AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bak açık açık de beni tatmin et de konuya başla konu içerisinde bende seni tatmin edeyim de al bişiler sokmaya çalış karşı gelirse gay değildir gelmezsse sok gitsin :D
Hahahah çok iyi fikir😅 Ama beni tatmin etmeyi bırak yaklaşmıyor bile ya. Geçen evime film izleyelim diye çağırdım süslendim açık giyindim izlerken arada sarılıp öptüm dizine bacağımı attım ama yinede ileri bir hareket yok
tamam biraz mal olduğunu varsayalım sözlerle destekle çok istediğini filan söyle gerisi sende yoksa ben gelip ikinizi birden s... ikecem amg gerdin sabahtan beri yorumları okuyorum gerildim ya
Off bide bana sor ya ne sıkıntılar çekiyorum
tamam ekle beni o maloşla bi buluşma ayarla buluştuğunuzda yardım edecem
olum saçma sapan tavsiyleer vermeyin dikkat çekicem diye
@uyumluer bana ne kendi istiyor benmi zorla bişeyler söylüyorum
Takip et anlarsın. ya da deliğini parmakla bak zevk alacak mı
Deliği görebilsem yapcamda göremiyorum işte😅
Nasıl göremiyorsun yanında değil mi😂
Yanımda ama ne yapsam s*vişemiyoruz
Sevişmene gerek yanında yatarken elle işte hoşuna gidecektir eğer gay ise
Evet mantıklıymış🤣ama bence gay çünkü tüm belirtiler bunu gösteriyor
Gxy erkek yok normalde kimse erkek erkeğe yapmaz
Neden şüpheleniyorsun mesela nesinden hareketlerinden mi
Ben bunu eve film izleyelim diye çağırdım süslendim açık bir elbise giydim izlerken sarıldım öptüm bacağımı dizine attım ama o ortamda bile ileri bir şey olmadı. İşte bu inançsız biri ama cumaya gidiyor niye gidiyorsun diyorum toplum içinde olunca iyi hissediyorum diyor (bence erkekleri izlemeye gidiyor çünkü inançsız adamın cumada ne işi olur), işte sonra bazen kabadayı gibi oluyor bazen kız kankam gibi oluyor tavırları aniden değişiyor bazen diyorki makyaj malzemesi alırken benide götür sen anlamazsın diyor, benim elime taşırmadan oje sürebiliyor ve kendide bakımlı biri günlük bakımlarına falan çok dikkat ediyor. Dışardan eril gözüküp gerçek hali böyle
Bende taşırmadan oje sürebilirim şaşırmana gerek yok sevgilin arabacıysa benim gibi arabadaki çiziklere oje ile rötuş yapıyor olabilir o ortamda seni sevdiği için ileri gitmemiştir ben olsam sevdiğim kızla evlenmeden önce seks yapmam çünkü bana bir şey olursa ona kim sahip çıkacak ona kim bakacak ona kim destek cikacak kim onun yanında olacak biraz bu açıdan bak ablası falan varsa makyaj malzemesinden anlıyor olabilir benimde makyaj malzemesinden anlayan arkadaşım var ama ablası olduğu için anlıyor
Ne yapıyo mesela. Belki biraz çıt kırıldım bir erkektir
Benimle ilişkiye girmiyor bakım falan yapıyor bazen hareketleri değişikleşiyor
Çıt kırıldım değil ama birden eril gibiyken değişiyor işte
Olma ihtimali var. Peki sertleşiyomu
Farketmedim hiç
Yani bide o şekilde dene bakayım elinle falan yokla
Ya geçenlerde evime çağırdım film izleyelim diye birde açık bir elbise giydim. Film izlerken otururken sarıldım öptüm falan ama gerisi yok
Ya belki saygısından bişi yapmamıştır. Yine aynı şeyi yap ama ileriye git. Çok istekliymişsin gibi hareketler yap. Baktın sertleşme yok veya yapmıyo. İyice emin olursun
Ya hadi günah diye yapmıyor desem müslümanda değil o
Bi iyice emin ol ondan sonra. Gaylık moda oldu biliyon
Kaç kere başbaşa kaldık yapcağı varsa yapardı zaten ya
Gay o zsman ya da sende bi problem var
Of ben daha ne yapabilirimki o kadar evime çağırdım süslendim sarıldım ama devamını getirmedi
Süslendin sarıldında belki seni çekici bulmuyodur. Hani ihtimalleri değerlendiriyorum. Veya yine çağırdığında direk oral yapmaya çalış
Bence beni güzel buluyor ya çünkü sürekli diyorki başlarda sen bu güzellikle bana bakmazsın sanıyordum diyor
Bende merak ettim kız gaymı değilmi
Ay valla ya kafayı yicem gerçekten
Yani bence metro seksüel bir erkek. Buna nazaran belki seksi çok önemsemiyodur.
