Bir erkeğin sizi cinsel anlamda arzuladığını nasıl anlarsınız? Erkekler bunu nasıl belli edersiniz? Bu erkek sevgiliniz değil de sadece arkadaşınız da olabilir.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle yiyecek gibi bakan erkekler var bariz bağriyor gözleri ama kizlard anlaşilmaz pek düzgün utangaç bir kizsa ve istediğin kişiye yakinlaş biraz nefesini boynunda hissetsin böyle yuzunde sicak basiyorsa öyle heycanlanip uzaklaşiyorsa ki ben öyleym arzuluyordur :)
621 Yorumla
Cevap sahibiBenim konuştum çocuk öyle yaramazdi mesela siniftayken başini benim arkamda otururdu çok yakinlaştirirdi başini masaya koyar nefesi bile tahrik ediyordu tabi hoşlaniyordum ondan ben o utangaç değil di
Cevap sahibiEee direk hoşlandini söyle
@merttprak yalnız kalmasını sağla o halde
git yapış dudağına kaybedecek bişeyin yok
Bende de var işte, senden 5 yaş gencim ama büyük fetihlerim oldu. Aş kendini
Cevap sahibi@halktan-biri evet dudaģina yapişsinda tokati yesin istiyorsun
Hayır bende işe yarıyor, gönderdiğin sinyal önemli
Cevap sahibiBakişiyormusun kizla?
Kanka kıza belli etmen lazım işte nasıl yapacağını ben söyleyemem, herkes aynı olamaz. O an olması lazım önceden planlanmaz içinden geleni yap, söyle.
git açıkla bunu
Cevap sahibiOk madem bakişiyorsan acele et kizi kapmasinlar :)
Cevap sahibiAçil kiza hayirlisi neyse o olsun en fazla rededer seni
En İyi Cevaplar
erkek dokunma ihtiyacı hissediyor sürekli bunun için fırsat kulluyorsa çekiryorsundur.
Flört bakışları özellikle dekolteli kısımlara baya yoğun olur.
Heyecanlıdır yerinde duramaz.
Gözleri fal taşı gibi parlar.50 Yorumla
kısaca açık sözlüyümdür bir kısım şeyleri yüzüne karşı söylemeyi daha hoşnuk görüyorum kaçamak iş herzaman sorunlu oluyor.orasına burasına bakmam garip ya sanki görmemiş gibi oluyor o zaman önemli olan partnerinle anlaşmak göz teması ve beden dili önemli :)
31 Yorumla
gözlerim onun gözleri yerine açık yakasına dudaklarına bacaklarına takılıyor ve sürekli izleme yerine bi bakıp hemen çeviyorsam onu arzuluyorumdur bazıları bacağı normal görür ve normak bakar ama bi bakıp çeviriyor ise suç işliyor sende polissin :D
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
51Cevap
+1 yılErkek kendini kolayca ele verir, anında anlaşılır. En ufak bir hareket yeterli ama (çoğu) kadınlar için aynı şey geçerli değil. (Kendimi tenzih edeyim 😁😁) Hislerini saklayabiliyorlar.
62 YorumlaHhhh 😂😂
banu alkan dudaklarını birleştirip ileriye doğru getirirdi sanırım karşısındaki erkeği öyle istediğini dile getiriyordu ama gerçek hayata hiç karşılaşmadım dışarda tümü namuslu evinde ise swinger takılıyor nedense..
24 Yorumla
Gizli SoranHarbiden o mevzuya tav oluyorum, sanki cehennemde bir tek biz yanacaz. 😅
Gizli SoranAz çok biliyorum ama çoğu gizli bacım 😁😂 Bir şey söylediğin zaman, sanırsın katolik rahibe ile konuşuyorlar.
kesinlikle sacmalarim, bir siritmaya baslarim ya da yuzumu ceviririm cok sert bir sekilde, o tarafa dogru bakmam :) yani bu benim dogal karsi cinse hoslanti belirtilerim den bahsediyorum
64 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhımm gerçekten ilginç gözünü sürekli kaçırırmısın
+1 yılErkek belli ediyor zaten öncelikle hep gözleri sizdedir arzuladığı için aşık eder bunun için göz teması çok önemlidir baya bakar gitmez sonra sizi süzer vücuta bakar onu hissettirir sana
10 YorumlaBen hem açıkça söylüyorum hem de kadının yanıma gelip de saçlarıyla oynamasını, bana dokunmaya çalışmasını, ilginç sorular sormasını da bu kategoride değerlendiriyorum.
00 YorumlaBakışlar herşeyi anlatır bence :) ben çok fena bakarım mesela ayaküstü anlar yani 😂
41 Yorumla
+1 yılTavır ve davranışlarından, bana bakışından, bana yakınlaşmak için ürettiği bahanelerden hissediyorum.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa ne saçmalıyosun çözebilmiş değilim, sanırım yaşlılık psikolojisi. Her şeyde kusur aramana gerek yok, belki tecrübe etmediğimiz şeyler var.
- +1 yıl
Sen nasıl bir sığırsın. Benim yaptığım yoruma böyle bir cevap verebilecek kadar hıyarsan zaten kadınları anlaman mümkün değil. Seninle kaybedecek vaktim yok engelliyorum.
+1 yılYani bir kız olarak ben çok ilgilenirim kıskanırım ışte yakın olmaya soru sormaya çalışırım ve ya ağırdan satarım 😂
24 Yorumla
Gizli Soranerkek yanındayken yüzüne bile bakmıyosa ama yan gözlede olsa gözü erkekteyse ve erkeğe belli ettirmemeye çalışıyosa
Bence seni seviyor olabilir ama korkuyordur belkide onu üzmenden veya dalga geçmekten falan çünkü genellikle böyle olur 😄 . Bana kalırsa ilk adımı sen o da açılır.
Gizli Soranama benden büyük :(
Hmm bak bu da olabilir sebebi
eğer erkek taksim meydanına çadır kurmuşsa bilgi seni çok istiyor...
20 YorumlaKız hisseder ya bakısından nefesinden
Basbasa kaldıysan deneme yap dokunarak yok diyosa gecmis olsun02 Yorumla
Gizli SoranBakisindan derken gozlerine bakarken mi yoksa vucudunun bir yerlerine kaçamak bakis atarken mi
Gizli SoranBir de dokunmak derken neresine?
+1 yılCinsellikten dem vuruyorsa konuşmalarında gözleri göz hizasından aşağılara doğru sık sık kayıyorsa. El kol temasına sıkça başvuruyorsa tebrikler nurtopu gibi sizi arzulayan bir erkeğiniz var demektir.
40 YorumlaCinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bakışlarından hemen anlaşılır çünkü arzu dolu bakışlar çok bambaşkadır..
10 Yorumlaben bişi yapmam zaten bir türlü yapmama fırsat tanınmıyo yeaaa
15 Yorumla
Gizli Sorannasıl yani? :)
Gizli Soranşu an var mı arzuladığın erkek
Gizli Soranhımm eklesem seni sıkıntı olur mu?
+1 yılSapık gibi gözünü dikip bakmasından herhalde ne bileyim
25 Yorumla- +1 yıl
Baksa sapık bakmasa i. b. ne siz kadınları anlamak çok zor be
- +1 yıl
@KıvılcımDeniz Bakış var bakış var... Yiyecek gibi iğrenç bir şekilde bakanlar var bir de romantik bir şekilde bakanlar var...
- +1 yıl
Öyle de o zaman
- +1 yıl
@KıvılcımDeniz Dedim zaten
+1 yılKızlar belli etmez koç. Sen yaklaşırsın onlar da arzuluyorsa zaten karşı durmaz ordan anlarsın.
12 Yorumla
Gizli SoranAnladin dostum ters tepki ederse iste bide o var
İşte onu zamanla anlarsın hemen olmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen meselâ dün sözlümü çok arzuladım öyle bir islandim ki anlatamam ama belli etmedim öpüştük kucağına falan oturdum kucağına aldı kaldırdı falan ama birlikte olmadık evdeydik aileler vardi
233 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAikeler varken bu kadar yaptiniz yani 😊😊 yani anlayamazsin dion
- +1 yıl
En boş olsa neler olurdu 😀
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊süperdi ya ev boş olsa çok şey olurdu
Gizli Soran+1 yılEv bos olsa ne olacak artik tahmin bile edemiyom vala 😂😂
Cevap sahibi+1 yıloooo neler neler olurdu😊
Gizli Soran+1 yılSenden korkulur oğlanı doldurdun biraktin mi
Cevap sahibi+1 yılilk öpüsmesiydi zaten öyle dedi kucağına falan oturdum bende oda kucağına aldı kaldırdı falan aklımı başımdan aldın diyor gittikten sonra
Gizli Soran+1 yılSen varya gece kac kere bosaldi bakalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Gizli Soran+1 yıl😋😋😋😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılbidahakine neler yapicam neler😂
Cevap sahibi+1 yıldelirticem onu
Gizli Soran+1 yılAla ala mesela neler yapacan 😂😂😂 yapma cocuga ya
Cevap sahibi+1 yılbişey olmaz ona 😊
Gizli Soran+1 yılAla ala kalpten giderse hadi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılgitmez ya 😂😂😂
Gizli Soran+1 yılHe giderse hadi ne yapacan mesela deli etmek icin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılgiderse öper ayiltirim😂
Gizli Soran+1 yılBakya sen cok tehlikelisin ha
Cevap sahibi+1 yılöyleyim biraz galiba 😊
Gizli Soran+1 yılBiraz mi fazla diyelim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊biraz
- +1 yıl
Birdahaki sefere boş geçmessin artık 🙂
Gizli Soran+1 yılNe planliyon bir daha kine ya
- +1 yıl
Var mı aklında birşeyler 🙂
Cevap sahibi+1 yılvar çok sey😊
- +1 yıl
Bence anlatmalısın senin için daha iyi olur 😏
- +1 yıl
Hazırlık yapmış olursun 😀
Cevap sahibi+1 yılboşver
- +1 yıl
Okey sen kaybedersin
Gizli Soran+1 yılKim neyi kaybediyo ne oluyo hayirdir
Cevap sahibi+1 yılkaybetmem ben sözlümü kazandım yeter bana kimse umrumda değil
Gizli Soran+1 yılOoo yerine koydu lafi
hal ve hareketlerinden, konuşmasından direk anlaşılıyor.
12 Yorumla
Gizli Soranben de onların ne olduğunu sordum zaten
Poposuna,göğüslerine bakarım ona biraz daha farklı dokunurum onu istediğiimi ve eğer benimle olursa çok mutlu olacağımı hissettiririm.
10 Yorumla
+1 yılönce söyledikleriyle yoklar, sözlü onay alsa da almasa da, fiziksel temas başlar. eline değmeler bir yerlerine dokunmalar gibi. tacizci örnekleri duruma göre farklılık gösterir.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılİstemsiz bir şekilde ağız gevşer ve çene kası aralanır..
11 Yorumla"Çene kası gevşer ve ağız aralanır" olacaktı.. :)))))
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli konuyu cinselliğe çekmeye çalışılır.. memelerime bakar sürekli sarılmaya çalışır ve Şeyi kabarır biraz Kemer’e sıkıştırırlar genelde 😁😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Biliyosun bu isi prenses
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimimiz döğüşürüz, kimimiz tokuşuruz, kimimiz ötüşürüz, kimimiz de koku salgılarız. Seninki hangisi bilemem :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzulamak o günkü o anki cinsel isteği, kızın giyimi ve güzelliğiyle ilgili. Ama hoşlanmasını ilgisini soruyorsan birkaç ipucu verebiliriz. Arzulamasını mı sordun?
120 Yorumla
Gizli Soranikisi de diyebilirim ikisine de cevap ver sen
Cevap sahibiBi kere hoşlandığı kızı insan bir yerden sonra illaki arzulayacaktır. Hoşlanmasının ipucu çok ve kişiye göre değişir öyle ki kimi gizlemeye çalışır ordan anlarsın. Konuşması, hareketleri sen varken değişir, topluluktayken sana bakarak konuşur, başkalarını es geçer sana selam sabahı eksik etmez.. Gibi. Arzulama da bakıştan anlaşılır. Bakma fırsatı varken bakar. Ama belli etmek de istemez. İçinde ne fırtınalar koptuğunu farkedemezsin. Ereksiyon olabilir.
Gizli Soranhmm anladım sağol. Peki toplum için de falan mesela senin açığını bulup sürekli sana gülüyorsa falan?
Cevap sahibiBazı erkekler yapar. Egosu biraz yüksektir onların altta kalma ve fazla da dikkate alma sen de ona posta koy derim ;) hoşlanıyorsun galiba birinden?
Gizli Soranhoşlanıyordum diyelim biz ona, onun dışında bu egosu yüksek insan beni sinir ediyor o yüzden sordum :)
Cevap sahibiO haliyle kabul edersen duygusala bağlayınca daha çok sinir eder dikkat et :) daha iyilerini bulursun bırak, akıllanırsa dönsün adam gibi konuşsun. Evlilik kafasında birini arıyorsan yani
Gizli Soranyoo yanlış anladın, evlilik falan düşünmüyorum. Hoşlandığım insan başkasıydı, beni sinir eden ise başkası. Sinir edenden hoşlanmıyorum sadece niçin benimle uğraştığını ve sürekli fırsat buldukça bana laf sokmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum böyle hafif rezil olduğumda falan kahkaha atıyor sinir oluyorum :D
Cevap sahibiHmm peki. Cevap verme görmezden gel o rezili :) seni karşılıklı atışmaya çekmek istiyor. Öyle yapınca hiç sempatik olmadığını anlasın
Gizli Soranzaten öyle yapıyorum, neden öyle bir şey istiyor sence? nefret mi ediyor benden?
Cevap sahibiIlgileniyor senle. İlgini üzerine çekiyor ki muhabbet başlasın. Sen kahkaha atınca başarılı oluyor :) diğer kızlara da bir mesajdır bu aynı zamanda. Seni tavlayamazsa onlara ben cool um, böyleyim diyor.
Gizli Soranhm kahkaha atan ben değlim yalnız o :D en küçük bir şeyimde aşağılayıcı bir kahkaha atıyor, takmıyorum tabii. bazen de tartışmaya giriyor özel olarak hani laf sokmaktan ibaret olan ama ben buzlar dağılsın diye kibar davranınca da gayet soğuk davranıyor gıcığın teki işte
Cevap sahibiEvet ben yorum yapıyorum ama senin yazdıkların da çift anlamlı :D yalnız sorudan çok farklı biyere geldik sanki :) muhabbetin de hoş, o da seni gıcık etmek yerine oturup muhabbet etse iyiymiş yanlış mıyım. Nerden denk geldi bu gıcık sana
Gizli Soranhaha evet fark ettim, farklı bir konuya geldik. Muhabbetime iltifat ha? Teşekkür ederim :D Bazen işte böyle anlamsız insanlarla denk geliyoruz.
Cevap sahibiArtık yazdıklarını iki defa okuyorum. Ve farkettim ki soruyu kızlara sormuşsun :) ama kızlar seni pek takmamış anlaşılan :)
Gizli Sorano kadar anlaşılmaz konuşuyorum demek ki iki defa okuyorsan, ne yapalım kısmet :D evet kızlar takmadı ama fark etmez
Cevap sahibiYok ben biraz hızlı okuyorum. Yazı dili öyle farklı anlaşılabiliyor. Erkekleri erkeklere sormak lazım. Biz de kızları anlayamıyoruz bazen. Ben de sana danışırım artık kabul edersen :)
Gizli Soranolur danışabilirsin :)
Cevap sahibiOlur. Burda olduğunu unutmazsam :) sen de aklına bişey takılırsa yine sorabilirsin
Gizli Soransağol :)
Cevap sahibisen de saol :) herşey yolunda mı
+1 yılTürkiye'de kaç tane gördün ki şimdi böyle yiyecek gibi bakan kız, Allah aşkına burası yeterince samimi bir ortam değil.
00 Yorumlayaptığın safca şeylere bile müsama gösteriyorsa arzuluyor demektir.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbiraz daha açıklayabilir misn
Eğer Eş,dost,akraba değilseninz çoğu erkek bir kız gördümü önce bu his gelir aklına :))
10 Yorumla
+1 yılAzgın teke modundaysa ya da düz duvar sendromu varsa anlarsın:) Ayrıca yersin merak etme:))
20 Yorumlaçadır kurarlar :D ama kot giyolarsa hiç anlıyamassın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet anlarım niyetindekileri bakışlarına ister istemez yansıtır erkekler.
00 YorumlaBakıyorsa ya da konuşurken ağzıma kadar giriyorsa anlarım :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gobegimin altinda iki bacagimin arasinda bir kabarma.. bir kipirti olur. ordan anlayabilir. ben kadinin gozlerinden anlarim. uste veya yana kayar gozleri surekli..
00 Yorumlabiz erkekler aptal adamlarızdır,birini arzuluyorsak pantolunun önünden anlayabilirsin ;)
20 Yorumladevamlı bakar sesi titrer güler :D yakınlaşır. yanından gitmek istemez. arada bir bakar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAç kurt gibi bakışları olur..
Ağzının salyaları akar..
Gözleri şeşbeş bakar...
Dudağını ısırır...:)))))))))))00 YorumlaBeni kim neden arzulasın beni arzulayan biri yoktur😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk erkekleri kızları arzulamak için dünyaya geldiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldudak ısırması.. nefesının normalden bıraz daha hızlı alıp vermesı ve sureklı goz kacırması :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek yiyecek gibi bakar. d kız nefes alış verisi ile belli eder. d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli etmem ben onu arzuladıgımıda masturbasyon yaparken aklıma gelirse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürekli peşindeyse,yaklaşmaya çalıosa, göz temesı arttıysa..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer kadın yüzüne bakarak mast yapıyorsa senden hoşlanıyordur
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözlerinden saçıyla oynamasından dudağını ısırmasından
00 YorumlaBen pantolonun kabarikligindan anlarim :))
31 YorumlaHa ha ha deli şey seni güldüm bunu +1:) küçük ise çok farketmez bak dikkat et ;)
Beni arzulamayan erkek yok aslında
34 Yorumla
Soran+1 yıltabi haklısın erkek olsam kesin ben de arzulardım.
Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. O an hiçbir temasımız yoksa bile bakışlarından
20 YorumlaCinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. hiiç belli etmem..
büyük patlama banyoda olur..10 YorumlaArzu arzu diye sesleniyoruz genelde..
30 YorumlaBakışı konuşması hareketleri
00 YorumlaArzuluyor musun lan beni? diye sorarak
14 Yorumla- +1 yıl
@WielnaBJK Sen öküzlük dersin ben samimiyetlilik derim
- +1 yıl
@WielnaBJK Bende içimden güldüm sertliğimden taviz vermemek için
- Cinsellik konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ummadığın anlarda seni kesiyorsa...
12 Yorumla
Gizli Soranben farkında değilken kesiyo
Tamam işte öyle diyorum
+1 yılagzimizin suyu akiyormus oyle diyorlar
20 YorumlaGözlerinden alev çıkartır. <3
20 Yorumlapantolonunun önüne bakarsan ,sanırım anlarsın
00 Yorumla
+1 yılonun nasıl alattgına baglı
00 Yorumla
+1 yılBen genelde söylerim. ;)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. mimiklerinden anlarım
00 Yorumla
+1 yılKalçalarına ve bacaklarına iştahla bakıyorsa.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakışma.
21 YorumlaPeki bir kızın bizi arzuladığını nasıl anlarız
10 Yorumla
+1 yılgüzelsen zaten arzular kesin
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?