kimsenin alnında yazmıyor sonuçta belki herhaltı yemiştir sonra da ben masum kızım demiştir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimsenin bakire beya bakir olup olmadığını anlayamazsın. Kızlık zarı diye bir şey yok çünkü. Yeter artık ya az düşünün araştırın öğrenin hâlâ eski kafadasınız. Kendinize gelin azıcık. Eğer hayatındaki kişi için merak edecek olursan ancak sorabilirsin güven yani tatlım.
217 Yorumla- +1 yıl
Ayy valla yaaa
- +1 yıl
Şöyle düzeltelim kimsenin bakir olup olmadığını anlayamazsın. Ama bakire olup olmadığını anlayabilirsin. Ben anlıyorum kızlık zarı var demogoji yapma 😎
Cevap sahibi+1 yılYa bi git Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılBen anlıyorummuşta
Cevap sahibi+1 yılOraya bakıpta anlarım düşüncesinde olan erkekler gerçekten iğrençler
Cevap sahibi+1 yılGit çok meraklıysan ilişkin buna bağlıysa durumu yani git sor ilk başta
Cevap sahibi+1 yılOrgan değişince anlama ya da anlamama durumu değişmiyor git o kafanı az geliştir yoksa seninle birlikte çürüyecek ki çürütmüşsün çoktan güzelim beyni
Cevap sahibi+1 yılGit bi anlamını öğren , kızlık zarı değilde himen olduğunu öğren, kızlık zarını uydurduğunuz bir şey olduğunu öğren
Cevap sahibi+1 yılSırf kadınları kendi esiriniz altında tutabilmek için böyle saçma şeyler uyduruyorsunuz. Ben bunları dedim diye gitsin herkes istediğiyle yapsın demiyorum buradan bunları çıkarma. Sadece erkekte olsa kadında olsa bu kişi yapsın ya da yapmasın hiçbir türlü organlarına bakıpta anlaşılmaz.
Cevap sahibi+1 yılÇok öğrenmenin derdindeysen eğer o zaman hayatındaki kişiye sorabilirsin
- +1 yıl
Sözel olarak sorarım fakat fantezi değil mi istersem bakarım da ayrıca hymen yunan mitolojisindeki hymen e atfedilir. Çiftlerin ilişkiye girmesi için kan isteyen bi mitolojik figür hymen kelimesi oradan geliyor. Sonuç olarak insanlık tarihinin yaşamsal serüveninde hymen önemli kabul ediliyor. Ben bakire olmayan birisiyle ciddi düşünebilirim fakat yaşam stili ve ortam kadınlarıyla ciddi düşünmem.
- +1 yıl
Bakire seks ini fantezi olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bi git kan isteyen bir figürmüş
Cevap sahibi+1 yılÇok kan istiyorsanız zaten her ay kan çıkıyor oradan onunda sebebini biliyorsundur umarım
Cevap sahibi+1 yılİlişki sırasında kan eğer sevişme uzun olmazsa ve orası kuruysa kadın zorlanır o şekilde kan gelir iki damla veya birkaç damla orada yırtılma diye bir şey yok erkek düzgün işini yaparsa hiçbir şekilde kan gelmez oradan
Cevap sahibi+1 yılHerkesin şeyinin şekli farklı ve yırtılma yok
- +1 yıl
Herkeste kanama olmaz yunan mitinden bahsettim kan gelecek diye bişey yok zarın yapısına bağlı o durum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKan olayı kriter kan yoksa ekseri sorun olur yüzüne bakarak anlamak zor bir durum bazen ben bakireyim diyen bir bayan yalan söylüyor olabilir bunu bazen kendi eleverir ortam tecrübe kokar bakire kız öylemi iki ayağı bir birine dolanır bazende aşırı tecrübeli bayanlar vardır ve erkeğin ruhu duymaz bu durumda arada kaynar gider bakirelik muhabbeti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Dışardan ankaşılmaz. Yani anca ilişkiye girince anlaşılır ya da vajinanın yapısından belli olur ama herkes anlayamaz.
00 Yorumla
+1 yılNeden bakireliği sadece kadınlar gözünde her haltı yemiştir olarak görüyorsun geri kafalı hödük
10 Yorumla
+1 yılAnlamanın tek bir yolu var ama bu yolu denedikten sonra ikinci bir deneme şansı kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayamazsın ki. Ama arkadan yediyse anlaşılır ilk sevişmede
00 Yorumla
+1 yılSorarım? O da söyler.
20 YorumlaYani bunun cevabı basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilsem sormazdım
+1 yıldeliği görünce anlarim, işim bu
01 Yorumla- +1 yıl
+1!
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Açık söylim ben anlayamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Analmiyoruz meraketme
00 Yorumla
+1 yılKimse anlayamaz bilemez
07 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılyakışıklı doktor var mıdır
- +1 yıl
Evet var :)) doktorlar bakımlı yakışıklı olur genç olanları
Soran+1 yılgençten kastınız kaç yaşa kadar
- +1 yıl
25-35 olanları çok fena yakışıklı oluyorlar
Soran+1 yılgenelde hangi ildeler
- +1 yıl
Çoğunlukla İstanbul
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık zarı yok ki gerçekte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişirken ya da zikerken :D
00 YorumlaKimse anlayamaz tek yolu güvenmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoracan
00 Yorumla parmakla kontrolle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu kolay ki
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam da nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarından
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Anlayamazsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam