11 ayselam doğum günün ne zaman burcun ne hem burçla ilgili hemde genlere ve hormonlara bağlı bir durum benim cinselliğe ilk ilgim 8 yaşımdayken başladı 13-14 ergenliğe ilk girmeye başladığım da fazlasıyla vardı şu an 23 yaşındayım libidom çok fena yüksek yani canım öyle bir seks yapmak sert seks ihtiyacı yapma isteğim var ki anlatamam bu arada akrep burcuyum bende konuşmak istersen daha ayrıntılı konuşabiliriz senin burcun akrep boğa aslan ise böyle cinselliğe aşırı düşkün olman doğal bir şey utanılacak bir şey yok kadınsın sonuçta evet ama cinsel ilişkiyi ilk yaşadığın andan itibaren utangaçlık gidiyor onun yerine zevk alma haz alma sert davranma ve daha istekli olmak geliyor kalbinden kadınların yaşadığı bir his bu ilkte utanma sonra ateş gibi olma gibi gibi biliyorum kadınların ruhsal hallerini duygularını hislerini çok iyi anlıyorum cinsel konularda bilgim harikadır sormak istediğin bir şey varsa açıklayabilirim yardımcı olurum her halükarda saygılarımla soruyu soran arkadaşım
01 Yorumla
Soran11 ayBurçlarla alakası yok hormonlarla alakalı durum burçlara inanmıyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ay5 6 yaşımda mastürbasyon yapmaya basladim yapmaya başladım derken nerden bilecem çükümlee oynuyordum zevk alıyordum güzel bir his oluyordu ama sperm meni gelmiyordu tabi hep mastürbasyon yaptim hala da yapiyorum hic seks yapmadim daha ama işte o yaşta bilmeden yapmanın yanlışı erken boşalmam oldu erken bosalma var seks yapsam yapabilir miyim bilmiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay14 yaşındayken 4-5 ergen oğlanın bana yaşattıklarından sonra asla ilgi arzu diye bişey kalmadı ne cinselliğe ne de erkeklere karşı.. 20 yıldan fazla zaman geçmesine karşı ve evli olduğum halde
200 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 ayergenlikten beri
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlgi duyulacak yaşa gelinince duyulur sanırım 😅
1119 Yorumla- 11 ay
bence öylesin kadın her yaşta ateşli ve isteklidir
- 11 ay
ilacım da doktorumda sen olur musun
- 11 ay
kalbim kırıldı ah esmerim benim
- 11 ay
sanama gideyim 💕😂😘
- 11 ay
o yolarda dönüp dolaşıyor hep sana çıkıyor nasip sende imiş demek ki
- 11 ay
gel bir kere ver bana (gönlünü) mutlu olursun
- 11 ay
tamam gidiyorum ama tekrardan geleceğim
- 11 ay
gelir isem açarsın kollarını evinin kapılarını olur biter 😜
11 ayBende.. belkide kucuk yastaki yasadigim tacizlerden dolayidir bilmiyorum ama.. keske daha normal biri olsaydim
95 Yorumla
Soran11 ayErken keşfetmek daha iyi bence geç keşfetmektense. Ama taciz diyorsan değişir tabi de eğer o kadar etkilemediyse sorun yok
- 11 ay
Yaani kendimle çelisiyorumm.. dengesizim bi yandan zevk alirken bir yandan kendimden tiksiniyorum hala zevk alabildigim icin falan..
Soran11 ayDeme öyle etkisinde kalmamaya çalış unutmaktan başka care yok
- 11 ay
Deniyorum
11 ayÇok büyüdünmü peki yaşın hala ufak gibi 20 li yaşlsrdasın sanırım
102 Yorumla
Soran11 ay19 olcm
- 11 ay
Hala çok gençsin yeni reşit olmuşsun canım ya ilgini daha çok okumayada verirsen hayatta hep başarılı olursun cinsellik zaten olur zamanı gelince acele etme aklından da çıkar çok muhteşem bişe değil hani
Gizli Üye(25-29)11 ayİlk deneyim 8 9 yaşlarında henüz kalkmıyordu bile aq
14 Yorumla
Soran11 ayBen de aynı sevisme prn izlerdim sevisme sesleri beni çok etkilerdi sonra izlemekle kalmadım bende bir kaç kişiye sevisir gibi yapmistik
Cevap sahibi11 ayBende öyle, komşu kızı kardeştir kaldır kaldır yerleştir sjjshsh
Soran11 ayGüzeldi ama😌
Cevap sahibi11 ayGüzel olmaz mı ilk heyecan ilk denemeler özlendi...
