Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradan ahkam kesmek zor. Yalnızca tahmin yazabilirim...
1. Çok sadık olduğu bir sevgilisi vardır ve ona ihanet etmek istemiyordur.
2. Siz isteseniz bile bir bayanın nikahlısı dışındaki bir erkekle cinsellik yaşamasını doğru bulmuyor olabilir.
3. Cinsel sorunları vardır veya başarılı olamayacağı endişesi vardır. Bu durum erkekleri utandırır.
4. Sizinle ancak telli duvaklı gelin olarak evine getirdikten sonra seks yapmayı düşünüyor olabilir.
5. Cinsel yolla bulaşabilen hastalıklar veya hamilelik gibi endişeleri vardır.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn güzel görüş seçtiğiniz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Erkek sandığınız kadar cinsel isteği olan bir canlı değil. Bilimsel araştırmalar kadınların çok daha fazla cinsel isteğe sahip olduğunu gösteriyor. Erkek sadece bunu saklayamıyor.
Erkekler cinsel birliktelikten ziyade duygusal birliktelikleri daha çok sever. Örnek olarak bir erkek için eşi ile birlikte kamp yapmak veya doğa yürüyüşü yapmak cinsellikten çok daha zevklidir.
Ancak kadın çocuğa bakmak için evrimleştiği için bu tür şeyler ona çok zevk vermez.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Belki deneyimi yoktur sana karşı komik gözükmemek adına bunu yapmak istemiyor olabilir. Veya kendini ağırdan alıp zamanla bunları yaşamak istiyor olabilir. Evet ilk bakışta çok garip gelebilir. Genelde erkek istekli olur kadın yapmak istemez. Ama senin yaşadığınsa tam tersi bir durum.
00 Yorumla
Ülkemizdeki kadınların aşırı yüksek, doymaz libidosundan. Zaten ceset gibi yatıyorsunuz. Erkek a noktası, g noktası, u noktası, kliyoris uyarması tüm işi yapıyor.
Cinsel geçmişi olan erkek doyuyor ama cinsel geçmişi olan ladını hiçbir erkek doyuramıyor.01 Yorumla
Soran+1 yıldoyumsuzluk var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Siz erkekleri her daim hazır ve ister diye düşündükçe daha çok hatalar ve yanlışlar olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki cinsel isteğini azaltan hastalığı vardır.
00 Yorumla
+1 yılKendi görüşümü söylüyorum. Sadece tek bir kadına ruhuyla bedeniyle teslim olmak isteyen biri cinselliğin sadece fiziksel temas olmadığını bilir. En yırtıcı hayvanlar bile bu işe duygularını katıyor. Cinsellik sonrası gözlerine baktığın kişinin omzuna başını koyamadıktan sonra o cinsellil sadece anlık rahatlamadan ibarettir. Öte yandan bunu erkekler diye genellemek doğru olmaz zira kadınlarda böyle olabiliyor. Gel gelelim cinsellik doğal bir şeydir, hormonlarımızı kontrol edemeyiz sonuçta, fakat libidosu ne kadar yüksek olursa olsun insanın karakteri ile alakalı bir durumdur kadına yahut erkeğe düşkünlüğü. Gemi kaptanı olarak çalışan biri olarak her limanda bir sevgili yaftasına çok maruz kalan biriyim. Bu güne kadar hayatına birini almamış biri olarak bu sorunun soulması biraz içimi dökmeme sebebiyet verdi. Soru sahibine teşekkür ederim
84 Yorumla- +1 yıl
Güzel ifade edilmiş👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılGüzel yazınız içinde ben teşekkür ederim hayatınızda kimse olmadı o zaman sizi etkileyen biri olmadı
- +1 yıl
Evet lakin bu kendimi çok yüksekte gördüğüm anlamına gelmiyor elbette. Kriterlerim biraz farklı sanırım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim basima benzer bir durum geldi. Bir cok sebebi olabilir.
Bir kizla muhabbetimiz baya iyi baslayip, olay ilk bulusmada cinsellige gitmisti. Ama ben opusme ve yiyismeden sonra kendimi durdurmustum, cunku kizda benim hemen kendimi kaptirmamam gereken bazi isaretler vardi. Bekar anne olmasi, vucudunda anormal derecede dovme olmasi ve bulusmamizdan bir kac hafta once tanisi konulamayan (veya bana soylenmeyen) bir hastalik nedeniyle bir sure hastanede kalmasi beni soguttu. Cinsel bir hastaligi olabilir diye birlikte olmak istemedim ve kesinlikle olmamaya karar verdim. Sonra da bir daha basbasa bulusma ayarlamadik zaten. Ama hala arkadasiz ;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat ne garip gerçekten olan var olmayan var olupta vermeyen var 😂 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
62 Yorumla- +1 yıl
hayat garip gerçekten :)
kimi yokluktan ölür
kimi içinde yüzer ama kıymet bilmaz
Soran+1 yılilk defqa bunu yaşadım
İki sebebi var ya sende sorun var ya da onda. Seninle ilgili emin olamadığı ya da fiziksel olarak adamın hoşuna gitmeyen bişeyler olabilir. Onunla ilgilide tecrübesi yoktur memnun olmamandan çekinmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılErken geldi sorunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki onu sınamak istediğini düşünmüştür eğer ciddiyetin var ise adımı sen atabilirsin herşeyi de erkekten bekleme kızları da anlamıyorum kadın erkek eşitliği varsa yeri gelince kızda atmalı adımları cinsel geçmişi olmaya da bilir ya da senin ileride sıkıntı yaşamamanı da isteyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi uzun boylu fıstık gibi kızı kim istemez adam bile bana vermez deyip daha ileri gidemeden boşalmış. Ben olsam seni sabaha kadar bırakmaz her tür yapardım. Bu adam gelen şansı amorti gibi değerlendirmiş
00 Yorumla
+1 yılSırf cinsel ilişkiye girmek için girenleri ben anlamıyorum zaten duygu yok bir kadın bana çekici gelmediği zaman bende yapmam belki sorun odur senin sohbetin muhabbetin hoşuna gitmiştir ama iş cinsel ilişkiye gelince belki hoşuna gitmemişsindir
00 Yorumla
+1 yılBizede ancak kızlardan odun kızlar denk gelir o kadar romatik bir erkeğim ama benim ki de olmaz diyor..
İstemiyorsa sıkma ama sebebini oğren tanikşde neden?02 Yorumla
Soran+1 yılKader
- +1 yıl
Boyle kader olmaz bu Boyle gitmez zaten..
hayat böyle bişi işde yapmak isteyen zıpkın gibi erkek olur vermek istemezsin. böyle bir tip çıkar sen uğraşıp durursun. hayat gerçekden ilginç.:) yanlış anlama kızma şahsi düşüncem.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılDüzenli seks hayati olması lazım
He ben hemen kontrolü ele almak istiyorum diyorsa
Yotubeden erken boşalma ile alakalı ürologlari izleyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konularda konuştunuz mu daha önce? Belki evlilik dışı ilişki yaşamak istemiyordur, inancına veya geleneklerine bağlı biridir vs vs bu tarz bir sebebi olabilir. Ay erkekler ile kızlar rol değiştirdi resmen ne günlere kaldık🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkekler kız gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.75 boy balık et alımlı o an ayak bileklerinden başlayıp dudaklarına kadar yalardim ya çok özgüvensiz ya da çok deneyimsiz ama sevişmede anlamış olman lazımdı deneyimli mi değil mi yazık etmiş o ortama da sana da.
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum dediğim gibi oz güven eksikliği ortaya çıkmış. Ama sen bu giriskenliginle ve tecrubenli bunu kolay atlatmasini saglarsin. Ama şu var ki sen ne kadar tatmin olabileceksin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaza cekiyor kendini sen indir donunu yalamaya başla yelkenler suya iner zaten
55 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
İndirmiş ama kaldıramamış
Soran+1 yıleşşemeye çalıştım ama şstemedi bir dahkine daha ısrarcı olucam birazdan gidicem evine
- +1 yıl
Eşşemeye? :))
- +1 yıl
Yangın büyük 🔥🔥
Ah bize denk gelmez ki böyle sevgililer işte siz de nerden bulursunuz böyle erkekleri anlamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılüniversitede
Soran+1 yılBurana yz
Manyak mıdır nedir ya boş kaleye gol atılmaz mı ya bence partner değiştir
14 Yorumla
Soran+1 yılilk defa yaşadım valla
Soran+1 yılbence sizi biz bulamıyosunuz ya da özgüven cesaret yok çocuk teklif edince direk atladım yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye ve cinsellik yaşamak istemeyen erkek hmm 🤔 Pek sık görülecek bir durum değil gibi sgajzjdhdhdb
21 Yorumla
Soran+1 yılgarip işte aynn
Bence öyle düşünme, tecrübesi olmayabilir. Varsa da sana değer veriyor olabilir. Ne diyeyim acele etmeseniz daha iyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyiyişmek? yahu bırakın artık şu fake hesapları @admin neredesiniz yahu artık engelleyin şu gizli hesapları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrubesizligini veya cok istekli oldugunu gormeni istemiyor olabilir hele ki yeni sevgiliyseniz ağirdan da almaya calisiyor olabilir sen daha evvel onla seks yasadin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilk oluyordu
+1 yılS.1kse neden s.1kti s.1kmese neden s.1kmedi ne b00k yiyecemizi şaşırdık ya
04 Yorumla
Soran+1 yılistekliydim libidom yüksekti
- +1 yıl
Yanlış kişinin yanindaydin benim yanımda olsaydın deler geçerdim
Soran+1 yılböyle diyenler de tırt
- +1 yıl
Gel tirt olup olmadığını yaşa 🙂
+1 yılSenden korkmuş, normal davransan nasıl üstüne atladığını görürdün
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke daha önceki sevgililerimde bunuy aşamadım hiç
+1 yılniye istemez tecrübesiz olduğundan olabilir ilk sevişmesi ise erken boşalma olabilir kadını memnun edememe fikride gelmiştir aklına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel ben doyurayım😅 işin şakası genelde erkek arzular kadın naz yapar, bu adam neden yaklaşmadı hayret. Bakire olmadığınıda biliyor üstelik... tecrübesi yok sanırım utanmıştır. Sormadın mı geçmişte ilişkin oldumu diye
00 Yorumla
+1 yılAceleci davranmak istememiştir aslında bu erkekler altın değerinde siz bunun farkında değil siniz erkek yanlış kızı seçmiş
00 Yorumla
+1 yılBakire olduğunu düşünmüş olabilir belkide çekindi belki de bakir
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim söyledim ya
- +1 yıl
Kız bunu mu kafaya taktın
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yapar yapar, ha seni seviyosa ve sende bakire falan degilsen sana bakisida degisir
04 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim biliyorda yani söyledim
Soran+1 yılnee yapıyım yani bekle biraz daha mı diyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş kaleye golü kaçırıyorsan, oyuncu değişikliği olduğunda neden ben çıkıyorum demeyeceksin. Ciddi anlamda seni yorar bu çocuk baştan söyleyeyim.
06 Yorumla
Soran+1 yılo kadar çok şey yaptım ki hani güzelde bir kızım yüzüm fiziğim 1.75 boy beyaz ten balık et ilgi çekerim çok normalde anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBen söyleyeceğimi söyledim, gerisi sana kalmış. Uğraşmak istiyorsan uğraş.
Soran+1 yılhaklı olabilirsin biraz deniycem kısa açık giyinip
Cevap sahibi+1 yılLütfen yanlış anlama söylediklerimi ama ben kız olsam, istekli olsam, sevgilimden cinsel şeyler istesem beklesem ve bunu açıkça belli etsem ve karşılık alamasam baya tepki gösteririm ve avcunu yalatırım o sa-lağa. Tolerans asla göstermem. Sen belki daha farklısındır yapı olarak, şans verebilirsin. Anormal değil tabii ki ama seni uğraştırır bu çocuk buna %100 eminim. Olay yani hadi hep cinsellik yaşayalım da değil. Demek istediğim istekleriniz ve beklentileriniz uyuşmaz belli bir noktadan sonra.
Soran+1 yılbilmiyorum ama bugün doymak istiyorum bunu söylüycem aksi bir şey olur yaparsa
Cevap sahibi+1 yılTepkini sert ve net şekilde belirt
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılsnn deneyimini bilmiyordur hani bakire sanıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılolan kaldımı ya adfafafd
- +1 yıl
bilemiyorum bana denk gelmedi ama olan var se de onun da hakkını yemek istemem
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya yoksa daha önce yapmadıys abelki yapmadı ya da utandı desem neden utancak 😂
07 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz değildir inş
Soran+1 yılneler yaptım başka biri olsa eski sevgilim zaten ben yapmadan zorla yapıyordu beni ve güzeldi
Soran+1 yılolması gereken normali o zaten de işte
Senin kadar libidosu yüksek değilmiş birde üniversite gidiyor giye bilmesi mi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen önceki sınıftan eski sevgilim parçalıyordu
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. daha detayli anlatsan yardimci olurduk. oglsman biraz acemi belli ki
00 YorumlaDasdaslarina tekmeyi basıp, mmkkk ipppnesi deyip oradan ayrilip bana gelmen gerekirdi💪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılAğırdan almak istiyordur belki dksks Komik biraz evet. Ya da özgüveni yok. Korktuğu bir şey var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten böyle mi oldu yoksa şakamı bu 🤔🙄 bir erkek ister kadın naz yapar ama saçmalık git partner değiştir canım sulak işlerle uğraşma
06 Yorumla
Soran+1 yılşaşkınım bnde valla
Cevap sahibi+1 yılOnun yerinde ben olsaydım ohohooo :D :D zevkten uçmuştuk
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç tanışma şansımız var mı
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılTanışma şansımız var mı
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. İyi orta açmışsın ama reddetmesini anlamadım. Bence o eve geldiğine başka şekilde pişman etmeliydi
00 YorumlaBelki de senin ile sadece evlenince yapmak istiyordur o zaman daha makul gibi görünüyor olabilir ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle şeyler. kendi iffetini korumuştur belki:)
Tecrübesi yok muhtemelen ya da bir çekincesi var.
Bilemedim.. sorunu çözecek olan sensin00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oha eve atıpda yapmayan erkekde erkeğim die gezmesin 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ki ilk defa oldu böyler
Soran+1 yılbilmiyoeum dışardan bakınca tam badboy aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bi kızın ağırdan almasından daha çok azar. İstekli görünmesinden etkilenmiyor bazı erkekler kızların
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacemi garibim.. başkası olsa bir hafta oturamazdın.. bi nevi şanslısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke
Cevap sahibi+1 yılöğret🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılya onu yeterince tahrik edemedin ya da bu işlerde tecrübesi yok arkadaşın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSiz bizi hep uçkur meraklısı zannediyosunuz galiba seks yapmak zorunda mıyız
05 Yorumla
Soran+1 yılyapmadık onla hiç işte daha
- +1 yıl
Yapmayın yapmak zorunda değilsiniz sarılıp uyumayı deneyin eğlenmeyi deneyin ne meraklısınız seks yapmaya
Soran+1 yılhormonlar problems istek
- +1 yıl
Ne dersem diyim fikrin değişmeyecek bir tek onunla yaşamak istemiyosundur neticede
Soran+1 yılSevgilimle
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakire sanıyor seni ya da korkusu var penisimi beğenmez diye
02 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimsiz olması korkutyor inş değildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni istememistir cinsellik sevmiyodur veya o an hazır değildir ruhen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide dini inancı vardır Allah korkusu herkes sen gibi olacak değil ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesi olduğuna emin misin daha önce? Eskişehir mi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElde etmişsin işte de doymamışsın 😂
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. birdahakine daha ısrarcı ol kucağına filan otur
00 Yorumla
+1 yılYa seni istemiyor
ya da hiç bir kadını istemiyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÇalısıyordur ama arkadan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnal mı
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ciddiye almamıştır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılneeden
Uçkur meraklısı değil herkes
01 Yorumla
Soran+1 yılçok ilginç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiye dönmesinden korkmuştur.
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi olmasada ihtiyaç olduğunu bilmeli istiyorum çünkü libido bırakmıyor hormonlar
- +1 yıl
O da biliyordur ihtiyaçları.
+1 yılDemekki isteksiz ve seksi cok sevmeyen biri
00 Yorumla
+1 yılbacakalrını açıp yap ulen diyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılŞerbeti verememişsin , koklatmalısın
00 Yorumla
+1 yılbelki çekici gelmemişsindir
00 Yorumla
+1 yılpasiftir baska bir sebebi olamaz
00 YorumlaYazık kafasına onun. Belki gizli gaydır
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam