Yakınlaşmamız olmadı. Sadece sarılıp sacimla oynuyor. Beni arzulayip arzulamadıgini nasıl anlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yakınlaşmamız olmadı. Sadece sarılıp sacimla oynuyor. Beni arzulayip arzulamadıgini nasıl anlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vitesi kontrol et, boşta değilse arzulu, tutkuludur. erkekler saklayamaz nasıl anlayamadın hayret
Bilmem bence saklıyor hiç hissetmedim
Sana sarılması oluyor mu
Evet sarılıyor ama boy olarak 20 cm fark var
çıkma teklifi etmişmiydi. standart arkadas ayağı yapıyor
Etti😅
Daha ne yapmasını istiyorsun guzucum
Ona küçük tuzaklar kur ufak ufak yem at 😁 herşeyi biz mi soyluyelim 😅
İşte nasıl yapicagimi bilmiyorum 😅
Ne kadarlık bir ilişki peki bu 😀 birde hiç böyle sana yani vücuduna bakışlarını veya dokunuşlari olmadı mı yani tabiri caizse yasak bölgelere
Yok zaten yeni sevgili olduk. Ama bayadir tanışıyoruz
İşte bunları anlatman lazım ama ne kadar bir suredir ve ne kadar süredir sevgilisiniz
Zaten yeni sevgiliyseniz o tür hareketler olmaz hem seni arzulayip arzulamadigini neden soruyorsun peki bende bunu merak ettim 😀
2 aydır sevgiliyiz. 1 yıldır tanışıyoruz. Vücuduma baktığını pek görmedim belki gizli bakmıştır
Diğer soruma ne dyceksin peki 😀
Zaten kış ayındayız yazın daha çok dikkat eder diye düşünüyorum onun dışında yani ne bilim imali mesajlar atabilirsin veya konu sen açmak istersen elbisem kiyafetim nasıl diye sorabilirsin gibi gibi şeyler olabilir tabi bunlar sexting e doğruda gidebilir ama her şey senin elinde zaten 😅 dikkat et yani
Yok sexting istemiyorum sadece merak ettim. Beni beğeniyor mu diye
O zaman cevap basit şuanda seninle sevgili üstelik 2ay olmuş neden beğenmesin ki iltifat etmiyor mu 😀
Ediyor ama daha çok güzellik hakkında. Mesela fizikle ilgili bir şey demiyo
2 ay olmuş ama sanal ile reçeli karıştırma istersne napsin çocuk daha 2ay olmuş vücuduna söylerse sapık bu çocuk demez misin 😅😁
Hem zaten vücudunu görmemiş ki ne desin kışın ne giyebilirsin mesela dikkat çekici 😅
Doğru diyorsun. Denemesi daha iyi
Nasıl denemesi daha iyi anlamadım dediğini 😅
Dememesi olcak klavye düzeltmiş😅
Tamm şimdi oldu bende ne alaka diyordum 😅😁
Bunlari yaparken nefes alisi değişir onunde bir kabarilik olusur fark ettin mi bunlari
Arzulamaması için sebep yok bence
Ama hiç belli olmuyor
Saygısındandır.
Yoksa illa beğenip arzuluyordur dimi
O kesin.
Sarilirken arkadan mi sarılıyor
Önden
Penisinin o tarafta kıpırdama falan hissetmedin mi
Boyu benden uzun
Elini at kontrol et 😂
tabuların varsa bellı edemez kı
Haklısın