İlk gece ne yapacağımı bilmiyorum ya ve aşırı da utanıyorum ne yapmalıyım öneri de bulununn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlk gece, çoğu kişi için heyecan, merak ve bazen endişe barındıran özel bir deneyimdir. Bu yüzden rahatlamak ve anı yaşamak en önemli tavsiyedir. Öncelikle, partnerinizle açık ve samimi bir iletişim kurmanız, sınırlarınızı ve beklentilerinizi paylaşmanız çok değerlidir. Acele etmemek, kendinizi ve partnerinizi tanımaya zaman ayırmak, karşılıklı saygı ve anlayış içinde olmak süreci daha keyifli kılar. Rahatlatıcı ortam yaratmak, sakin nefes almak ve baskı hissetmeden ilerlemek önemlidir. Unutmayın ki, ilk gece kusursuz olmak zorunda değildir; önemli olan birlikte geçirilen bu özel anın size yakınlık ve güven duygusu kazandırmasıdır. Ayrıca korunma yöntemlerini önceden planlamak ve uygulamak, hem fiziksel hem duygusal açıdan güvenli hissetmenizi sağlar. Kısacası, sabırlı olun, kendinize ve partnerinize nazik davranın, anın tadını çıkarın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayAslında utangaçlık karşındaki erkek için ilk etapta çekici olabilir onun daha fazla hoşuna gidebilir ama devamında açılman gerekiyor.
Eğer utanmaya devam edersen adamın da siniri bozulur utanma konusunda da zamanla alışacaksın yani zamana ihtiyacım var birkaç kere ilişkiye girdikten sonra zaten utanmayacaksın kendini aşacaksın tabii partnerinde seninle uyumlu olursa sana anlayışlı davranırsa..00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayİlk gece bu heyecanı , çekingenligi yaşaman gayet normal bir durum bunu herkes yaşar, ama eşinin oradaki tutumu davranışı çok önemli sana bu konuda telkin verip destek olduğu zaman o çekingenlik hemen gecicek ve kendini daha rahat hissedeceksiniz , bunları hiç düşünmeyin o heyecan da çok farklı güzel bir duygudur sadece kendinizi eşinize bırakın ve anı yaşayın
00 Yorumla
9 ayUtanmak aslında ilk başta tatlı bir heyecan… Ama doğru insanla, sana güven veren bir dokunuşla o utanç yavaş yavaş eriyor. Kendini ve bedenini tanıdıkça, neyi sevdiğini bildikçe daha cesur oluyorsun. Göz göze bakışırken kalbin hızlanıyor, tenin ısınıyor… O an, utancın yerini nefes nefese kalan bir tutku alıyor. Geriye sadece zevki sonuna kadar yaşamak kalıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayUtanç belli bir dozda iyidir. İnsan tamamen arsız olmamalı zaten hele ki ilk ilişkide. Zaman içerisinde, partnerinin nezaketi ile zaten sevişme sırasında kendini kaptırabilirsin kollarına. Sevişmek sevmekten gelir. Sevip sevildiğin an, zaten bedenine de karışmak için deli olacaksındır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayöz güven geliştir
00 Yorumla
10 aybenim ilkim olmamasına rağmen hala bacaklari acarken bi utaniyom flkaşjdflkasfa o naz yapılacak!
31 Yorumla
10 ayBen evlenenmeden önce eşimle bunu konuşmayı düşünüyorum aslında isterse ilk gece bişeyler yaşamak zorunda olmadığımızı belirtmek istiyorum. Siz De eşiniz ile konuşun bence çünkü utanılacak bişey yok ne de olsa her iki taraf da ilk ilişkisini yaşıyor
00 Yorumla
10 ayBelinden kavra ve yere yapıştır. Sonra arkasına geç
21 Yorumla- 10 ay
Pardon karıştı arkasına geçme
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Küçük adımlarla başlayıp kendi bedenini tanımak utancı azaltır. Partnerinle açıkça konuşmak ve rahatlamaya odaklanmak da güveni artırır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayUtaniyor olman cok hos. Acikcasi her erkek utqnnan kisi ister ve sever. Hicmi bilgin yok yoksa sadece yapmaeinmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Utanman normal utanmisindanilk sefer karşı taraf bundan tahatsiz olmaz olursa o kişiyle olmadan kaç zaten sonrasın bu duygu kaybolucaj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
10 aySakin olmaya calis mumkun oldugunca kendini kasma ve esine birak kendini o yabanci degil artik senin ayni yatagi paylasacagim esin Hayirli olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sakin olup herşeyi akışına bırakmalısın kasma.
