaşın kaç olursa olsun ilgi istersin. Senin suçun günahın yok bunda. O gitmek istemiş ve senin triplerini bahane etmiş
Soran1 yılevet ama neye şaşırıyorum biliyor musun aramızda aşırı iyi ten uyumu vardı adetliyken bile benle sevişmek istedi öğle arası iş yerime gelip beni alırdı sevişirdik nasıl vazgeçti benden
- 1 yıl
Başkasını bulmuştur belkide. Seni üzecek şeyleri düşünme. Sana yaptığı haksızlıkları düşün
1 yılGeçmiş olsun kurtulmuşsun belki zor olacak ama atlatırsin
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl atlatacam hiç geçmeyecek gibi
- 1 yıl
şu an yeni olduğu için böyle hissediyorsun normal olarak kendine biraz zaman ver.
1 yılGhosting yapmış. Cinsellik yaşayıp kullanmış seni. Ayrılmış.
06 Yorumla
Soran1 yılten uyumumuz çok iyidi adetliyken bile benle sevişmek istiyordu bu hafta bile seni çok özledim buluşalım dedi noldugunu anlamadım
- 1 yıl
Bence tekrar geri dönse bile konuşmaman gerek onunla. Seni sevmiyor. Seven insan böyle yapmaz.
Soran1 yıldöner mi sence
- 1 yıl
Dönse bir anlamı var mı senin için olmamalı
Soran1 yılhayır ama merak ettim yorumunu dönerse egom tatmin olacak
- 1 yıl
Hiç bir şekilde arkana bakma
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arar senin gibisini bulmuş ben olayım birakmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler maalesef istedini alana kadar, bu yüzden emin olmadığınız erkeğe vermemek lazım
00 Yorumla
1 yılOna yazmadan onu pişman etmen lazım istiyorsan ama bence gereksiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Normaldir, hepsi normal, alışırsın!
Yeni sayfalar aç!00 Yorumla
1 yılAlacağini almis ihtaiyavi oldugunda gelir yine merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 3 ayda sen aşırı şekilde bağlanmışsın bırak yaa. Başka erkek mi yok alla aşkına sen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel beklentisini karşılamış ve bırakmış. Acı bir olay, üzüldüm.
05 Yorumla
Soran1 yılcinselliğe doymuyordu benle adetliyken bile sevişmek istiyordu öğle aramda çalışırken bile iş yerinden alıp sevişmek istiyordu
Cevap sahibi1 yılYani doyumsuz olabilir, mümkün de senden isteğini alıp ayrılması karaktersizlik. Hele bu şekilde, bilemiyorum. Zor bir durum senin için.
Soran1 yılsence döner mi geri
Cevap sahibi1 yılLa dönse de sevmiyor seni. Obje olarak kullanmış. Razı isen belirt, döner.
Soran1 yılhayır dönsün ağzına sıçım istiyorum razı olduğumu nasıl belirtecem
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden alacağını aldı artık yoluna bakıyor ne olacaktı 3 ay içinde sana bağlanmasını mı bekliyordun
00 Yorumla
1 yılTen uyuşmazlığınız vardır belki unutma cinsel yaklaşımdan memnun olmayan hiç bir erkek geri dönmez
01 Yorumla
Soran1 yıltam tersi aşırı uyumluyduk reglken bile benle olmak istiyordu haftada iki olmazsak cıldırıyordu öğle arası bile benle sevişmek istiyordu
1 yılDiğerleriyle ilgilenmekten cepteki kekliğe geç dönüş yapıyor 🤭😎
00 Yorumla
1 yılçok mu kötüsün bacım... boş inşaatta mı yok at kendini
00 YorumlaEngeli degil yeniden p nisini kaldırmam gerek
01 Yorumla
Soran1 yılnasıl
Kullanmış bitmiş iste
02 Yorumla
Soran1 yılartık arzulamıyor mu beni
1 yılKısa zamanda kurtulmuşsun iyi yanından bak..
02 Yorumla
Soran1 yılevet ama acı çekiyorum
- 1 yıl
Geçecek sonunda o acı önüne bakmaya devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOrsp çocuğu erkeğe denk gelmişsin... Üzüldüm...
00 Yorumla E istediğini hevesini aldı gittiv
00 Yorumla
1 yılSevişince erkek sogur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cinsel ilişki derken tam birleşme mi yaşadınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini onsuz bir hayata hazırla şimdiden
02 Yorumla
Soran1 yılama nasıl
Cevap sahibi1 yılYeni biri yeni hobiler spor sağlıklı beslenme iş güç, hr şey olabilir
Gizli Üye(18-24)1 yılNeyin hesabını sorcan sende yatmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKullanmış seni, bir şey bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSize böyle insanlar müstehak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. unutacaksın bitecek
01 Yorumla
Soran1 yılişte çok acı çekiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılbaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
1 yılkullanmış atmış seni aşlsodıaşsdokl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hamilesin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alacağını aldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılişin çok zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılhayirli ramazanlar
00 Yorumla
1 yılBir ibrik su geçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılayrılman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik oldumu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi