Arkadaşlar şu bakirelik konusu çok aciliyorda. Ben çok küçükken yaklaşık bir 5-6 yaşlarındayken bişeyler yaşamış olabilirim de. Şu bakire olup olmadığımı nasıl anlarım bende çok merak ettim şimdi. Bide tam olarakta hatırlamıyorum açıkçası ne olduğunu. Bilen var mı nasıl anlaşıldığını?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zar doğuştan geliyor. Bunu en iyi bilen doktor olacaktır.
Ama illa merak ediyorsan bir ayna koy karşına bacaklarını açıp ellerinle vajina dudaklarını ayırıp internetten kızlık zarı resimlerine bak. Benzerlerdir. bazılarında elastik olabiliyor doğuştan.
Zaten iç kısımın 2 - 3 cm uzağındadır hafif delik bir yapısı vardır serçe parmağı kadar.01 Yorumla
Soran+1 yılSaol yorum için
En İyi Cevaplar
+1 yıl5-6 yaşlarında kızlık zarı yoktur zaten
229 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim @AnOwl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlık zarı nerededir? Yapısı nasıldır?
Kızlık zarı ayrı bir organ değildir. Vajinanın oluşumu sırasında, embriyolojik dönemde gelişen bir deri kıvrımıdır. Çocukluk çağında sert ve kalın olan hymen, ergenlikte ilerleyen yaş ve hormonların etkisiyle yumuşayıp esnemektedir. Ön yüzü deri karakterinde, arka yüzü mukoza ile kaplıdır.
Kızlık zarı, girişten yaklaşık 1.5 cm içerde bulunmaktadır ve bu ince perdenin ortası adet kanının akması için açık ve deliktir. Yani vajina girişini tamamen kapatmaz. Bu deliğin şekli ve yapısı, kızlık zarı tiplerinin belirlenmesinde kullanılır. Kızlık zarının yapısı, elastikiyeti, yeri ve kalınlığı her kadında farklıdır. Kızlık zarı yapısına ve şekline göre ilk ilişki sonrası olan kanamanın miktarı ve olup olmaması da değişkenlik göstermektedir. Kişinin kendi kızlık zarını görmesi ve değerlendirmesi teknik olarak mümkün değildir. - +1 yıl
Kızlık zarının tıbbi bir görevi var mıdır?
Kızlık zarının bilinen fizyolojik bir görevi yoktur. Vajinayı enfeksiyonlardan ve yabancı cisimlerden korumak amacı taşıdığı sanılmaktadır. Bir bariyer görevi gören hymen, vaginit gibi enfeksiyonların oluşmasını kısmen engellemektedir. Günümüzde kızlık zarının fizyolojik önemi değil sosyal ve adli görevip; vardır.
@-Rose iyi oku da yüzün kızarsın bozarsın biraz utan ! Gerçi utanmayacağını biliyorum ama neyse. - +1 yıl
Bak benim kendim hakkımda tek kelime etmediğim halde söylediğin laflara bak.. Benim fikrimi bilmiyorsun yazdıklarına bak.. neyse senle tartışılmaz bile..
- +1 yıl
Sinirlerimi bozuyorsun. Bu tip tepkiler bakire olmadigini ele veriyor ne demek? Ben istedigimle istedigimi yaşarim ve kimseye de bakire olsam bile bakireyim demem yahu ne munasebet aciklama yapicam? Bakireysem ve evlenmeden once bana sorsa esim bakire misin diye o dakka basarim tekmeyi okadar net! Kimse namus bekcim degil benim ve o bahsedilen zar parcasi da benim degerimin onune gecemez! Kapa simdi o koca ceneni zira zeka seviyen gozlerimi yasartiyor
- +1 yıl
Maşallah yine atıp tutmuşsun ne güzel.. Godoşlar çok sizin gibileri alacak rahat ol sen. Ama benim sizin gibilerle işim olmaz. Onu sen godoş kocana anlat küçük kız. Gelip yorumuma salça olan sen.. Yanlış bilgisi olan sen.. Bunu söyleyince hakaret eden ve halada etmeye devam eden sen. konuyu kapatmak istedim ama yok illa kaşınıyorsun.. Herkes bir olmak zorunda değil sizin mezhebiniz geniş.. Siz swinger falan da yaparsınız belki beni alakadar etmez. Tekmeyi basarmış :) Valla godoş kendine tekmeyi bastırıyosa beni alakadar etmez. Ama dediğim gibi ben fikirlerimle alakalı tek kelime dahi etmeden benim yerime binlerce laf söyledin. Neyse bunlara da burnun yanmaz senin utanmazsın sen.. o yüzden ne yazarsan yaz cevap vermicem.
- +1 yıl
- +1 yıl
An itibariyle fikirlerin su yuzune cikti. Bakirelik namus demek degildir bayim. Bakirelik korunarak da bir takim haltlar yenilebilir. Kusura bakmayin ben dobra bir insanim siz sinsi ariyordunuz galiba hani şu sozde namuslu olup da kahbeligin dibine vuran tiplerden. Yoo sasirmadim yakisan oydu size. İyi geceler diliyorum.
- +1 yıl
Bakireliği sen kızlık zarından ibaret mi zannediyorsun sen? Kızlık zarı ayrıdır, bakirelik ayrıdır! Götten de her türlü yapılabilir konuşturma beni sinirlerimi bozdun! @rose-
- +1 yıl
Ben zarı falan eleştirmedim işte bundan bahsediyorum.. Benim ne konuştuğumu, ne düşündüğümü bilmeden benim yerime yazdın ve cevap verdin. Ben bekarete önem veririm.. Ve bekaret de zardan ibaret değildir. Eğer bir kadın cocuklarımın anası olacaksa bekarete önem veririm ! Gidip 3 erkekle grup seks yapmış bir kadını çocuklarımın anası mı yapayım? bunu yapanlar var, olabilir de beni ilgilendirmez. @-Rose
- +1 yıl
Demeye calistigim şu anlamakta gucluk cekiyorsun. Pekala herkes birini sevebilir sevgilisi olabilir ve sevgilisiyle birseyler yasayabilir. Anlasmazliga dusup ayrilabilirler aradan zaman gecer ikisi de kendi yolunu cizer farkli insanlarla tanisirlar falan. Kimse ilk sevgilisiyle evlenmek zorunda degil ve sirf erkek kendini iyi hissetsin diye cinselligini bastirmak zorunda degil! Sizin bu zihniyetiniz yuzunden kizlar sahtekar olmaya basladi zar nasil dikilir veya bakirelik bozulmadan nasil iliski yasanir bunu arastirir oldular ! Şu kodumun zarina okadar onem vermeseydiniz kizlar bu uc kagit isine bulasmazlardi! Tum suc yine bu bakirelik takintisi olan ama kendi her halti yemek icin taklalar atan erkek zihniyetinde. Genelleme yapiyorum bu konunun disinda kalanlar olabilir ama sen konunun icindesin. Direk sana diyorum butun bunlari.
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerek yok. Iyi geceler..
- +1 yıl
- +1 yıl
Eywallah saol.
Soran+1 yılSadece tartışmalarınız için EİG seçtim
- +1 yıl
Cokta önemli değil zaten.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
bir bardak limonlu su iç
sabah yine canın isterse bakire deyilsin
istemezse bakiresin cnmm22 Yorumla
Soran+1 yılBu ne biçim cevap ama beni güldürdün +1
+1 yılUlan parmak sok filan demeyin cidden sokacak sonra :D
33 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmam yaa
- +1 yıl
Aman yapmada :)
- +1 yıl
1-2 bildiğim yöntem var ama kesin değil. Mesaj at sonra engellersin istersen.
Ben seni biliyorum yaaa.. geçen konuşmuştuk seninle.. Takılma böyle seylere diye.. Seni seven böyle alacak.. baska yolu yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılO kişi ben değilim bu siteden kimseyle konuşmadım
+1 yılyahu o yaşta ne yaşadığın nasıl aklına geliyor.. bence başka bişeler var
onu geçtim doktor diye birşey var bu sivilce değilki baktımı haaa varmış diyesin :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen komşunun kızını götürmüştüm 6 yaşında falandım az buz hatırlıyorum o sen misin yoksa? divanın altında baya atlamıştım yani.
14 Yorumla
Soran+1 yılPisliksin sen biliyorsun demi
Cevap sahibi+1 yılKonu hakkında ciddiyim , ama pislik olabilirim haklısın
- +1 yıl
Yavşak. Bu tarz bişeyin şakası bile adice 6 yaşında birine espriyle bile böyle bişey yaptığını iddia etmen anan seni doğurmamış sıçmış resmen
Cevap sahibi+1 yılUlan buldun bahaneyi hemen atla yavşak diyene bak yarram kıza yalakalık yapma l*n sokuk
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-4 kimisinde ise 6cm içeridedir zar. Bakarak göremezsin. Doktor kontrolünden başka çözüm yok gibi. O kadar küçükken ne yaşamış olabilirsin ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılTam hatırlamıyorum zaten
+1 yılDigital makina ile fotoğrafını çek, hymen görsellerini arat karşılaştır. Anlayabilirsen ne ala, anlayamazsan jinekoloğa gitmen gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
+1 yılKromozom eksıgın var sanırım sen git biraz fotosentez yap
04 Yorumla
Soran+1 yılKromozom eksikliği ve fotosentez alakasız konular biliyon demi sen de git azıcık biyoloji öğren
- +1 yıl
bak yazdığımı anlayabilmişsin :) bir şey yaşamak ile bir şey yaşamamak ve bir şey yaşadığını bilmemek 3 farklı tedavi dalıdır.. Şizofren olabilirsin , hafıza kaybı olabilir , ya da hiçbiri.. aferin kafan basıyor :)
Soran+1 yılahahah kafan basıyor diyon yaa off onların hepsini biliyorum zaten de benim bahsettiğim farklı bişey neyse şimdi sana anlatmak zor.
- +1 yıl
açılmadan iade :)
+1 yılorta parmagnı dibine kadar sok kan gelirse bakiresin gelmesse degilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
- +1 yıl
sen yaparken igrenc olmuyonda benmi igrenc oluyom.
Jinekolog doktoruna görün, utanma bundan. kendi başına anlaman zor
10 Yorumlasexshoplarda test var, al bitane dene dildo diye isteyebilirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılTamam yani daha önce hiç öyle yerlere girmedim ama bakarım
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılbir git diyon bir gitme diyon anlamadım
+1 yılAaa ahajaj bende cok sey yasadim mk o yaşlarda, ondan dolayı kizlarin bekaretini ergenlikte olustugunu sanardim
00 Yorumlabı tane havuc al ustune otur kalk :D kan gelıyorsa bakıreymişsin demek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsini yaa
Bende avrupadan yrni gelmiş bir cihaz var onunla anlasılıyo hemen... istermisin..
00 YorumlaGoogle amcaya sormadinmi? :) ayrica 5 yaslarinda ne arar kizlik zari :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO 5 yaşında olma olayını alta bir yorumda tartıştılar ve kızlık zarının doğuştan geldiği kanaatine vardılar
O yasda bisey olmaz ama cik merak ediyosan muayne olman lazim
00 Yorumlasen bakamazsın doktor bakmalı :) burdakilerde saçmalıyo ayrıca :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmağını malum bölgeye sok eğer kan gelirse bakireydin.
gelmezse değilsin.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhaahahah koca kız gidip tüm aklıyla bunu yaparsa o kız yaşamasın bir zahmet ya @kayhannn
Olabilir bak 😂😂😂 @gallantt
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmağını sok. Kan gelirse bakireydin
72 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha :D
Soran+1 yılahahah
+1 yıldoktora git boşver uğrasma sen
00 Yorumlahymen sağlamdır bosver :DD kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 6 yasinda ne yasadin ya tecavuze mi ugradin :(((
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi de tam öyle değil
+1 yılne yaşadın mesela? :S
03 Yorumla
Soran+1 yılTam hatırlamıyorum
- +1 yıl
içine bir şey sokmadıysan bozulmamıştır ama hatırlamıyorum diyorsan çözümü basit gideceksin bir jinekoloğa 2 dk da öğreneceksin bakire olup olmadığını büyük ihtimal bakiresindir ama olduda değilsin ülkede bakire kız kalmadı zaten boşver takma kafana ama sadece ilişki yaşamayıpta bakire olmamak seni biraz üzebilir o kadar.
Soran+1 yılyok ondan değil de merak sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılJinekolog muayenesi dışında anlaşılmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( jinekologa gidemem ki
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsın kendin, öyle bir yöntem yok
+1 yıliçeriye bir sonar tak o cevaplar sana
03 Yorumla
Soran+1 yılSonar deniz altında balıkların olduğu yerleri tespit etmek için ses dalgaları yayan bir cihaz değil miydi?
- +1 yıl
senin altında ki dalgalarıda bulur o sonra
- +1 yıl
sonar
bence, Mikrosyopla bak
02 Yorumla
Soran+1 yılkendime nasıl bakacam ki bide baksam bile bakire ve bakire olmayan 2 kişininkini bilmeden nasıl karşılaştırma yapıyım tövbe tövbe
+1 yılJinekolog a git kontrol etsin
00 YorumlaÇok basit, doktora gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılaynaya karşı otur.
zar görünüyor zaten.00 Yorumla
+1 yılbakmadan bişey diyemem :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini vajinaya koy kan gelirse bakirelik gitti
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff yaa sıkıldım bu tür cevaplardan
Cevap sahibi+1 yılYa sorma figüranlık yapma senin için yetenek sınavlarına katılsın diyorlar sen onları değerlendir.
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılAnlama oyunculuk yapma trollsun !
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora giderek veya kızlıkzarı yaz google a
00 YorumlaNe yaşadın o yaştaki
02 Yorumla
Soran+1 yılTam hatırlamıyorum
+1 yılBir jinekologa git
02 Yorumla
Soran+1 yılO olmaz
- +1 yıl
Neden?
ayna :D
00 YorumlaMuayne ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam o hariç
+1 yılDoktora git
10 Yorumla
+1 yılvar tabi
00 Yorumla
+1 yılyatmadıysan boşver
00 YorumlaDokrora
01 Yorumla
Soran+1 yılO olmaz yaa o hariç
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora git
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapamam başka bir çözüm var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılJinekolog
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olup olmadığımı nasıl anlarım bilen var mı nasıl anlaşılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım