Sevgilimin gizli eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum, nasıl anlayabilirim?

Aslında bir karış sakalı var. Ama bir arkadaşım özellikle pasif eşcinsellerin son dönemde sakal bıraktığını söyledi. Bir nevi işaret gibi bir şeymiş.
Sürekli spor yapan, kendisine bakan bir adam. Slip mayolardan falan nefret ediyor. Vücudundaki kılları almıyor. İyi güzel! Ama bilgisayarında bir sürü, daha kıllı çıplak erkek resmi buldum? Daha da kötüsü geçen gün eve geldiğimde duştaydı. Duştan çıktıktan sonra lavaboyu kullanmak istedim. Girmemi, en iyi arkadaşı olan...'ın hala yıkandığını söyledi.
Eşcinsel olup olmadığını sordum, kapıya yumruk atıp, şiddetli bir tepki gösterdi. Sonra da senin yüzünden tırnaklarım kırıldı dedi?
Cinsel hayatımız gayet normal gibi ama evde çoğunlukla duş başlığı yerinden çıkartılmış oluyor. Aklımı kaçıracağım. :( Aşırı homofobik, göğsü kıllarla kaplı, azman sakallı bir adamın aslında gizli eşcinsel olması mümkün mü? Neden pasif eşcinseller genellikle sakal bırakıyor? Ne biçim bir dünya bu yahu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Problem yok elbette, benim de bir çok eşcinsel dostum var. Ama aynı anda hem benle, hem de kendisinden daha uzun sakalı olan bir adamla beraber olması çok acı oldu. Arkadaşlarımın söylediğine göre yoğun ve uzun sakal eşcinseller arasında çok modaymış. Ne yapalım, helal olsun. Erkek adam erkek seviyor demek ki... Ama erkek adam değilmiş ki, hem beni, hem de erkek sevgilisini aynı anda idare etmeye çalışmış buda bir başka konu :(
Sevgilimin gizli eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum, nasıl anlayabilirim?