Kendimi Bildim bile iyi duyuyorum Sen erken başlamışsın ama yaşadın mı bir şeyler anlat dinleyelim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Yaşımı hatırlamıyorum bile. O kadar genç yaşlardan beri. Ki benim çocukluğumda internet gibi geniş bi platform da yoktu. Şok Bulvar gazeteleri, p*rno dergileri, kaçak cdler falan zamanıydı.. 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayKapattik o defterleri.
136 Yorumla- 11 ay
Yaş kacki 🤔
Soran11 ayNeden ki
- 11 ay
Neden kapattınki yaşın gayet olgun yıllanmış şarap gibisin tadına doyulmaz
- 11 ay
Dükkanı erken kapatmiisn
- 11 ay
En verimli caginda
Arzular insanda çocukluktan bir kıvılcım gibi başlar, ama olgunlaştıkça o kıvılcım ateşe değil; anlam ve derinliğe dönüşür. Benim için asıl büyü, bedenin ötesinde ruhunla temas edebilmekte… İşte o temas, her dokunuştan daha sarhoş edici olue
00 YorumlaÇocuk yaşta mastürbasyon yapmanız cinselliğe ilgi duyduğunuzu göstermiyor bir refleks olarak ortaya çıkan uzmanların da söylediği bir şey
713 Yorumla
Soran11 ayBu durum gayet sağlıklı ergenlik öncesi normal kızlarda daha erken başlayabiliyor
Soran11 ayAlakası yok kime sorarsan sor ben gayet memnunum ve çok şey öğrendim erken keşfetmek en iyisidir. İyi ki erken keşfettim ve çocuklarda mastürbasyon normal bir şey bunu kadin doğumları, seksologlar söylüyor
Soran11 ayOnu diyen uzmanlarda dindar Akpdir kesin çünkü çok fazla uzman dinliyorum normal olduğunu söylüyor yani
Soran11 ay
Soran11 ayCevabını alırsın umarım 🙏
Soran11 ay
Soran11 ayBunu uzmanlarda söylüyor ama sen bilirsin gayet normal Google de aynı yazılar var sağlıksız olması kontrolsüz sekidle yapıyorsa sürekli yapmaya takintiliysa sağlıksız
- 11 ay
@Fetih2024 kıskançlık ne alaka
- 11 ay
😅😅😅
Gizli Üye(45 üstü)11 ay10 yaşında hissettim 11'de ilgi duydum 13 yaşında her şeyi anladım 17 yaşında da ilk cinsel ilişki mi yaşadım
20 Yorumlaergenlikten beri
140 Yorumlaben 17 yaşından beri 18 yaşındayım zaten😂
132 Yorumla- 11 ay
Kuzummm❤️
Çocukluktan beri
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Olmazsa olmazim10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayİlk okul kaça gidiyordum hatırlamıyorum ama çok küçüktüm ve hep dekolte giyen kadınları gördükçe eve gelip kendi kendimi rahatlatıyordum
00 Yorumla
11 ay18 yaşında beni milli yapan o olgun hanımefendiden beri ilgi duyuyorum cinselliğe. Tadı hala damağımda ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
11 ayAşırı istekli halim çocukluğumdan beridir vardı tahrik edici şeyleri her dönem farklı deneyimlerle tatdım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayÇocukluk ne ya 🤣🤣
Ergenlikten biraz ömce. Sanırım 3. Sınıf falan olabilir10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
11 ayana sınıfından beri biloon
sülo dud çekiyo laaaaaaa
10 Yorumla
11 ay7 yaşında komşu kızlarının öğretmesi ile başladım
10 Yorumla
11 ayKızlar butun yorumlarin altında erkek yorumları 🤣🤣🤣
13 yaşında filan herhalde10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNormalde çocukluktan beri ama bu aralar hiç ilgim yok
44 Yorumla- 11 ay
Menopoz
Cevap sahibi11 ay@MagarsuS Yalayan var zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.
11 ayBulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benimde çok sevdiğim elim hep oraya gider yaa
00 Yorumla
11 ayKendini tatmin et, vücudunu tanı ama ileride pişman olacağın şeyleri yapma lütfen.
00 Yorumla
11 ayBenimde çocuk iken başladı ve nefret ediyorum bu durumdan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. 15 yaşından başladım ilk orgazmım kan gelene kadar her fırsatta 31 çekmiştim
00 Yorumla
11 ayOmrumun yarisindan beri mastürbasyon yapiyorum sen karar ver ilgisizligime😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ay10 11 yaşlarından beri
120 Yorumla
11 ayİnsan olan herkes duyar yeterki tetiklenecek bir sey olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
11 ayilk ereksiyon olmaya başladığımdan beri...
senin ilgini özel olarak merak ettim ama nedense :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHer insan ergenlikle başlar cinselliği keşfrtmeye
04 Yorumla
Soran11 ayBen ergenlikten önce
Cevap sahibi11 ayMuhtemelen ergenlıge erken girdin sen😃😃
Soran11 ay11 12 yaşında felan girdim ve 8 yaşlarında keşfettim
Cevap sahibi11 ayReglin de erken başladı di mi o gün bug0ndür mastürbasyon bagımlısın ama dü mi😃😃
Gizli Üye(36-45)11 ay14 yaşında hiç olmayacak biri ile ilk cinselliği yaşadım onca kişiyle sınırsız ilişkiye girdim ama bugün bile yine onu arzuluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay8 yaşındaydım. Yalnız kaldıkça komşu abla memelerini emdiriyordu.
00 Yorumla
11 ay5. sınıfta arkadaşımın evcilik oyunu kisvesi altında komşu kızıyla yediği naneleri, izlediği prnoları anlatmasından beri.
00 YorumlaBenimki kalkamaya başlamadan bile pirno izliyodum ve burcum akrep gerisini sen düşün 😂
011 Yorumla
Soran11 ayBende öyle izlerdim prn sevisme. videoları izler bende isterdim ve izlemekle kalmadım 🥰
Soran11 ayÇocukluğumda daha hızlıydım erkeklerle sevisir gibi olmuştuk şimdi ise kimse yok
Soran11 ayYapmadım çocukluk zamanlarımda yaşadık bisiler oda daha ileri gitmedik
Soran11 ayevet maalesef aynı zamanda utangacım 😪ama içim kıpır kıpır çok şey düşünüyorumm
Soran11 ayBir şey olmaz kim olduğumuz belli değil ztn nolcak
Gizli Üye(18-24)11 ayBenim oe abim ben küçükken oyun diyip bana sürtünuyordu o aralar hani alıştım herkes yapıyor zanediyordum liseye geçince anladım zaten yani ilk okuldan veri
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ama yaşamadın sanirimm
10 YorumlaKalktığından beri bence dünyanın en güzel duygusu ve vazgeçilmezi
00 Yorumla
11 ayBu benim bir parçam ergenliğe girmeden önce hormonlar patladı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySana şöyle diyim 19 yaşındayim yakladik 6-7 yil once basladim hâlâ bedenime kadın eli degmedi libidomda cok bilmiyorum sizdede oylemi
00 Yorumla
11 ayKendimi bildim bileli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın şimdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok seviyormusun cesurmusundur yatak da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
11 ay17 yaşında ilk maçım oldu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
11 ayO nasıl bişey acaba
Hala bakirim00 Yorumla Severim ilgi alanım ama kadınlar korkuyrı
00 Yorumla
11 ayBende 2 3 yaşından beri içindeyim bu kervanın
00 Yorumla
11 ayErgenlikten beri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Ben dogdugum günden beri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
11 ayCinsel arzularımi keşfetdigimden beri
00 Yorumla
11 ayErgenliğe girdiğim ilk günden beri skdmdmöd
00 Yorumla
11 ay11 yaşından beri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sana iki maşallah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cocukluktan beri amasyada
00 Yorumla
11 aySen ne ilgili kadınsın öyle , çok mu yüksek?
00 Yorumla
11 ay19 yaşımda ilk öpücüğümu yaşadığımdan beri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende çocukluktan belli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayKendimi bildim bileli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Baya erken bir yaştan beri diyelim 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne