- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
9 ayBak şimdi bunu yapmak istediğin için tebrikler öncelikle gel anlatayım sana.
03 Yorumla
Soran9 ayDinliyorum
- 9 ay
İlk önce cinselligin neden insanların bir parçası olduğunu anormal bir durumunun olmadığını kavraman gerek. Bilimsel yönden cinsellikle ilgili araştırmalar yap. Mesela atıyorum kadın orgazmı ve kadın cinselligi. Site olarak evrim ağacını öneririm, güzel bir makale sayfaları var.
Bunu kafanda iyice oturttuktan sonra toplum denen saçmalığa gelelim, cinselligin neden bir tabu olduguna geç. Eskiden gelen geleneklere bak mesela. Bunun icin kitapta önerebilirim hatta istersen. Özellikle kadın cinselliginin ne kadar aşagilandiginin farkina var. Seks erkeklerin zevkiymis gibi lanse edilip kadınların cinsel hayatlarının nasıl çalındığının farkina var. Bunları gördükçe zaten cinselliğine olan saygın artacak, bunu baskılamaya çalışanlardan nefret edeceksin. Önce düsuncede oturt bu dedigim ve bu gibi seyleri. Sonra da kendi bedenini tanımaya çalışmaya geçmelisin. neyin hoşuna gittiğini tanı, bundan çekinme. Başta sana yanlış gelse de zevk almayı kendine hak görmeyi öğreneceksin zamanla. Bedenini tanıdıktan sonra zaten her şey senin için çok daha mutlu bir hal alacaktır..
Kendi bedenini tanıyan nasil zevk almaktan korkmayan, cinsel hayatini çok seven ve saygı duyan bir kadin olabilmen dileğiyle
💗💐✨️
Soran9 ayÇok teşekkür ederim🥹💞💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayBendede ayni durum var. Bakireyim. Bazıları yaptikca gecer demis ben buna kismen katilmiyorum. Sonucta icimizde, dogumumuzdan bu yana bize asilanan ayiptir algisi var. Bilincaltimiza gomdugumuz aciga cikaramadigimiz bir duygu cinsellik. Ben icimde bastirdigim o duygulari tek tek analiz ederek (aciga cikararak) bunu kismende olsa cinswllik yasamadan astim diyebilirim.
32 Yorumla
Soran9 ayO kadar haklısın ki bende cok bastiriyorum ve kotu hissediyorum asamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayAslinda inceleyerek ustune giderek konusrak biraz kirabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayUtanç duygusu bence güsel nir şey. Utanç duygusu olmayan insanla evlenilmez bence. Neden atmak istiyorsun ki
09 Yorumla
Soran9 ayHer şeyin fazlası kötüdür
Cevap sahibi9 ayBence o kadar fazla değilsindir
Soran9 ayÖyleyim
Cevap sahibi9 ayBunun bir zararı yok ki
Cevap sahibi5 ayBak güzel hanımefendi. Utanmak güzel bir şey kötü bir şey değil. Ayırca eşine karşı zaten o utanç gider. Başkasıyka da yapma gerek yok
Soran5 ayGerek olup olmadığını siz mi belirliyorsunuz
Cevap sahibi5 ayKendimce ben belirliyorum. Çok problem etme ya. Aşırı utanan biri misin
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayNeden aşırı utanıyorsun. Mesela ne konuşuyrken utanıyorsun
Gizli Üye(30-35)9 ayBunları konuşarak yaşayarak aşarsın şimdilik sanalda başla hayal ettikçe zevk aldıkça çok farklı düşüneceksin emin ol
02 Yorumla
Soran9 aySanalda da yapamam ki
Cevap sahibi9 ayE işte bu muhabbet sohbet ettikçe rahatlarsın utangaçlığın azalır emin ol
Çok kasmıycan üzerine gidicen zamanla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBuna alışman lazım bu senin en doğal ihtiyacın bunu bir tabu olarak değil ihtiyaç olduğunu hissetmen lazım
05 Yorumla
Soran9 ayBu utanç duygusunu atamıyorum
Cevap sahibi9 ayHiç deneyimin oldu mu
Soran9 ayHayır
Cevap sahibi9 ayİstemediğin için mi partnerin mi yok
Soran9 ayİkisi de
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayBilgilenmen gerekli yaşam koçu gibi birinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySenin gbi utangaç kızı bilinçli erkek öyle kıvama getirir ki bakmışsın ki elinde okşuyosun aleti
07 Yorumla
Soran9 ayHiç sanmıyorum
Cevap sahibi9 ayCidden öyle yeterki uyum olsun erkek seni kıvama getirmeyi bilsin kokutmasın. O içgüdü istek ile sana naif davranması ile cidden bak bi bakaraın ki elinde alet. Normalde istekli misindir
Soran9 ayBu kadar bencil erkek içinde dediğin çok zor
Cevap sahibi9 ayBak bu dediğin doğru. Senin gbi kızlarada öyle denk gelir zaten. Hslbuki kızı ürkütmeden hazırlasan zaten çekingen olman bile aşırı çekici. Ürkütmeden koklaşma dozunu vere vere isteklendire isteklendire yanaşsan o utangaçlığı üzerinden attıktan sonra kat kat zevk verir adama. Bence kadının erkeğinde desteğiyle penisle tanışması tutması kavraması hissetmesi onada daha özgüven verir
Soran9 ayÇekingen olmak erkekler için çekici mi
Cevap sahibi9 ayBence çekici ben alıştırsam utangaçlığını üzerinden attırsam sonrada doya doya tüm vücudunda dilimi gezdirip onu kontrolüme alsam daha zevkli olur
Cevap sahibi9 aySende dediğim gbi adam anlayışlı çıkarsa o isteklede ki arzu vinsel istek olmalı. Öyle alışırsın ki
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Üzerine giderek tabiiki..
04 Yorumla
Soran9 ayOlmuyo
Soran9 ayUmarim
Gizli Üye(25-29)9 ayErkeğin seni yönlendirir senin tek görevin itaat etmek
01 Yorumla
Soran9 ayİtaat etmek mi
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
9 aySık sık yaparak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayCinselliğe bakış açını değiştir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ucundan test edip yaşayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBu kadar gözünde büyütmezsen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayBir şeyleri kabul etmek lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani istekli biriysen asarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBir defa yaşa geçer 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayAlıştıkça geçiyor
00 Yorumla Yaşayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
9 ayKonuşarak
00 Yorumla
9 aySendemi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
9 ayKarşındakine bağlı
00 Yorumla
9 ayYaptıkça azalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Alıştıkça
00 Yorumla
9 ayyaptıkça galiba
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySevişerek
00 Yorumla
Detaylı bilgi