Erkek arkadaşımın eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum nasıl anlarım?

Arkadaşlar merhaba sorunum çok büyük :/ Aşık olduğum adam eşcinselmi merak ediyorum... Gayler ve lezbiyenlerden konuşuyorduk. Ben kendim için olucak en son insan bile değilim kendi vucudumdan bile tiksindiğim oluyor küçüklüğümden beri hep erkek arkdaşlarım oldu kızlarla iyi bile anlaşamam dedim. Bana büyük konuşma ben konuşmuyrum başına gelir dedi. Büyük konuşuyorum dedim benim öyle fantezilerim merakım hevesim yok dedim. Sonra bana eskiden bir gayin buna aşık olduğunu kıskandığını felan söyledi dövesim geliyordu dedi. Adam gayle konuşmasa ya da bir beraberlik içinde olmasa kıskandığını nasıl bilicekti? sonra çok önceden bir konuşmamızı hatırladım gaylerle arkadaşlık ediyordum insanıoda kendilerine benzetiyolar demişti bende oha dönmedin dimi demiştim aşkım saçmalama istersen demişti. Bugunde bana bir kez sevişsen sen dönerdin demezmi dedim ne alakaası var yuh ben senle yatıyorum sen bana ne diyosun dedim yok öyle birşey dedim. Yani uzun lafı kısası sevgilim ya eşcinsel ya da beni biseksliğe özendirip grup felan yapmak istiyor altan altan bilinç altıma girmeye çalışıyor gibi öyle düşüncesi varsa ayrılırım tabiki ama bilmiyorum üstünde hakimiyet kurmamı çok seviyor afedersiniz yataktada böyle durum akıl verin ya nasıl anlar ne yaparım?
Erkek arkadaşımın eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum nasıl anlarım?