Karşımdaki erkeğin beni çıplak görme düşüncesi beni aşırı utandırıyor
Sanki benden soğuyacak gibi hissediyorum
Boyum 164 kilom da ideal aslında
Neden böyle hissediyorum?
Karşımdaki erkeğin beni çıplak görme düşüncesi beni aşırı utandırıyor
Sanki benden soğuyacak gibi hissediyorum
Boyum 164 kilom da ideal aslında
Neden böyle hissediyorum?
Bunun aslında birçok sebebi olabilir. Belki normal hayatında da genel itibariyle böylesin ya da daha önce bu tarz bir şeye asla adık atmadığın için ister istemez bir korku var. Şahsen "özgüven eksikliği" diyebilirdim ama bence değil. Neden diye soracak olursan da bence bu dediğim gibi yaşadığın toplum şartlar ve birçok şey seni buna itmiş ve ister istemez ilk seferde utanacaksın. Hatta bu belki ilk seferden sonra yine bir süre devam edecek. Dediğim gibi kendini bence seviyor da olabilirsin ama bu sana şu anda çok uzak geldiği için ister istemez bir utanma durumu söz konusu maalesef.
Sana korkma sakin ol falan demiyeceğim bu arada. Sen kendini seviyor musun? Kendine güvenmen lazım öncelikle ve gerisi inan bana kendiliğinden zaten gelecek 😇
Kendimi pek sevemiyorum sanırım
Siz hiç ilişki yaşadınız mı? Karşınızdaki kişide kilo veya çatlak veya başka sorunlar var mıydı? Soğuma gibi şeyler oldu mu?
Yaa ama neden bir kendine baksana. Git bir aynanın karşısında ister iç çamaşırı ile ister tamamen çıplak ve de ki bu sanat eseri kim diye? Sen özel birisin ve lütfen kendine haksızlık etme. Bende de çatlak var bu arada ve kimseye karşı da bu gibi şeylerden soğumam. Bence bunlar seni özel yapan küçük detaylar derim 😇. Lütfen kendini sev sen özel birisin ve inan bana birisi seni gerçekten severse bu gibi şeylere asla dikkat etmeyecek.
Ben güzel değilim ama
Hafif göbeğim var göğsüm küçük
Basenlerim kalın
164 boy 55 kiloyum ideal kilom var ama fiziğim çok düzgün değil gibi
Bak gelmeyeyim oraya ha küçük hanım. Pardon da neren güzel değilmiş? Ya sen niye kendinin ve kendi bedeninin farkında değilsin. Göbek olabilir tatlıdır öncelikle ve göğüs konusunda da takılma. Basenler de iyi işte ne var aaa. Sporla bir tık daha iyi yapabilirsin bunu biliyorsun. Şu anda bile ne kadar iyisin farkında değilsin ama ayıp yani. E sn böyle yapıyorsan diğer kızlar napsın yazık değil mi onlara da ya
Göğüslerim ayrık?
Bildiğin baya mesafe var arasında 😄
Allahını seviyorsan buna takılır mı cimcime? Gözüm niye yeşil ama mavi değil demek gibi bir şey. Olsun aaa bırak adam az uğraşsın işte ne var 😂. Kendini sevmemek için bahaneler aramak bak aaa. Taş gibi kızsın hala ne diyorsun
İyi peki teşekkür ederim içim rahatladı
Beni de seven böyle sevsin napim 😄
Heh be aynen öyle dimi? Sen busun ya kendinle be bedeninle barışık olacaksın işte. Ne kadar değişebilirsin ki en fazla dimi? Spor yapma demem hatta yap istersen ama sonuçta bir yere kadar değişir. Ayrıca ben teşekkür ederim sana gül işte. Tek istediğim kendini böyle sevmen 😇. Zaman alıcak biliyorum özgüven sorunun ama inan bana bunu başarabilecek güç senin içinde. Hatta spor yap ve bedenindeki değişimi farket ki bu bile sana o kadar iyi gelecek ki anlatamam. Seni böyle sevmeyecek adama yapıştır tekmeyi de gitsin😂. De ki hıh sen kaybedersin 😎
😊😊😊😊
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim canım kardeşim benim 😇. Tebessüm ettin ya umarım içten bir tebessümdür. İnsanoğlu çok iğrenç ve senin canını yakmak için her şey yapar. Mutluluğundan bile faydalanmak ister ve bu yüzden onlara inat dik dur daima ve gül😊. Neyse çok konuştum. Bu deli ne saçmalıyor demeden kaçayım en iyisi artık kendine iyi bak prenses 🙏🏻😇
Sende kendine iyi bak iyi günler diliyorum
Muhtemelen yetiştirilme tarzındaki ayıplama ve muhafazakarlık sebebi ile böyle bir düşünceye kapılıyorsun. Öncelikle aynanın karşısında kendi bedenini incele, tanı ve güzelliğini fark etmeye çalış. Ayrıca bunu kendin anlayamazsın bir erkek gözünden vücuduna yapılan yorumları görmen lazım.
Senin gözüne değersiz gelen, ehline göre mükemmel bir şey olabiliyor.
Evet çok muhafazakar çevrede yetiştim
Cinsellikten utanıyor ve korkuyorum
Çünkü sana bu öğretildi, vücudunun az bir yeri görünse "ayıp kızım" biri seni görse "saklan kızım" dendi ise senin de vücudunu saklaman ve ayıp olduğunu düşünmen çok doğal değil mi?
Uzun uzadıya, Detaylı konuşmak isterim.
Birde bana söyle ben nasıl atlaticam 179 cm 67 kiloyum kasliyim ama hayatımda kimseyi çıplak görmedim videolar hariç şimdi ben nasıl soyucam kızın karşisinda utancımdan suratım kıpkırmızı olucak ne yapalım
Senin boyun ve kilon ideal bence
Neden çekiniyorsun ki
Hiç yapmadım için baya utanıyorum işte sonuçta birde hiç sevgi görmeyen biriyim baya kötü olurum o gün hem yapmam sanirim
Bende öyleyim
Valla o gün gelince heralde uyurum 😂 3-4 gün sonra kendimi iyice hazırlar macunları takviyeleri eşimle alıp artık güreşmi yaparız yoksa kareye mi yaparız orasını bilemem
Normal edep böyle bir şey işte ☺ bunca utanmaz varken senin halen utanıyor olman güzel bir şey ilerde esin olunca bu durumu asarsın şimdi böyle düşünmen güzel ☺
Cevap
96Cevap
yaşayarak aşarsınız
Kendini saklamak ve evlenince biriyle birlikte olmak sana daha iyi hissettirebilir. Bu düşünce bana da senin yaşındayken ürkütücü gelirdi ama evlenince astım olayı. Ancak sevgilim olsa aynı şekilde olmazdı çünkü ben utanma duygusu olan biriyim. Annemin ve ablamın yanında bile giyinmem arkası dönük olsa bile. Kendi sinirlarini farkedersen sorun çözülür.
Erkek arkdasin illaki cinsellik yaşamak zorundamusin ileriyi görmeden sizinki sevgi değil gelip geçici heves ilişkiler nedense hep cinselige dökülmüş yarin ayrilmicagin ne malum ayrıldın diyelim bir başkasıyla ilişki kurdun onladami cinselligi yasican kendini kullandırma önüne bak derim erkegin kaybetcegj bisry yok ana senin kaybetmeyin çok şey car
Evlendikten sonra da cinsellikten utanırım evlenince napacam?
Utanılacak bisey yokki şimdi sokaklara tasdi
Eğer sevdiğin biri olursa zaten onu ister istemez çekim hissediyorsun ve o tamam geçiyor ki karşındaki insan zaten abaza falan değilse senin utanmış olduğunu anlıyor ve seni unutamaman için elinden gelen her şeyi yapar.
Kaç yaşındasın
Karşındaki insanla aranda gerçekten bir ten uyumu, çekim varsa utanmıyorsun. Utanırsan da çok çabuk geçiyor.
Onun vücudu da pis, iğrenç görünmüyor.
Dokundukça dokunmak, öptükçe öpmek istiyorsun.
Peki vücut kusurları?
Mesela kilo sorunu, küçük göğüs, göbekli olmak gibi
Yani tabi bunlar kusur değil de insan rahat edemiyor acaba begenmezse diye düşünüyor? Nasıl aştın?
Ne alakası var sana bişi diyim mi benim kız arkadaşımın bana neler yaptığını beni ortam içinde nasıl rezil ettiğini bilsen keşke
Anlatmak istersen anlat
Kızdın gibi sanki
Neden kızayım 😄
Başlarda Los ışıkla başlayabilirsiniz illa komple çıplak olmak da şart değil alışana kadar mesela bunlar çözüm olabilir
belli ki bedenini ya da vajinanı memeni falan beğenmiyorsun onu karşı tarafta görüp beğenmez diyorsun
Selam,
Bi kişiyle düzenli ilişki yaşama sonrası geçer.. Birlikte yaşama durumu daha da iyi gelir..
Yaşadığımız toprakların getirdiği tabulardan biri, cinsellik. Bunu bu kadar yoğun bir şekilde sorun halinde yaşıyorsan bence bir destek almalısın
Bu tamamen kafanda kurduğum bir düşünceden ibaret normalde öyle bir şey yok çok kolay bir şekilde atlatabilirsin bunu
Sakin olmalısın önce kendini ve vücudunu sevmelisin kendine ve fiziğine güvenmelisin sonrası gelir zaten
İlk sefer için herkeste böyle bir endişe olur erkek veya kadın olsun. İlk seferimde bende çok heyecanlıydım
Beden alginla ilgili bir sorun olmalı. Yardım alabilirsin bu konuda
Aşırı utanıyorum
Siz ilişki yaşadınız mı hiç?
Boy kilo sorunu var mıydı? Soğuma gibi şeyler oldu mu? Yoksa böyle şeylere takılmaz mısınız? Vücut problemleri nelerdi mesela?
Soruma cevap vermediniz?
Sorun yaşayarak düzelir bence ancak cinsellik yaşarsam düzelir
Ben mi fazla abarttığımı öğrenmek istedim sadece
Cevap vermediniz?
Bilemiyorum
Çıplak gördüğün bir başkasıyla kendini kıyaslamış olabilir misin?
Evet
Bide siz ilişki yaşadınız mı?
Karşınızdakinde vücut kusurları nelerdi? Bundan rahatsız oldunuz mu? Soğudunuz mu? Yoksa takmaz mısınız?
Ne yazık ki toplumun ayıp diye nitrlendirmesinden dolayı halbuki bu cok dogal bir şey
her şey normal görünüyor evet ama vücudunda seni tedirgin eden kısımların var mı?
Utanırsan rahat seks yapamaz mesela aynada kendine gözlerine bakarak soyun
Bence alıştırmalarla yen yoksa ilerde çok büyük sıkıntılar oluyor aile bakımından
Utanılacak bişey yok fazla kasma kendini eşine sakla
Bı arkadasim vardı hemcinslerinin yanında bile giyinemiyordu. Sonuç evlendi çocuk bile yaptiy😂😂
Ahlaklı ve muhazafakar düşünce yağısına sahip olduğun için olabilir.
Canim sen rahat ol erkek işini bilir utanmana gerek yok
O noyla hiç utanmamalisin harika seviştikten alışırsın
Hiçbir şey olmaz utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ben şahsen 😊
Çok saçma düşünce seninki erkekler için delik olsun yeter
Ozguvenini yüksek tut
Kendini beğen
Kendine yatırım yap sorun kalmaz
Görünüş kaygıların olmasın bu hiç bir şey değiştirmez hem seni seven her türlü sevsin bırak
Günaydın. Mutlaka bu endişelerine anlayışla yaklaşıp, güzel sözleriyle seni sakinleştiren, tane tane anlatıp bu endişe hissini bastırıp o hazzı yaşatacak birine denk gelirsin. Merak etme.
şu an utsniyirsun o an yukseldiginde utanma hissi siliniyor beyninde
Karanlıkta cinsel ilişki yaşa zamanla bu sorunu aşarsın
senı ısteyen begenen oldugun gıbı begenır guvendıgın ortamda raht hıssedersın utanma sıkılma olmaz ama o guven olusana kadar boyle hısetmen normal ınan erkekler oyle seylere bakmıyor
Şu an bi ilişkin var mı, yoksa genel olarak mı diyorsun?
utansanda utanmasanda o gün bir gün gelecek. alışırsın.
Dediklerine bakarsak özgüvensizlikten dolayı gibi görünüyor
Cozersın bunu kendine biraz güven fiziğine kılonda ıdael sanırım yanı
Ben de utaniyom kipkirmizi oluyom
Neden ki sevdiğin adam olursa alışırsın zaten beraber uyuyup güven olıştıkça
Kapalı mısın
şu an napıyorsun
Evet ya çıplaklık utandırıyor bi kaç kere mastürbasyon yaparken annem gördü utanmıştım
Vücudunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Çıplak görmesinden de bundan dolayı uyandığını düşünmüyorum. Ama örf adet ve kültürel baskılardan açılmaktan utanıyor olabilirsin.
Bencede bu da var
Ama kendimi de sevemiyorum
Mesela 164 boy 55 kilo
Hafif göbeğim var ve göğsüm küçük
Basenlerim kalın
Yani bilmiyorum işte güzel değilmişim gibi geliyor
Bence boy ve kilon orantılı. Eminim vücut ölçülerinde düzgün. Basenlerin kalın olması erkeklerin hoşuna gider. Göğüs ufak derken ölçüsü nedir
Ölçü 75
Bide hem küçük hem ayrık duruyor sevmiyorum
Alt bölge de zaten tombul gibi dış tarafı
Alt bölge dediğin vajina ise bence dert etme
Cup kaç
Ama göğüs ayrık?
Cup kaç ki
Cup ne
A b c hangisi
Anlamıyorum
Göğsünün büyüklüğünü ifade etti diyor. 75 çevresi cup büyüklüğü
Onu bilmiyorum
Sütyenin etiketinde yazar. yaş kaç bu arada
24 yaşındayım
Göğüsün evet dediğin gibi ufak ayrık olması ondan dolayı
Neyden dolayı
Küçük olmasından
Bu sadece bir düşünce. Böyle bir şeyin olma ihtimali neredeyse hiç yok 😊 Sadece ışıkları söndürüp gevşemeye ihtiyacınız var, rahat olun yani 😉
Utanmana gerek yok tahrik olmuyor musun bunu hayal edince? Gören erkeğin aletinin kalktığını hayal etsene bi
Bende öyleydim sonra atlattım
Nasıl?
Bence utanmana gerek yok herkes için doğal ihtiyaç. Daha önce hiç seni çıplak gören oldu mu?
Boşa takıntı yapıyorsun
Rahat ol neden çok byle kasıyorsın kendını kı..
yaşamadan bilemezsiniz ki
Sen kaç yaşındasın daha önce bir erkek seni soymadı mı
tecrubelensen biraz simulator yapsan
Psikolojik destek lazım sana
bu ailenin senin nasıl yetiştirdiği ile alakalı bence bu yüzden utanıyorsun
edep güzel bir haslet
Ben senin utangacligini alirim
Alışmadığın için öyle
Aşarsın bunu zamanla sorun yok
Fiziğini beğenmiyor musun
Bundan kurtulman lazım
Utanılacak bir durum yok