10 Yorumla1 2 duble rakı ya da içki almam lazım bu arada evde misin yaş kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İlk gece olur öyle önemseme desek bile önemseyeceksin zamanla alınabileceğin bir durum bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz p*rno izle kendini yükselt aklında sadece orgazm olmak olsun gerisini hatırlamassın
00 Yorumla
10 ayİyi şeyler düşün sanki karsında en sevdiğin şey var öyle hayal et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayKonuşmalısın o kişiyle iyice alışmalısın ki aşabil yoksa zor kendine güvenin olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. acele etmyin ilk gece yapma sonra ki gece ya da gündüz yapın en güzel seks sabah olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Evleniyor musun yoksa gelecekte evlendiğinde nasıl aşacağını öğrenmek için mi şu an soruyorsun
00 YorumlaO güven o huzuru veren olursa sorun olmaz
Görev değil o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. istersen detaylıca konuşabiliriz ama en önemli şey kendini kasmaman
00 Yorumlaİstersen detaylı konuşalım fikir veririm bu konuda iyiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYanımda utanan çok kız oldu, ama sonra yüzüme oturup kıvırmaya başlamışlardı yani rahatlıyorsun bir süre sonra korkma
00 Yorumla
10 ayUtanacak bişey yok akışına bırak rahat ol güzel geçsin sikarsan kendini ikiniz de rahat edemezsinz bı şarap al 2 duble iç bseyin kalmaz alkol ilacıdır bu işlerin.
02 Yorumla
Soran10 ayAlkol tüketmiyorum
- 10 ay
Ogün kullan
Gizli Üye(30-35)10 ayEn kalitelisinden doğala yakın şeffaf kokusuz bir kayganlaştırıcı bulundur mutlaka, işi kolaylaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşimde böyleydi şimdi çok fena oldu😅rahat ol ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayUtanacak ne var ya, soyunucaksın hepsi bu, abartma rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybu konuda danısıp konustuugn hıc bırısı var mı?
00 Yorumla
10 ayAkışına bırakıcaksın güzel bir sevişmeyle gerisi gelir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖncesine yakınlaş biraz temas öpücük vs sonra zaten açılırsın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
10 ayHangi ilk gece?
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayNasıl yardımcı olabiliriz
02 Yorumla
Soran10 ayOnu bende bilmiyorum işte
10 ayKız evliysen neden utanasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. cinselliği yaşayarak utanma geçer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kocan insan gibi davransın
10 Yorumla
10 ayİlk Geceden İllaki Olmalı Mı O İş
00 Yorumla
10 ayzamanla alışırsın
00 YorumlaÖnce emin birbirinizi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
10 aySakin ol ponçik
00 Yorumla Yaşamadan atman zor. Önce bi yaşa gerisi gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayyorganın altında yap sonra açarsın zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayDetaylı yardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBiz 2 yıl oldu evleneli halen daha bsey olmadı şaka gibi ama öyle
021 Yorumla- 10 ay
Nası dayanıyonuz saka gibi
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx kafayı sıyırmak üzereyim artık
Cevap sahibi10 ayTrol sanıyor insanlar keşke öyle olsa.
- 10 ay
Otur konuş yani karınla
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx defalarca konuştuk
- 10 ay
Sizin ilişki hayatınız bana söz düşmez iniallah bi şekilde çözersiniz
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx dertleşmemiz mümkün mü
- 10 ay
Değil
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx teşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayBsey sormak istiyorum
- 10 ay
Nedir
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx snce nasıl çözüm bulunur
- 10 ay
Her insan farklıdır eşini tanımıyorum seni tanımıyorum yorum yapamam o yüzden. Böyle bir sorununuz varsa ismini unuttum ama ilişki hocası mı neydi o tarz yerlere başvurup ordaki yetkili kişiye anlatıp size yardımcı olabilir
Cevap sahibi10 ayBahane buluyor devamlı ve çok saçma bahaneler
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx terapi de aldık aslında ama işe yaramadı gibi
- 10 ay
Evlenmeden önce hiç mi bu konuyu konuşmadınız o da biraz garip geldi
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx görücü usulü ile oldu
- 10 ay
Gerdek gecesi naptınız ayıptır sorması. O zamanda mı yapmadınız
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx ya ulu yazmak hoş olmuyor gibi ama 🙃
Azıcık zamanını almam mümkün değil mi?- 10 ay
Karınla konuş
Cevap sahibi10 ay@Marandutkaxx defalarca konuştuk denedik sonuç aynı
Eşin anlayışlı olmalı
30 Yorumla
10 ayZamana bırak o durumu ilk gece yi de ona
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayGozlerini kapa bacaklarini ac
02 Yorumla
Soran10 ayO kadar kolay değil ya
Cevap sahibi10 ayAdam zaten istekli boga gibi dalacak
Gizli Üye(30-35)10 ayAlısırsınn bıkereden sonra merak etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayÖnsevişmeyi öğrenmen gerekli
01 Yorumla- 10 ay
Erkeğe bırak kendini bence
Gizli Üye(25-29)10 ayİlk gece için normal alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayIşıkları kapatın
00 Yorumla
10 ayAç koy önüne herifin yapar merak etme sen 😅
02 Yorumla
Soran10 ayUtanıyorum ya bide ben
- 10 ay
Örtüyü çek kafana semde
Normal ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayÖnce sakın olmalısın sonra loş ışık
00 Yorumla Sal kanka başladı mı duramazsın zaten
00 YorumlaGel öğreteyim sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayutanmayarak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayYaşaya yaşaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDaha önce hiç yakınlaşma olmadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKendini inceleyerek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aygiyin ve soyun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aykolayya
00 YorumlaNe zaman evlilik?
02 Yorumla
Soran10 ay1 ay sonra