Yaklaşık 2-3 yıldır ilişkiye girmiyorum ilk ilişkimde zorlanmıştım ama sonrası rahat oldu şimdi tekrardan korkmaya başladım girmez diye tek parmağımı sokarken de çok acıyor ama zorla da olsa yapabiliyorum vajinsmus değilimdir dimi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gevşedikten sonra ortamla beraber sıkıntı olmaz korkma.
Gevşemeyi nasıl sağlayacağım tek başıma
Ben biriyle beraber olurken diye düşünerek yazmıştım. Kendi başına yapacaksan kendinle oyna ilk başta direkt parmağını vs sokma zaten seni heycanlandıran bir düşünce veya video varsa onlarada bakabilirsin bunu yaparken zaten vajinanın doğal olarak hafiften ıslanması lazım ve ejeksiyon deniliyordu sanırım devam ettikce daha da kayganlaşır çoğu zaman.
Zaten sulanıyorum baya orası kayganlaşıyor ama parmağımı sokarken canım acıyor dar olduğu için ondan dedim acaba vajinsmus muyum diye
Kayganlaşıyorsa sıkıntı yok. Dar olması daha iyi zaten bir erkek için. Endişelenmene gerek yok zaten zamanı gelince de bunu deneyimleyeceksin.
Parmağımı bile sarıyor erkek için tabi daha iyii olur😄
Sıkıntı yok o zaman.
Benim yanımda olsan o sorununu rahatlıkla çözerdim hemde çok rahat bilmem anlatabildim mi 😁😋😋
seninki muhtemelen psikolojiktir. ama görmeden bir şey deme kzor
Parmaktandır o rahat ol. başka oyuncaklar dene ya da gerçeğini test et emin olmak istersen. :D
Parmağı zor sokuyorum oyuncak nasıl sokayım😂
ilişki esnasında iki taraftan da sıvı gelir ve kayganlaşır, daha önce girmiş zamanı geldiğinde gene köküne kadar girer rahat ol :D
Benim de temennim o😄
temennilerini gerçeğe dönüştürmek isterim :D
hangi şehirdesin?
Hayır değilsin olsaydın hiç sokmazdın
Demi bende öyle düşünüyorum
Evet sen sadece gereksiz yere evham yapıyorsun
Evham değil de işte parmağımı bile zor sokunca acıdığından öyleyim sandım
Yani aslında bunun farklı sebepleri de var buradan çok detaylı anlatamıyorum sana yoksa yardımcı olurum
Neden anlatamıyorsun desen burdan
Biraz özel ve hassas mevzular her şey buradan uluorta konuşulmaz her kafadan bir ses çıkar
Gizli ol çıkmaz😄
Neyse sen bilirsin
Ney diyprsun anlamadım ki ben
Bir şey dediğim yok ya anlamayacak ne var
Söylediklerim gayet açık ve net daha detaylı bilgi almak istiyorsan birebir anlatayım istemiyorsan sen bilirsin dedim
Seninki tedirginlik :D
Nasıl tedirgin olmayım😄
Tedirgin olman normal. Bir kaçtane partnerim oldu senin gibi :) Doğru yaklaşınca emin ol hem normale dönüyorsun hemde cidden zevk alıyorsun :) Ama işte partner seçimin önemli bu noktada :)
Evet doğru partnerle olur illaki ama işte onu bulmak da zor😄
Yani biz erkeklerin çoğu o konuda bencildir :D "Gireyim çıkayım, ben boşaldıysam kadında boşalmıştır zaten" gibi saçma bir düşünceleri var :D Önce kadın mümkünse en az 2-3 kere el ya da dil ya da her neyse kullanılarak boşaltılmadı. Senin gibi durumu olanlara önce soft yaklaşılması vs vs. valla işin zor :D
Sen öyle değilsin ama belli şanslıymış seninle yapan kadınlar🙂
e bende öyleydim :D Ama kendimi geliştirdim. Mesela sevişirken ya da cinsel ilişkide konuşmayı, karşıdakinin isteklerini bilmeyi seviyorum. Sus pus ileri geri bana göre değil :D Renkli olmalı birazda. Yani kendimi eğittim zamanla tecrübe kazandım diyelim :D
Tahmini kaç senede tamamladın eğitimini😂
Şöyleki hala yeni şeyler öğreniyorum siteyim ☺️
Hmm ne güzel karşı tarafı da düşünüyorsun
Bencilce bir seksden İnan çok daha as zevk alırsın. Zaten karşındakini mutlu edersen emin ol oda seni fazlası ile ediyor☺️
Ben genelde ettim ama karşıdaki çok etmedi😆
Eh seçimlere dikkat etmek gerek😉
Evet haklısınn
😉
Olabilir de korkudan da olabilir biraz sakinleşerek dene
kuruluk isteksizlik ve korku
Âletfobi oluşmuş sende
Hiç bişeyin yok gevşe biraz Yemen'e bak
Kendini kasar ve sıkarsan olmaz
Neden uzun süre olmadı
Yok olsan hiç girmez
Değilsin