Bende senin gibi idim hala da var geçen bir kizla buluştum kız rahat bir şeyler yapmak istiyor ben çekiniyordum mesela. Öncelikle normal sohbet et interneten falan gerisi gelir içinde yoksa olmazsin zaten öyle bir şey var
Eğer sevdiğin biri olursa öyle olmuyor ya. Bir de şey var, karşı cins olması bu konuda daha çekici oluyor çünkü merak ediyorsun. Bir de etkilediğinde o ayrı bir his yaratıyor. Normalde peki istekli bir kadın diyebilir misin kendine?
O bakımdansa tamamdır canım ona lafım yok. Ben bir an kendine güvensizlik diye yorumladım. Bu konuda kesinlikle öyle bu arada. Güvenmediğin, bir şeyler hissetmediğin bir erkekle gerçek ilişki iyi hissttettirmez.
Sanırım güven veren istediğim gibi bir erkek bulamayacağım gerçi bulsamda duygularımı bastırmaktan nereye kadar ilerler bilemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz icin
Benim için bu mesela asıl bir kriter değil. Zaman içerisinde beni anlıyorsa ve açılmaya uygunsa sıkıntı yok. Çünkü evlenecğeim kadının en azından aseksüel olmadığını bilmem lazım. Ama kadınına da saygı duyup ona göre ilerlemen lazım
1 yıl kadar tanıyoruz ama net değildik sürekli konusup kesiyorduk konusmayi. 5 ay daha cok düzenliydi. Ben uzağım diye o da uzak kaldı sanırım bu konudan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İşte sevdiğin sevildiğin biriyle by deneyimi yaşayarak zamanla bunu atlatırsın.
Yani seni yadirgamadan seni yönlendirecsk biri gerek aslında
bunu soruduğuna göre içinde o istek var , bastırmak istemiyorsun :D
Ama bastırıyorum
bilemicem
oha 1 gün mü geçti 🙀
Ne çok geçmiş çwşdşs
Ben bugün yszdım sandım
Dün bu saatlerde sormustum
Bende senin gibi idim hala da var geçen bir kizla buluştum kız rahat bir şeyler yapmak istiyor ben çekiniyordum mesela. Öncelikle normal sohbet et interneten falan gerisi gelir içinde yoksa olmazsin zaten öyle bir şey var
Bence geçmesin hem insan kendini kaybetmez haha..
Zamanla geçer merak etme.
Onu bir ihtiyaç olarak kabullenmen gerekir tıpkı su içmek gibi
Duşa filan birlikte girmeye alışman gerekli
Ben o işi ergenlikte bıraktım. Gayet normal ihtiyaç
Kac yasimdasın
23
Niye utaniyon ki nasıl evlenecen
Okuyormusun
Bilmiyorum
Aile mufazakar mi
Aile ve yetişmeylede alakası var biraz ortam falan yani
Deneyerek sürekli sürekli
Neyi
Sohbeti
Sevişerek gecer
Bir şeyleri yaşıyor yaşıyor paylaşa paylaşa geçer
Zamanla olacak şeyler
Deneyim kazandıkça geçer
Yeni misin bunda?
Daha önce hiç yaşamadım
O zaman utanman normal ki
Sevgilin yavaş almayı bilmiyor mu? Ağırdan alıp ilerlemeyi. Biraz onda biter aslında iş.
Sevgilim yok ki.. Ne bileyim kızlarla bile bu tür konuları konuşmaktan utanıyorum. Bi erkekle hayli utanırdım
Eğer sevdiğin biri olursa öyle olmuyor ya. Bir de şey var, karşı cins olması bu konuda daha çekici oluyor çünkü merak ediyorsun. Bir de etkilediğinde o ayrı bir his yaratıyor.
Normalde peki istekli bir kadın diyebilir misin kendine?
Evet etkilendiğinde ayrı oluyor fakat ben çok bastırıyorum kendimi
Nasıl oluyor bu bir merak konusu şimdi ama dur orayı fazla kurcalamayım :)
Bu kadar bastırmanın sebebi ne peki? Buna iten ne seni?
Utangaçlık, güvensizlik...
Utanma tamam da güvensizlik ne alaka?
Yaani bunu güvendiğin birisiyle yapmalısın ya hani
O bakımdansa tamamdır canım ona lafım yok. Ben bir an kendine güvensizlik diye yorumladım.
Bu konuda kesinlikle öyle bu arada. Güvenmediğin, bir şeyler hissetmediğin bir erkekle gerçek ilişki iyi hissttettirmez.
Sanırım güven veren istediğim gibi bir erkek bulamayacağım gerçi bulsamda duygularımı bastırmaktan nereye kadar ilerler bilemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz icin
Sana böyle düşündüren nedir? Rica ederim naptım
Erkek arkadaşım olmuştu ama mesela o hiç böyle olduğumu bilmiyordu. Biliyorsunuzdur bu konular olmadan ilişki bir yere kadar sürüyor çoğu zaman.
Benim için bu mesela asıl bir kriter değil. Zaman içerisinde beni anlıyorsa ve açılmaya uygunsa sıkıntı yok. Çünkü evlenecğeim kadının en azından aseksüel olmadığını bilmem lazım.
Ama kadınına da saygı duyup ona göre ilerlemen lazım
Evet haklısınız ama ben bu konuya girmedikçe o da uzaklaşmıştı. Bu duygularımı yenmek zaman alacak galiba
Sen girmedin ama o da hiç mi usuldan seni açmaya calısmadı?
Bir de ne kadarlık sevgiliydiniz?
Çalışmadı. Bizim biraz karışık biz ayrılıp barışıyorduk. En son 5 ay kadar birlikteydik
Toplamda ne kadar süre?
O ama sana nasıl yaklaşacağını bilmiyormus şimdi
1 yıl kadar tanıyoruz ama net değildik sürekli konusup kesiyorduk konusmayi. 5 ay daha cok düzenliydi. Ben uzağım diye o da uzak kaldı sanırım bu konudan
Bu yanlış, çünkü erkeğe düşer bu. Kadınlar biraz bu konuda davet edilmekten hoslanır ve keşfedilmeyi de severi.
İlgisizdi zaten biraz bana karşı ben öyle hissediyordum. Geceleri hep erkenden uyuyordu hiç geceleri konuşamıyorduk ki
Bu konuları da zaten gündüz konusamazsın ki...
O zaman sen uzattın sanırım ilişkiyi biarz
Galiba uyudun :D
Evet ben uzattım ama bitirdim
İyi yapmışsın. çünkü değer verilmediğini ben bile hissettim.
Sen peki bu çocukla hiç bunları konuşmak istedin mi?
Bende değer verdiğini hiç hissetmedim. Bunları konuşmak kendi içimde istedim ona yansıtamadım hiç. Çünkü olmuyordu bile
Teşekkür ederim ama gizli kalmak istiyorum
Cidden üzücü olmus sana gerektiği gib idavranmamış. Abi hiç bir şey yoksa kadın ilgi görmek ister
Peki sıkıntı yok :) Yorumda uzayınca zor olabiliyor
Odun işte
Harbi odunmuş. Peki senin en çok merak ettiğin neydi bu arkadaşın konusmadığı konuda
Eşinle alışırsın
Eşim yok
Tam olarak neyden utanıyorsun
Cinsel konuları konuşmaktan bile utanıyorum
Bunda utanacak bir şey yok ihtiyaç bu
Biliyorum ama utanıyorum işte
Utanacak bir şey yok ki bunda cidden
Sana bu konuda yardımcı olabileceğim bir şey var mı
kolay canım
Yaparak
Masum ya
yaşayarak