Bakireyim bunu nasıl anlarım en son biriyle sevişmiştim üzerimde kıyafetlerimiz vardı beni altına alınca çok korkmuştum titremiştim gözlerimi kapatmıştım bu hareketi yapma sebebim ileriye gider diye korkmuştum ileriye gitmesiniistemiyordum çünkü bakireyim yinede acaba olabilir miyim diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYani her bekarsa yani çoğunda diyelim korku kaygı durumu olur ama vajinismus yani araştırdığım kadarıyla sadece vu belirtilerle değil bu belirtilerle beraber vaijana da kuruluk kasılma gibi durumlardan da oluyormuş ki cinslelik sırasında acı hissi vs ama hiç birliktelik yasamadığına göre bu daha belli değil... bunu bir doktora giderek öğrenebilirsin çünkü dediğin gibi başka etkenlerden de olsa bu dediğin korku kaygı durumları da bunun belirtisi olabilir fiziksel olarak ta rahatsızlık varsa eğer hastane tavsiyem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bir doktor olarak yazmak istedim. Vajinismus da böyle masum gibi gözükürken ileride ciddi sorunlara yol açıyor. pat diye nir teşhis koyamam şu an ama sanırım vajinismus belirtisi. Bunu öğrenmek kolay. Ki eğer vajinismussan çözümü bile kolay
16 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle bir birlikteliğim olmadı bunu nasıl anlarım bilmiyorum kimseylede seks yapamam sadece erkek arkadaşım üzerime uzanınca hep korkuyorum gözlerimi kapatıyorum belkide ileriye gidecek diye korktuğum içinde olabilir çünkü ileri gitmesini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDilersen daha sağlıklı iletişim kuralım sana ablaman ve yapacakların konusnda yardımcı olayım?
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden söyleyeyim bu yazışarak va bir konu değil doktorluk yazışarak yapılan bir meslek değil. Skype hesabı indirebilirseniz ücret talep etmeden bir online görüşme yapabiliriz şu an müsaitiim indiririm derseniz
Soran+1 yılsize güvenemem teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yardıma ihtiyacınz olduğunu düşünürseniz yazarsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sen bakiresin dimi :)) bir davulcu derki çalmaktan davulun zarı patlamadı ama tokmağımın deymediği yerde kalmadı.
110 Yorumla
Soran+1 yılbunları yapmam gayet normal sene 2023 hâlâ iki bacak arasından çıkamadınız
Cevap sahibi+1 yılAşkım mesele o değil tabiki yapacaksın ben sana yapma demiyorum.. Buradaki komik olan şey sen bir erkekle aynı yatağa giriyorsun, elletip sürtünüyorsun ama hala bakireyim diyorsun e bana bekaretini tutmanla ilgili mantıklı bir sebep söyle? Zar patlasa ne olur olmasa ne olur sen zaten yapacağını yapıyorsun
Soran+1 yılzar patlasa ne mi olur toplumu biliyorsun kendileri her boku yerler ama bir kız evlenmeden önce bakireliğini kaybetmiş olsun o... u gözüyle bakarlar
Soran+1 yıl@cemsie kudur
Cevap sahibi+1 yılToplumu takma niye takıyorsun ama bakireyim de deme bakirelik sadece zarı muhafaza etmekle olmuyor yani en azından bunu ilerde evleneceğin kişiye söyle kandırma çocuğu
Soran+1 yılsöylemem kendileri çok mu temiz masum
Cevap sahibi+1 yılYa sen söyle hem tepkisini, sevgisini görmüş olursun zaten seni gerçekten seven adam bakire olup olmadığına bakmaz ve ona gerçeği söylememen hoşuna gider sana olan guveni artar.
Soran+1 yılhaklısın zaten bu zamana kadar sadece bir kişi sormuştu bakire olup olmadığımı onunda sorma amacı farklıymış anladın işte seven insan takmıyor böyle şeylere dediğin gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de penis içime girmiyordu azıcık ucu girse bile çok acıyordu ama zamanla düzeldi sendeki yüksek ihtimal stres heyecan
13 Yorumla
Soran+1 yılhiç bilmiyorum aşırı korkmuştum üzerime çıkınca
Cevap sahibi+1 yılDenemeden emin olamazsın ben de korku yoktu
Soran+1 yılben korkuyorum belkide henüz hazır olmadığım için
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden yapma. Korku duymadan canımı yakar diye düşünmeden günah olmadan seviş
03 Yorumla
Soran+1 yılknk bu senin fikrin 23 yaşında bir bireyim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSoru sorduğun için fikrimi belirttim. Evlensen böyle korkuların olmaz diye düşündüm çünkü karşindakine güvenmiş olursun. Neyse fikirlere açık değilsen bir daha bu siteye soru sormamanı öneririm
Soran+1 yılhanımefendi sorumun altına yapılan yorumları okursanız neden böyle bir yorum yaptığımı anlarsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlayamazsın onu denemeden. Ama bu kadar korkuyorsan olma ihtimalin var
02 Yorumla
Soran+1 yılüzerime çıkınca çok korkuyorum istemsizce gözümü kapatıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlma ihtimalin var
Gizli Üye(18-24)+1 yılDavulda patlak değil ama tokmagın degmediği yer yok
07 Yorumla
Soran+1 yılulan kendiniz her boku yapıyorsunuz biz yapınca sorun oluyor bas git şurdan seksi bi hatun versek nefessiz s*rsin
Cevap sahibi+1 yılsever tabi neden yapmiyayim ssen gibi değilimmm
Soran+1 yılee sanane o zaman benden? önce sen bi kendine bak
Cevap sahibi+1 yılYıl olmus 2023 artık cıkın su bakirelik düsüncesinden neyden geliyor bu korku
Soran+1 yılkanka yapılan yorumlara bakar mısın toplum hâlâ bakireliğini kaybetmiş birine iyi bakmıyor seviştim diye en adi o... oldum neyse
Soran+1 yıldemek ki bakireligimi kaybetsem kim bilir neler diyecekler
Cevap sahibi+1 yılİnsanların ne düşündüğü umrunda olmasın
Olamazsın kapıyı zorlasın olmazsa o zaman anlarsın
00 Yorumla
+1 yılyok korkma değilsindir. yalanmak istermisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke yapmasan izin vermesen böyle şeylere
018 Yorumla
Soran+1 yılbu sizi hiç alakadar etmez
Cevap sahibi+1 yılO masumiyetin kaybolucak
Soran+1 yılsen çok masumsun knk aynen
Cevap sahibi+1 yılAnlamadın dediğimi neyse
Soran+1 yılgel kamera şov yapicam desem dibine düşersin burada bana ahlak dersi veriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen ahlak dersi vermiyorum benide tanımıyorsun o yüzden yargılamayı bırak
Cevap sahibi+1 yılMasumiyetten kastım senin o korkman heyecanlanman çekinmen utangaç halin bunlar
Soran+1 yılo zaman neden bana keşke yapmasan izin vermesen böyle şeylere diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü o masumiyetin kalmayacak belki travma yasican
Cevap sahibi+1 yılKızlığını da niye bozmuyorsun
Soran+1 yıltoplum bizim burada hoş karşılanmaz geçen bi akrabamız kız bakire değil diye nişanı attı bosananlar bile var toplum gelismiyor bana o*rospu gozuyle bakmalarini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAşağıda yazmışsın okudum sebebini ama bu çok saçma değil mi yani evleneceğin kişiye bakireyim mi diceksin bu yalanı söyleyip ömür boyu nasıl tutucan ki nasıl sağlıklı bir ilişki kurucan
Soran+1 yılerkekler masum değil bu yüzden bunu anlatmayada gerek yok herkesin geçmişinde bir şeyler yaşanıyor seks olmasa dahi yüzeysel bir şeyler oluyor e bu zamana kadar da kimse bana geçmişinde ben şunu yaptım şöyle yiyistim diye anlatan olmadı ben neden anlatıyorum alt tarafı bi sevişme
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki soruyorsa misal hiç anal yaptın mı diye yaptiysan eğer yapmadım mı dersin, erkekler herşeyi yapıyor diyorsunda düşmanın olarak mı görüyorsun erkekleri
Soran+1 yılerkekleri düşmanım olarak görmüyorum ama bu zamana kadar hangi erkek ile tanıştıysam hep bir şeyler yaşamışlar ki zaten çoğu erkeğin niyetide bu en masum erkek bile bisiler yaşamak istiyor ve bu arada ben hiç anal yapmadım sadece yüzeysel ve bi erkekle çıplak sevişmedimde
Cevap sahibi+1 yılMisal diyorum karşındaki hiç anal yaptın mı diye sorsa eğer yapsan bile hayır mı derdin, burada evliliği yalan üzerine kurmak var bir gün ortaya çıksa bitebilir, kızlar bu düşünceyle nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim evlenmek zorunda değil kimse
Soran+1 yılo yalanın ortaya çıkması çok zor be abicim
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san bakalım:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkumu vardı
zevk almadınmı
00 Yorumlao adam salk
06 Yorumla
Soran+1 yılayrılalı 1 yıl oldu olacak
Soran+1 yılistemiyorum
Soran+1 yılaynen he
Kendin oynayınca ne tepkş veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında