ama zaten ben önem verdiğim sevgilikte sorarım.. blöf yapacağım eğer kan gelmese annene babanın evine göneririm herkesede söylerim diyecem varsa bir şey olutuysa söyle yoksa karışmam diyeceğim..
hayır ama o zaman dürst olması gerekir.. yalan olursa sıkıntı çünkü ben yapmadım karışmdaki kişide aynı olmalı başkasının kadınım kabul edemem.. sadece benim kadınım olmalı
Bir bardak suya kadının idrarından bir damla koyduğun zaman idrar suyun üstüne çıkıyor ise bakire Dibe çöküyor ise bakire değildir satıcıya geri iade edilir parası üç iş günü içerisinde geri alınır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
işte orada şüpheye düşebilirim.. bu arada bakirim yani yalanlara kurban gidersek diğe korkuyorum...
Napcan değilse
ama zaten ben önem verdiğim sevgilikte sorarım.. blöf yapacağım eğer kan gelmese annene babanın evine göneririm herkesede söylerim diyecem varsa bir şey olutuysa söyle yoksa karışmam diyeceğim..
Cocukmu bu babsınım evine yolluyon
hayır ama o zaman dürst olması gerekir.. yalan olursa sıkıntı çünkü ben yapmadım karışmdaki kişide aynı olmalı başkasının kadınım kabul edemem.. sadece benim kadınım olmalı
ama bu arada sende şöyle yazdın aşağıda gördüm :) ''bana guvenmıyorsa by anasının evine geri gştsin'' peki çocuk mu anesinin evine gönderiyon :)
Yani benı kımse evden gonderemez oyle babaında dedımmm
hıım anladım peki sen bakiremisin öyle ise tercihin ne yönde olur bakirim yoksa ilişkisi oluş mu
Bir bardak suya kadının idrarından bir damla koyduğun zaman idrar suyun üstüne çıkıyor ise bakire
Dibe çöküyor ise bakire değildir satıcıya geri iade edilir parası üç iş günü içerisinde geri alınır
Bekareti bu kadar takmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu anlayacaksınız ama çoook geç olacak :D
Hem cinslerin takıyor 😃
Onların sorunu :D
Bir ömür bu yalanla yaşamaktansa gerçeği söylemeyecek biriyle olmaz zaten
Kan olmazsa esnektir zar
Nasıl anlarsın
Anlaşılmaz sadece doktor anlar. Zar yırtılırsa zaten penisin kafasıyla yırtılma hissedilir
Yok bee nw önemi var
Kanama olmadan anlaşılıyor çuval ile poşet aynimi
Sadece genişliğindenmı
Oturuşu kalkışı üstünü giymesin üstünü çıkartması duruşu bakışı her şeyinden belli eder bakire kiz
Oturus kalkıs ne alaka 🤣🤣
Sen ne istiyorsun bana onu söyle amacın ne
Oturusundan neyı anlıcan 🤣 onu merak ettim
Kızım oturup kalkması demek istediğim anlamadıysan özelde sana anlatayım
Anlat
Uzman bir Doktora baktırırım
He başka işin yokmu
Yok bir kadının değeri namusu ile ölçülür. Sigmund Freud böyle diyor
Puhahahha 5 dk diktirilen bir şey o namus abıdesi zar
O zaman hiç evlenmem daha iyi zaten arkadan da yapmış olabilir
Aynen
Adli Tıp Kurumundan bekaret raporu isterim
Oyle bir şey mı var ben yaptırmam bana guvenmıyorsa by anasının evine geri gştsin
Tövbe tövbe
evet
Sorarak :)