Erkek arkadaşım gay olabilir mi? Gay olup olmadığını nasıl anlarım?

Selam arkadaşlar

yaklaşık 9 aydır biriyle görüşüyorum ancak bana tuhaf gelen bazı durumlar var size de sormak istedim nolur bir fikir verin.

Başlıkta da dediğim gibi erkek arkadaşımın gay olduğunu düşünüyorum. Sebeplerine gelince;

1- çoğu erkek tarafından arzu edilen beğenilen bir kız olmama rağmen sanki erkek arkadaşım beni arzulamıyor gibi. Nasıl desem öpüşmek sarılmak için isteksiz gibi adamda tutku yok. Bir de bundan önceki kız arkadaşları hep kısa saçlıymış maskulen tipler hep. Ben ise daha yuvarlak hatlıyım. Ondan çekici gelmiyorumdur belki diye düşündüm.

2- onun dışında bir keresinde ortak arkadaşlarımızdan birine “ ben hiç evlenmeyebilirim de çok önemli değil ama bir tek işte çocuk için evlenirsem evlenirim demiş” açıkçası bu da bana fazla şüpheli geldi haksız mıyım?

3- giyimine kuşamına çok dikkat eder. Bazen gömleğinin düğmesini göbeğine kadar açar nerdeyse. Yani fazla feminen sizce de bir erkeğin gömleğinin düğmelerini bu derece açıp teşhircilik yapması normal mi?

Siz ne düşünüyorsunuz? Ya da ne yapmalıyım gay olduğunu anlamak için emin olabilmek için nolur bir fikir verin bana? Çokta iyi bir insan esasında ama normal gelmiyor işte davranışları..
Erkek arkadaşım gay olabilir mi? Gay olup olmadığını nasıl anlarım?