1,5 aylık evliyim eşimle birliktelik hiç olmadı çünkü orası çok dar ve hiç açılmıyor. 2 parmak zor girer arkasında da duvar varmıs gibi kapalı. Ele helen ne olduğunu anlayamadığım küçük yuvarlak bir şey var kızlık zarı dedikleri o mu yoksa onlar yumurtalık mı? Aslında çekingen refleksleri olan biri değilim ama neden böyle oluyor? Vajinismus muyum yoksa başka bi problem mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)8 ayBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. Sorun diğer arkaşdaşlarım da değdiği gibi psikolojik.
14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef 😊😊Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. 😊😊Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.😊😊
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.😊😊
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊
Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayVajinismusun en belirgin işaretleri şunlar olabilir:
• İlişki sırasında şiddetli ağrı, yanma ya da batma hissi 🔥
• Vajina girişinde istemsiz kasılma (sanki vücut seni engelliyormuş gibi)
• Bacaklarını kapatma ya da geri çekilme isteği
• Tampon, muayene ya da küçük bir dokunuşta bile zorluk yaşamak
• İlişki fikrinde panik, kaygı, kalp çarpıntısı olması
Bunlar varsa “vajinismus olabilir” diye düşünülür.
Ama kesin tanı için mutlaka jinekoloğa görünmek gerek. 🤍00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayHerhangi bir belirti görmediğin böylesi bir durum için olup olmadığını anlamak için kafana takıp, psikolojini olumsuz yönde etkileme bence. Var ise zaten cinsel birliktelik esnasında duyacağın yüksek acı ve zevk almama ile anlarsın zaten. Soruda sorduğun için farklı bir şey. Evet dar olabilir ama cinsel ilişkiye giremeyecek kadar darlık yokyur, biraz tecrübesizliğinizin kurbanı gibisiniz.
04 Yorumla
Soran8 ayNe yapmamız lazım doktora gitmeden önceki seçenek olarak
- 8 ay
Kızlık zarını özellikle de yumurtayı bu şekil insan gözü ile göremezsiniz. Ne yapmamız lazım sorusuna ise, öncelikle kafandaki bu düşünceleri atman lazım ve sabırlı olmanız lazım. Kendini kasıyorsun gibime geliyor ve rahatlayıp ilişkiye hazır olmak yerine kasıldığın bu sordukların oluyor. Yeterli ıslanma oluyor mu, yeterli isteğin oluyor mu, zihnen rahat mısın yoksa ilişkiye gireceksin diye şartlanıyor musun gibi gibi sorular benzerleri ile sonuca gidebilirsin.
Soran8 ayZaten parmağımı sokarak hissederek yorum yaptım. Yeterli ıslaklık bence oluyor ama kafam rahat değil
- 8 ay
Parmak örneğimiz çok çok ufak kalıyor ve senin parmağın olduğu için kafa olarak da rahatsın ama diğer türlü kafanın rahat olmaması seni böylesine olumsuz etkiliyor maalesef.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayİlişki öncesi gevşemen gerek bunun içinde uzun bir ön sevişme olmalı oral yapılmalı, vajina kendi suyuyla kayganlaşacak kıvama gelince penis rahat girer gevşemiş olursun, ondan sonra bir daha da zorlanma olmaz, aslında vajinismus diye bişey yok
02 Yorumla
Soran8 ayÖn sevişme yirmi dk yarım saat sürüyor kayganlık da oluyor içerisi yumuşak ama arkada duvar var sanki açılmıyor
- 8 ay
İlkinde biraz acıya katlanacaksin yaoacak bişey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayBu vajinismus semptomu değil
İlk ilişki süreci biraz hassas bir konu
Anlayış ile yaklaşım ve ön hazırlık gerekli
Genel olarak erojen bölge içermeyen aromaterapi yağları ile yapılacak masaj hem vajinal hemde pelvik kasları rahatlatacak süreci kolaylaştıracaktır00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zar dedikleri düz duvar gibi bişey değil. O içindeki yuvarlak kısım pelvik kası vajina arka odasını kapısı gibidir. Parmağını zorlarsan içine girer. Arkası boş bir oda gibidir. Zar ise vajina girişi yani çap genişlemesiyle yırtılarsk bozulur. Eşinin biraz zorlayarak giriş kısmını genişletmesi gerekir. Böylece kızlık zarı bozulur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 aySen psikolojik olarak kendinin şartlandırmışsın o gördüğün şeyler hepsi normal yani dar olman gayet normal o gördüğün duvar gibi olan şey kızlık Zarı ve vajina esnek bir şey yani içine girildikçe esecek ve açılacaktır korkmana gerek yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Hayır vajinusmus değilsin çünkü vajinusmus olunca dokunamazsın bile size tavsiyem eşin seni ilişkiye hazırlasın ve afedersin parmaklarıyla seni zevke getirsin anca bu şekilde olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHiç azip istekli olduğun zaman olmuyor mu o zaman da kaşlar gevşeyip rahatlayabilir ve istediği için bu tarz şeyleri düşünmez bir an önce içinde olsun ister hissetmek ister falan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBiz evlendigimizde 2 ay olamamisti baya kavgalar etmeye basladik en sonunda esim bir sekilde basardi
23 Yorumla- 8 ay
ilk girişten sonra problem olmuyor dimi neden girememişti
Soran8 ay@electrician_ aynı şeyi ben de merak ediyorum
- 8 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aygeri itme yapıyor sanırom , biraz gevşemen ve yardımcı dildolar var onlarla alıştırma yapabilirsin , şişirilebilir vibratör dan yardım al bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
8 ayÖn sevişme yapıyor musunuz yavrum yeterli ıslaklık olmuyosa ondan dolayı birleşme olmayabilir
07 Yorumla
Soran8 ayYapıyoruz ve ıslaklık da oluyor ama açılmıyor
- 8 ay
Eşin penisini ıslatıp girmeye çalışsın kolay olur tükürüğüyle
- 8 ay
Ben öyle yapmıştım ilk eşime olmuştu
Soran8 ayYağ falan sürdüğünde arkadan vajinaya girecek gibi oldu ama çok canım yandı. Önden hiç olmuyor zaten. Acaba yanlış yöne mi gidiyor yukardan hafif eğimli aşağı gitmesi lazım değil mi
- 8 ay
Doggyde deneyin yavrum öyle daha kolay olur
- 8 ay
Sağlam oral yaparak seni sırılsıklam yapması lazım
- 8 ay
Sonrasında penisini tükürükleyip sokması
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
8 ayKendini bağlat eşine bence, yardıra yardıra girsin. Sen de o esnada anıra anıra zevkini çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Takma kafana olur her şey yoluna girer tabiki o da girer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 aydeneyip içine mi giremiyor yoksa denemekten mi korkuyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
8 ayBence çok kasiyorsun kendini iyice islaniyorsa girmesi lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ewt sende vajinismuz var ama kolay atlatirsin yasini bilmiyorum ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDediklerin içerde onları göremezsin bence dış dudkalri görürsün sadece eşin baya şanslıymış
02 Yorumla
Soran8 ayElimle kontrol ettim ama çok dar kendimi fazla mı sıkıyorum anlayamadım. Şans derken ne açıdan şanslı
Cevap sahibi8 ayBen senin Hüsnü kuruntun olduğunu düşünüyorum yinede uzmana görün sen sar dedin ya
Gizli Üye(25-29)8 ayBende de aynı sorun vardı kendini kasma 4. ayima girecem ilk iki ay bende de öyle oluyordu çok ağrım olduğu için kendimi geri çekiyordum zayıf olduğum için eşim de çekiniyordu şu an hepsi geçti zamana bırak kendini şartlandırma
33 Yorumla- 8 ay
ilk 2 ay hiç giriş olmadı mı sizinde
Cevap sahibi8 ay@electrician_ hayır
- 8 ay
ilk giriş nasıl oldu sonra peki ıslanmanda mı problem vardı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayİçine giriş olamadığına göre kendini kasıyorsun bence. Önsevişme uzun sürüyor mu?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Öyle de bir açılıyor ki... işi bilene denk geleceksin de göreceksin.
00 Yorumla
8 ayOfff off kocan ne kadar şanslı. Bi şey merak ediyorum
01 Yorumla
Soran8 ayNeyi merak ediyorsun kocam neden şanslı
8 ayİlk giriş sert olmalı öyle yapıyomusunuz canın yansada bastırdın içine
02 Yorumla
Soran8 ayCanım çok yanıyor yanması normal mi
- 8 ay
Normal çğnkü içine girmemiş girdikten sonra alışana kadar yine acıcak 1 ay acır sonra açıldıkça geçer
Ön sevişmeyi yarım saat olmadı dahada uzatın ayriyeten ilk acıya katlanmak zorundasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEşim 11 ay çekti o hastalığı zor süreç * çözülüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
8 ayDaha ne belirtti olabilir ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Doktora giderek amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayöylesin kas gevşetici dene
00 Yorumla
8 aydüzeltmeye bakk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. sana bir şey önereceğim onu denemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
8 ayAlakası yok erkekte iş yok bence
00 Yorumla
8 ayO yuvarlak kızlık zarı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. O zaman ilk gece sanci çekicen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMastürbasyon yaparken de aynı şey oluyor mu?
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendini sıkma rahat bırak zevkli bisey kolay yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence yanlış kişiyle evlisin Tek sorun bu
02 Yorumla
Soran8 ayNeden
Cevap sahibi8 ayBurada bunu anlatmak zor gizli desin
Gizli Üye(25-29)8 ayTitriyormusun girince
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEşinde iş yok ben olsam şu an çoktan patlamıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYalayacak orasinj islatacak yavasca sokacak
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayAcilmicak zaten oraya bastiracak ve ittirecek biraz aciyacak normal
Gizli Üye(18-24)8 ayİlişkiden korkuyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayMuayene ol
52 Yorumla
Soran8 ayKadın doğum doktoruna muayene oldum o kadar derine bakmadı dısardan bakıp dıs dudakların biraz büyük olduğunu ama birlikteliğe engel olmayacağını söyledi
Cevap sahibi8 ayYeniden muayene ol ya da eşinde sorun var
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aslında çok güzel olur anlattığım gibiyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
8 ayiyice yağlayıp deneyin
00 Yorumla Doktora muayene ol hiç girmedi mi
00 YorumlaDoktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ay1.5 yıldır nasıl yapmadın
02 Yorumla
Soran8 ayBir buçuk ay
Cevap sahibi8 ayHmm ben yanlış okumuşuö
Gizli Üye(45 üstü)8 ayaz az denenmez mi
07 Yorumla
Soran8 ayAslında bir kere girecek gibi oldu ama canım çok yandı bıraktı
Cevap sahibi8 ayyaşlar kaç