Umarım öyledir ya
Ya bide şu an aklıma geldi unuttum söylemeyi bunun dini inancı yok ama cumaya gidiyor neden gidiyorsun diyorum topluluk içinde kendimi iyi hissediyorum diyor. Bu bile başlı başına şüphelendiriyor yani
Güldür güldür mesut gibi belki kadını bırakmıştır
Şüphelenmene konu olay şeyler neler
Ben bunu eve film izleyelim diye çağırdım süslendim açık bir elbise giydim izlerken sarıldım öptüm bacağımı dizine attım ama o ortamda bile ileri bir şey olmadı. İşte bu inançsız biri ama cumaya gidiyor niye gidiyorsun diyorum toplum içinde olunca iyi hissediyorum diyor (bence erkekleri izlemeye gidiyor çünkü inançsız adamın cumada ne işi olur), işte sonra bazen kabadayı gibi oluyor bazen kız kankam gibi oluyor tavırları aniden değişiyor bazen diyorki makyaj malzemesi alırken benide götür sen anlamazsın diyor, benim elime taşırmadan oje sürebiliyor ve kendide bakımlı biri günlük bakımlarına falan çok dikkat ediyor. Dışardan eril gözüküp gerçek hali böyle
Peki neden bir şey olmadı diye sormadın mı?
Sormadım hiç
Nasıl anladın gay olduğunu
Bu senin yaptığın hareketleri bir bayan yapsa sabaha kadar mutluluk duyardık ama senin ki biraz anormal galiba haklısın
Bencede anormal yani. Erkekler kadınların günlük haline bile yükselirken o an benim o halime yükselmemesi imkansızdı normal olsaydı
Evet şüphelenmen normal başka birine bak bence
şu an düşüncemi tam kanıtlamadan bırakmayı düşünmüyorum onu
Bencede en doğrusu
bi erkek arkadaşın iş atsın
Hahaha
cidden bi erkek yazışsın bakalım seninkiyle mutlaka renk veriri
Evet mantıklı ama korkuyorum cidden. Tahmin ettiğim şey çıkcak muhtemelen
Neden böyle bir şüphen var
Benimle ilişkiye girmiyor bakım yapıyor bazen hareketleri birden tuhaflaşıyor
İlişki girmeme durumu anlarım belki evlilik niyetinde ciddidir ama bakım olayı abartılı ise şüphe verici
Nasıl tuhaf hareketleri var
İlişki olayını anlatayım ben onu evime film izleyelim diye çağırdım süslendim açık elbise giydim falan. İzlerken sarıldım öptüm ama ileri bir tepki vermedi. Hareketleri ise normalde eril ama ani bişey olunca kız gibi tepki veriyor makyaj malzemesi alırken benide çağır yardım ederim diyor benim elime taşırmadan oje bile sürüyor. Daha çok var aslındada en belirgin olanlar bunlar
Oha
Normal bir erkek o hazırlığa kızı kucağa alır
Oje olayını kıza bırakır kız aşırı ısrar etmediği sürece bulaşmaz
Yani erkekler kızların günlük haline bile yükselirken ben gittim ortam yarattım yaklaştım birde o kadar süslendim daha ne yapayım yani benlik durum yok
Haklı olabilirsin normal biri olsa parçalardı o kadar hazırlığa kızı en aşından sevişir öpüşürdğ
O da sarılıp öptü ama o an o ortamla daha fazlasını yapması gerekirdi ya. Ben bir de bi ara bacağımı onun dizine attım hiçbir şey yapmadı. Fiziğim kötü diye yapmıyor desek fiziğim de güzel çoğu kişi beğeniyor yani
O harekete seni parçalaması lazımdı sen tüm kritik hamleleri yapmışsın
Aynen ben elimden geleni yaptım
Şanslı çocukmuş ama yanlış yönelimdeymiş yazık be üzdü
Of ya
Afedersiniz ama ben burada nasılımda gögüs görsem kişiliğim bozuluyor siz şüpheniz haklısınız ne diyim geçmiş olsun
Bu konuyu onla konuş net olun böyle ilerlerse üzülmeniz kaçınılmaz
Teşekkür ederim
Bide söylemeyi unuttum bunun dini inancı yok ama cumaya gidiyor niye gidiyorsun diyorum topluluk içinde kendimi iyi hissediyorum diyor. Bu bile başlı başına kanıtlıyor gibi sanki
Yazık cidden belki piskolojik sorunları vardır travma
Onu bu duruma iten o travma olabilir
Erkeklerin içinde bulunmak mutlu ediyormuş onu yani gay olduğunu destekliyor🤣 ama cidden psikolojik sorunu var gibi
Geçmiş olsun aq kimse ait olduğu yerde değil ki bende manita yapamadım bir türlü boş boş sanalda takılıyorum
Valla her şey sevgili değil yapamasan bi dert yapsan da ayrı dert
🤣🤣🤣 ama olmadan nasıl cinsellik olcak
Cinsellik için sevgili olmak istiyorsan zaten hiç olma daha iyi yazık olur kıza
Ondan emin değildim işte bana göre sevgilisi olan kız evli kız gibi geliyor
Hiç bir kıza yaklaşmıyorum samimiyet kurduğum kız sayısı çok az ya bir kaza dolayısı ile sohbet ediyoruz mesafeli arkadaşlık hiç. Bir kıza numara vermiyorum sanal haricindeki sanalda yabancı diye telden konuşuyoruz
En iyisi
Ohaaa şüphen neyden mesela
Benimle ilişkiye girmiyor bakım yapıyor bazen hareketleri tuhaflaşıyor falan
Detaylı sormak istiyorum
Bu kadar işte
Burdsn olmaz
Parmak at hoşuna giderse gay
Hahahahha
gayse ne olacak ki
İcine şüphe dusuruyorsa arastirma yolla
Sevişmedin mi hiç?
Hayır
Sevişmek istiyor musun?
Ben bunu film izleyelim diye evime çağırdım süslendim açık bir elbise giydim. İzlerken sarıldım öptüm bacağımı dizine attım ama gerisi yok
Sevişmesi gerekliydi o zaman
O an o ortam oluştu ama yapmadı işte
Kızarsın diye korkabilir bir daha dene bence
Pek sanmıyorum çünkü diğer hareketleride gay olduğu düşüncemi destekliyor gibi
İçine girmesini ister misin peki?
Her şey cinsellik değil evlenene kadar yapmasada saygı duyarım beklerim. Ama o yönelimdeyse eğer direkt ayrılırım
Sonuçta sen istiyorsan sevişmesi lazım.
İstemiyorsa saygı duyarım ama benim kafamı kurcalayan şey hareketleri. Yani bence normal değil bu çocuk
Onu sen daha iyi hissedersin bence
Senin de ihtiyaçların var
Onun ihtiyaçları farklı gibi
Bilemiyorum ben sadece seninle ilgileniyorum şu an
Ee
Nasıl durabiliyorsun yani? İdare edebiliyor musun?
Ediyorum
Anladım. O zaman benlik bir durum yok. Tesekkur ederim
Zaten senlik durum yok
Seni şüphelendiren şey ne?
Benimle ilişkiye girmiyor bakım falanda yapıyor
Bazende hareketleri garipleşiyor
Seninle ilişkiye girmiyorsa bile yani onu öptüğün Zaman kokladığın zaman bir şey hissetmiyor musun orasında bir sertlik falan daha denedin mi bunu
Evime bile çağırdım film izleyelim diye. Baya açık bir elbise giydim film izlerken sarıldım öptüm falan hiçbir şey olmadı ya
O zaman senin söylediğin gibi başka şeyler vardır yanı. Açık bir kıyafet öpüyorsun ve senin hiçbir şekilde ilişki yaşamıyorsa dediğim gibi sana başka şeyler vardı yani şüphelenmekte haklısın da o zaman Senin de işi ne
Bu sefer Değişiklik olsun diye beni bulmuş gibi
Yani belki de birilerine bir şeyler kanıtlama çabasında olmuş olabilir seni bu şekilde kullanıyor olabilir yani bakın benim cinsel yönelimin bu yönde gibi. Ne zamandan beri sevgilisiniz peki
Altı ay oldu
Ama bunu daha önce anlaman lazımdı 6 aydan beri senin hiçbir şekilde ilişki yaşamıyor evine çağırıyorsun seksi kıyafetler giyiyorsun sana hiçbir şey yapmıyorsa kesinlikle bir sıkıntı var peki sen bu konuyu ona hiç dile getirdin mi niye benimle ilişkiye girmiyorsun diye
İlk aylarda utanıyordur diye düşündüm ama artık birbirimize baya alıştık utanma ihtimali yok. Demedim ona hiçbir şey henüz
Yani bence bunu açık açık konuş sonuç olarak Sana da yazık senin de bir hayatın var bu şekilde kullanılmasına seni izin verme yani bir şeyler olacaksa da olsun olmayacaksa da gitsin kendi yoluna baksın seni de oyalamasin
Aynen haklısın
Bence sen bunu bir an önce açığa korktu sunacak Sen de kadınsın Senin de ihtiyaçların var Sen de ilgi sevgi istersin ama bu şekilde değil
Ben illa ilişkiye girelim diye zorlamam ama eğer gerçekten gay ise de devam ettirmek istemem yani
Ben seni çok iyi anlıyorum aslında şüphelendiğin için bunları yapıyorsun yoksa tabii ki ilişkiye gireceksin diye bir şey yok ama sen de kendine hayatına yön vermek zorundasın
Neden şüphe duyuyorsun
Analıma bak
Göremiyorumki bakayım
Hmmm o zaman erkeğin biri gibi fake hesap aç yaz.
Böyle düşünmenin sebebi ne
Benimle ilişkiye girmiyor bakım yapıyor bazen birdenbire hareketleri tuhaflaşıyor
Ne kadar oldu ki sevgili olalı ve tuhaflaşıyordan kastın ne
Bence cinsel yönden bir yetersizliği var ben böyle düşünüyorum açıkçası
İlişki olayını anlatayım ben onu evime film izleyelim diye çağırdım süslendim açık elbise giydim falan. İzlerken sarıldım öptüm ama ileri bir tepki vermedi. Hareketleri ise normalde eril ama ani bişey olunca kız gibi tepki veriyor makyaj malzemesi alırken benide çağır yardım ederim diyor benim elime taşırmadan oje bile sürüyor. Daha çok var aslındada en belirgin olanlar bunlar
Altı aydır beraberiz
Yani haklı olabilirsin sor istersen bana karşı ilgi duyuyormusun diye
Gay olsa seninle olmazdı femboy olabilir
Beni sevdiğini kendi de söylüyor ama gay olduğunu anlamasınlar diye kendini çevresine kanıtlamak içinde beni kullanıyor olabilir
Hiç sanmıyorum biraz kadınsı bir erkektir tanıdığında da böyle miydi
Hayır ya kadınsı görünmüyor asla zaten başta belli etse hiç bağlanmazdım bu kadar. Vakit geçirdikçe falan çıktı ortaya
Aynı bensin bende çok çabuk bağlanırım. Çok yıprattılar beni bu yüzden insanlar
He bide söylemeyi unuttum bunun dini inancı yok ama cumaya gidiyor. Niye gidiyorsun diyorum topluluk içinde kendimi iyi hissediyorum diyor bence bu bile kanıtlıyor gibi şüphemi ya
Oooohoooo gerçekten sorun büyük gibi
Büyük ihtimal gay
Off ya
Noldu
Ayrılmam da kolay olmayacak
Neden
Geçenlerde kızla beni tanıştıran arkadaşda sevgilimi çalmıştı bende çok üzüldüm ama toparlandım 2 günde bir şey olmaz
Ve bilemessin ayrıca kendisine sor bi bakalım
Hem kendi kabullenmez ben kafamda kurup iftira atıp ayrılıyormuş gibi olur hem de ben ona aşırı bağlıyım deli gibi seviyorum
İşte diyorum ya bir sor en azından o bu konu hakkında ne der
Buluşalım de yakın zamanda
Bir iki gün içinde buluşacağız zaten
Sorarsın o zaman bana ilgi duyuyormusun diye
İçinde kalmasın
Seviyorum diyor zaten ya
O zaman de birşeyler yaşamaya ne dersin diye
Evde olmayız muhtemelen. Ama sonrasında benim eve geçebiliriz o zaman direkt dile getiririrm
Bence de
Gay olsa senle niye olsun
Ne bileyim ya değişiklik olsun diyedir
Öyle bir şey mi var mk djjd
Ne bileyim ya artık yüzüne diycem sen gay misin diye
Bence öyle
Cinsellik yaşamıyorsa senle olabilir yorumda gördüm sevgilim olsa haşat ederim aw
Gay olduğu için yaşamama ihtimali var işte
Ayrıl
Gay olduğunu tam anlamıyla anlayabilsem ayrılcam
Ne alaka
Benimle ilişkiye girmiyor bakım falan yapıyor ve bazen hareketleri tuhaflaşıyor başka ne açıklaması olabilir ki
Ne tuhaf insanlarla birlikte oluyorsunuz be
Başta belli etmiyordu ne bileyim böyle çıkacağını ya
Ayrıl bence geç olmadan
Tam anlamıyla emin olabilsem ayrılcam
SS falan at konuşma tarzına bakim
Her konuşmada tarzı aynı değil ya bazen kız kankamla konuşuyor gibiyim bazen de kabadayıyla gibi. Çok değişik yani
Kırık sanırım SKFJGKSKXN
Olabilir sjdjjdndnf
Üzüldüm sana valla
Kerimcana havale et
Barmak at
Erkek yolla
Straponla iliski teklif et
Hiç ilişkiye girmedik ki ilk onu yapabilsem
Sakaydi zaten. Suphe aski oldurur
Of ama bence öyle. Evlensek ne yapcam eğer gerçekten öyleyse
Bilemessin seni napacak.
Nasıl napacak ya